Meniu
Cos de cumparaturi

Pui

 Furaj pentru gaini ouatoare reproductie Hobby First  Farm 3 Pellet 20 kg
Nou
Cu FARM 3 PELLET, oferiți găinilor dumneavoastră o granulă completă.Ți-ar plăcea să tratezi găinile tale ouătoare cu niște pelete gustoase? FARM 3 PELLET sunt peleți de înaltă calitate pe bază de porumb. Prin consumul acestor granule vă asigurați că cerințele energetice ale găinilor dumneavoastră pentru depunerea zilnică a ouălor sunt pe deplin satisfăcute. Adăugarea de vitamine, minerale și uleiuri bogate în acizi grași Omega 3 va menține găinile ouătoare în stare bună de sănătate și le va pe..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Blocuri de lucerna Hobby First Farm 2,5 kg
Nou 2-3 zile
Blocul de Lucerna FermaMai ales pentru păsările de curte care nu au un incintă exterioară cu iarbă.Acesta este o hrană suplimentară sănătoasă, bogată în vitamine și minerale. Stimulează comportamentul natural al găinilor și va contracara plictiseala la găini.- Puilor care nu au acces la iarbă le place să ciugulească lucerna. - Se previne ciupirea penelor și se stimulează comportamentul activ în câmp liber. - 100% natural și sănătos...
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Concentrat Cardio-Protect Pui 25%Conține: Proteină brută 38,30, Grăsime brută 2,80, Fibră brută 2,60,Calciu 7,20, Fosfor 0,63, Sodiu 0,22, Energie 12,54 MJ/kg, Lizină 2,03,Metionină 0,55, Vitamina A 30.000 UI/kg, Vitamina D3 9.000 UI..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Furaj pentru  pui starter Hobby First 1 brizurat 20 kg
Nou
Cu FARM 1 CRUMBLE, oferiți o nutriție completă și ușor digerabilă cu adaos de vitamine și minerale suplimentare.Creșteți găini ouătoare, pui de carne și păsări ornamentale sănătoase?FARM 1 CRUMBLE este un furaj cuprinzător și ușor digerabil, cu adaos de vitamine și minerale. Datorită extractelor naturale de plante, asigurati o floră intestinală sănătoasă, creșterea rapidă și uniformă a tuturor păsărilor dumneavoastră. Compoziție : Porumb, srot de soia, srot de rapita, germeni de porumb, faina d..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Furaj pentru pasari ornamentale Grani mix 2 Pellet 20 kg
Nou
Grani 2 mix pelete.Găinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 2 MIX PELLET este o hrană completă care vă va menține puii în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de floarea..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Furaj pentru pasari ornamentale Grani mix 3 pellet 20 kg
Nou
Grani 3 mix peleteGăinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 3 MIX PELLET este un hrană completă care vă va menține păsările în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de flo..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Suplimente Hobby First Farm Aqua Control 250 ml
Nou
Farm Aqua  Control. Asigurarea protecției împotriva paraziților din apa de baut.Are efecte pozitive asupra sanatatii tractusului intestinal datorita modificarii pH-ului si dezinfectia apei de baut.Microorganismele patogene nu se pot dezvolta.Sustine dezvoltarea florei intestinale sanatoase. Compozitia: 9,350 acid citric, 2,475 acid formic, 27,005 mg acid scetic, 12,00 mg ulei de oregano, glicerina, clorura de sodiu. Mod de administrare : 10 ml / L apa. ..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Suplimente Hobby First Farm Fit Control 250 ml
Nou
Farm Fit control. Ajuta pasarile in perioada de naparlire anuala. Contine un amestec de 6 aminoacizi esentiali. Previne ruperea penajului, ajuta la formarea tecii penii, sustine metabolismul in perioada de naparlire.. Mod de administrare : 10 ml / L apa. Contine vitamine, aminoacizi, dextroza, glicerina.Vitamina A 1.000.000 UI, Vitamina D3 20.000 IE, vitamina E  210 mg, B1 200 mg, B2 750 mg, B6 200 mg, C 1,468 mg, L tirosina 1.500 mg, L isoleucina 1.000 mg, L histidinmon..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Furaj pentru  pui Hobby First  starter fainos 1 Mash 20 kg
Nou
Cu FARM 1 MASH le oferi puiilor tăi cea mai bună nutriție posibilă: o compoziție echilibrată de energie și proteine ​​care garantează o sănătate optimă.Puii de la găini ouătoare, puii de carne și păsările ornamentale știu de ce. Dar tu?FARM 1 MASH  este cea mai bună hrană pe care ai putea s-o oferi puiilor tăi: o compoziție bine echilibrată de proteine ​​și energie care garantează o sănătate optimă. FARM 1 MASH  este un furaj complet cu proteine ​​foarte ușor digerabile. Îmbogățit..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Furaj pentru  pui crestere Hobby Farm  2 Pellet 20 kg
Nou
Cu FARM 2 PELLET, oferiți puilor un furaj ușor digerabil și gustos.Căutați o hrană completă care să accelereze creșterea găinilor dumneavoastră ?FARM 2 PELLET este un furaj ușor digerabil și delicios pentru puii tăi broiler. Aceste granule de înaltă calitate, ușor de absorbit, cu un conținut ridicat de energie și proteine, vor produce pui de carne cu carne gustoasă și fermă. În plus, hrănirea puilor cu granule va duce la mai puțină risipă de furaj...
