Meniu
Cos de cumparaturi

Naparlire

Hessechol este un amestec de metionină și colină sorbitol. Metionina este conținută în cantități mari în pene, ceea ce o face esențială pentru o bună perioadă de năpârlire. Mai ales cu modificări ale dietei sau pentru a favoriza digestia se recomandă Hessechol.Compoziție: Sorbitol 54%, apă, dextrozăIngrediente analitice: proteină brută 1,0%, cenușă brută 0,6%, fibre brute 0,0%, grăsimi brute 0,2% sodiu 0,0%, metionină 0,9%, lizină 0,0%, zaharoză 0,2%, umiditate 52,4% Con..
54,00 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
În perioada năpârlirii, Taubengold este indispensabil pentru formarea noului penaj și pentru a evita deficiențele nutriționale. Taubengold, cu al său conținut ridicat de sulf conținând amino-acizi, metonină și colină, asigură un penaj superb. Efortul redus al ficatului crește buna dezvoltare a puilor. Calciul și oligoelementele din Taubengold sunt benefice pentru năpârlire.- creșterea penelor- pene strălucitoare- năpârlire..
89,00 Lei
Fără TVA:89,00 Lei
Tollyamin Forte conține aminoacizi cu concentratie mare, electroliți și vitamine din complexul B într-un raport de amestec optim. In baza compoziției puteți administra Med. Tollyamin Forte pe perioada întregului an (perioada concursurilor, reproductie și năpârlire).In perioada creșterii acoperiți cu Med. Tollyamin Forte nevoia crescută a proteinelor la porumbeii tineri. Suplimentar se susține dovedit prin clorura de colină creșterea porumbeilor tineri. Studii din cadrul industriei păsărilor susț..
123,00 Lei
Fără TVA:123,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)