Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT începând de la 9 RON până la 20 kg !!

Gaini

Hrana pentru gaini

 Furaj  găini ouătoare reproductie  Farm 3 Pellet - Hobby First 20 kg.
2-3 zile
Cu furajul pentru găini ouătoare FARM 3 PELLET, oferiți păsărilor dumneavoastră o granulă completă.Ți-ar plăcea să tratezi găinile tale ouătoare cu niște pelete gustoase? FARM 3 PELLET este un produs de înaltă calitate pe bază de porumb. Prin consumul acestor granule vă asigurați că cerințele energetice ale găinilor dumneavoastră pentru depunerea zilnică a ouălor sunt pe deplin satisfăcute. Adăugarea de vitamine, minerale și uleiuri bogate în acizi grași Omega 3 va menține găinile ouătoare în ..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Blocul de Lucerna FermaMai ales pentru păsările de curte care nu au un incintă exterioară cu iarbă.Acesta este o hrană suplimentară sănătoasă, bogată în vitamine și minerale. Stimulează comportamentul natural al găinilor și va contracara plictiseala la găini.- Puilor care nu au acces la iarbă le place să ciugulească lucerna. - Se previne ciupirea penelor și se stimulează comportamentul activ în câmp liber. - 100% natural și sănătos...
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Concentrat Ovo-Protect Gaini ouatoare 25 %Compoziția: Șrot de soia, șrot de floarea soarelui, porumb, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, metionină, lizină, premix de vitamine și minerale, sare.Parametrii : Proteină brută 38,30%Grăsime brută 2,23%Energie 6,50%Calciu 19,20%Fosfor 0,76%Metionină 0,85%Vitamina A 39.960,00 UI/kg, Vitamina D3 8.880,00 UI/kg, Vitamina E 210,00 mg/kgPRODUS NATURAL..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Grani 2 mix pelete.GRANI 2 MIX PELLET este o hrană completă care vă va menține puii în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de floarea-soarelui și spărtură de porumb.Conținut: spărtură de po..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Grani 3 mix pelete Găinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 3 MIX PELLET este un hrană completă care vă va menține păsările în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Furaj păsări Grani 4 - Hobby First 20 kg. Furaj păsări Grani 4 - Hobby First 20 kg.
Nou
Grani 4 Găinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 4 este un hrană completă care vă va menține păsările în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de floarea soarelui și mazăre despicată...
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Furaj pui starter brizurat - Hobby First 20 kg.
2-3 zile
Cu FARM 1 CRUMBLE, oferiți o nutriție completă și ușor digerabilă cu adaos de vitamine și minerale suplimentare.Creșteți găini ouătoare, pui de carne și păsări ornamentale sănătoase?FARM 1 CRUMBLE este un furaj cuprinzător și ușor digerabil, cu adaos de vitamine și minerale. Datorită extractelor naturale de plante, asigurati o floră intestinală sănătoasă, creșterea rapidă și uniformă a tuturor păsărilor dumneavoastră. Compoziție : Porumb, srot de soia, srot de rapita, germeni de porumb, faina d..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Hrana păsări BIO - produs organic - Hobby First 12,5 Kg.
Nou
Farm Bio Pellet Sunteți în căutarea unuei granule  organice complete pentru a susține creșterea și dezvoltarea  regulată?Farm Bio Pellet este compus din seminte si boabe din cultura organica. Aceasta înseamnă - fără utilizarea pesticidelor chimice și fără îngrășăminte artificiale. Datorită formei sale, Farm Bio Pellet garantează un aport ușor atât de către bantams, cât și de rasele mai mari. Are o compoziție echilibrată și oferă puiului energia necesară pentru a-și satisface nev..
126,00 Lei
Fără TVA:126,00 Lei
Farm Aqua  Control. Asigurarea protecției împotriva paraziților din apa de baut.Are efecte pozitive asupra sanatatii tractusului intestinal datorita modificarii pH-ului si dezinfectia apei de baut.Microorganismele patogene nu se pot dezvolta.Sustine dezvoltarea florei intestinale sanatoase. Compozitia: 9,350 acid citric, 2,475 acid formic, 27,005 mg acid scetic, 12,00 mg ulei de oregano, glicerina, clorura de sodiu. Mod de administrare : 10 ml / L apa. ..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Farm Fit control. Ajuta pasarile in perioada de naparlire anuala. Contine un amestec de 6 aminoacizi esentiali. Previne ruperea penajului, ajuta la formarea tecii penii, sustine metabolismul in perioada de naparlire.. Mod de administrare : 10 ml / L apa. Contine vitamine, aminoacizi, dextroza, glicerina.Vitamina A 1.000.000 UI, Vitamina D3 20.000 IE, vitamina E  210 mg, B1 200 mg, B2 750 mg, B6 200 mg, C 1,468 mg, L tirosina 1.500 mg, L isoleucina 1.000 mg, L histidinmon..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Furaj pui creștere Farm  2 Pellet  - Hobby First 20 kg.