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Suplimente Hobby First Grani Sea Mix - Gammarus 5 kg Suplimente Hobby First Grani Sea Mix - Gammarus 5 kg
Nou
Hobby First Grani Sea Mix este un răsfăț delicios pentru puii tăi și toate celelalte tipuri de păsări de curte. Acest amestec de cereale conține gammarus care stimulează instinctele naturale ale pasarilor. Puilor le place să meargă în căutarea insectelor mici. În plus, acest amestec conține suficiente proteine ​​pentru a susține starea generală a puiului și a ouălor. Previne canibalismul.Ingrediente:Grâu,  spărtură de porumb, sorg, porumb, soia, semințe de floarea soarelui, sorg alb, carbon..
68,00 Lei
Fără TVA:68,00 Lei
Suplimente Hobby First Pecking Block 1 kg
Nou
O piatră minerală numită și bloc pentru pui HOBBY FIRST Farm Picking BlockProdusul este folosit pentru a stimula ciugulitul natural al găinilor, ajuta la uzarea naturala a ciocului  și contracarează comportamentele nedorite. ( canibalismul ) Farm Picking Block conține coji și semințe gustoase, conținutul de calciu asigură coji de ouă puternice. O piatră este suficientă pentru 3-5 găini. Este hrana minerala pentru pasari adulte si pui.Adaos natural de scoici și calciu.Conţinut:Carbonat ..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Suplimente Hobby First  Intestinal Control  250 ML
Nou
Pentru imunitate și o sănătate intestinală echilibrată.Plantele aromatice ajută la problemele intestinale și fecale cauzate de paraziții interni.O floră intestinală sănătoasă creează baza pentru o bună imunitate și vitalitate.Puii sănătoși și vitali se mențin în formă și depun ouă sănătoase.Mod de utilizare:Doza: 10 ml pe litru de apa de baut. La începutul unui curs, începe prima săptămână cu o administrare zilnică. După aceea, o dată pe săptămână este suficientă. Repetați lunar pentru prevenire..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Suplimente Hobby First  Lice Control  250 ML
Nou
Asigurarea protecției preventive împotriva paraziților externi?Controlul păduchilor de fermă îmbunătățește rezistența găinilor. Ierburile aromatice creează un tampon împotriva infestării păduchilor și acarienilor. Acest lucru face, de asemenea, puii mai puțin atractivi pentru astfel de ectoparaziti. În acest fel, puii rămân fără stres, iritații și probleme de sănătate...
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Suplimente Hobby First Farm Mix Vitamine si Minerale 5 kg
Nou
Un suport eficient pentru păsările de curte sănătoase și vitale. STOP CANIBALISM !!!Farm Mineral & Vitamin Mix este îmbogățit cu vitamine și minerale pentru un pui sănătos. Acest supliment oferă atât un schelet puternic, cât și ouă ferme. Datorită boabelor gustoase, este stimulat comportamentul natural în câmp liber. Cojile și pietrisul atent selectionat contribuie la o bună digestie motiv care duce la prevenirea sau stoparea CIUPITULUI ( canibalismului ).Compoziție : Cochilii de scoici, spă..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Compozitia:Porumb, faina de soia boabe, grau, uruiala de porumb, sorg furajer, boabe uscate de distilerie, faina de seminte de floarea soarelui, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, grasimi vegetale, preamestecuri, L-lizina, sare, L-metionona, Sacox, FitazaParametrii:Proteina bruta        20,30%Grasime bruta        2,86%Fibra bruta               4,20%Vitamina A ..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)