2-3 zile
Furaj Farm 2 Pellet Furaj complet pentru păsările de curte. Compoziție : Porumb, grau, ulei de palmier, srot de soia, faina de alge marine, srot de floarea soarelui, porumb DDGS, Carbonat de calciu, Monocalciufosfat, Clorura de sodiu, Premix vitamina mineral.Parametrii nutritiviProteina bruta 19%, Grăsime bruta 8,2%, Cenușă bruta 5%, Celuloza bruta 5,1%, Calciu 0,75%, Fosfor 0,57%, Sodiu 0,12%, Lysina 1,09%, Metionina 0,44%, Vitamina A 10.000 UI, D3 1500 UI, E 45 mg, Sulfat de fier 55 ..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Hobby First Grani Sea Mix este un răsfăț delicios pentru puii tăi și toate celelalte tipuri de păsări de curte. Acest amestec de cereale conține gammarus care stimulează instinctele naturale ale pasarilor. Puilor le place să meargă în căutarea insectelor mici. În plus, acest amestec conține suficiente proteine ​​pentru a susține starea generală a puiului și a ouălor. Previne canibalismul.Ingrediente:Grâu,  spărtură de porumb, sorg, porumb, soia, semințe de floarea soarelui, sorg alb, carbon..
68,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
O piatră minerală numită și bloc pentru pui HOBBY FIRST Farm Picking BlockProdusul este folosit pentru a stimula ciugulitul natural al găinilor, ajuta la uzarea naturala a ciocului  și contracarează comportamentele nedorite. ( canibalismul ) Farm Picking Block conține coji și semințe gustoase, conținutul de calciu asigură coji de ouă puternice. O piatră este suficientă pentru 3-5 găini. Este hrana minerala pentru pasari adulte si pui.Adaos natural de scoici și calciu.Conţinut:Carbonat ..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Pentru imunitate și o sănătate intestinală echilibrată.Plantele aromatice ajută la problemele intestinale și fecale cauzate de paraziții interni.O floră intestinală sănătoasă creează baza pentru o bună imunitate și vitalitate.Puii sănătoși și vitali se mențin în formă și depun ouă sănătoase.Mod de utilizare:Doza: 10 ml pe litru de apa de baut. La începutul unui curs, începe prima săptămână cu o administrare zilnică. După aceea, o dată pe săptămână este suficientă. Repetați lunar pentru prevenire..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Supliment nutritiv pentru stimularea ouatului la  pasari Hobby First Egg Control 250 mlInformații despre produs:Pentru oua sanatoase. Un supliment sănătos pentru gaini, care susține organismul în timpul perioadei lungi de ouat. Prin folosirea acestui produs  veti adăuga la hrana zilnica   extract din germeni de grâu și ulei de in pentru o cantitate optimă de Omega3, precum și minerale ușor absorbabile care ajută la formarea de coji de ou solide si la vitalizarea embrionului i..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Asigurarea protecției preventive împotriva paraziților externi !Controlul păduchilor de fermă îmbunătățește rezistența găinilor. Ierburile aromatice creează un tampon împotriva infestării păduchilor și acarienilor. Acest lucru face, de asemenea, puii mai puțin atractivi pentru astfel de ectoparaziti. În acest fel, puii rămân fără stres, iritații și probleme de sănătate...
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Un suport eficient pentru păsările de curte sănătoase și vitale. STOP CIUPITUL !!!Farm Mineral & Vitamin Mix este îmbogățit cu vitamine și minerale pentru un pui sănătos. Acest supliment oferă atât un schelet puternic, cât și ouă ferme. Datorită boabelor gustoase, este stimulat comportamentul natural în câmp liber. Cojile și pietrisul atent selectionat contribuie la o bună digestie motiv care duce la prevenirea sau stoparea CIUPITULUI ( canibalismului ).Compoziție : Cochilii de scoici, spărt..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)