Meniu
Cos de cumparaturi

Natural Itec Special Mite 500 ml

Natural Itec Special Mite 500 ml
Nou
Natural Itec Special Mite 500 ml
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: Natural
105,00 Lei
Fără TVA: 105,00 Lei

Acarian special ITEC natural

Protecție rezistentă la paraziți

Special dezvoltat împotriva acarienilor roșii de pasăre (Dermanyssus gallinae). Acarienii roșii de pasăre se hrănesc cu sângele porumbeilor noaptea, creând situații de stres, iritare și susceptibilitate la boli – cu un impact negativ asupra sănătății și performanței.

Pe bază de dioxid de nanosilicon amorf, o pulbere foarte fină (cum ar fi pământul de diatomee) care are efecte mecanice de protecție împotriva acarienilor și a larvelor acestora (fără efect chimic!). Potrivit și împotriva acarienilor, puricilor, păduchilor etc. Distribuția fină face posibilă tratarea locurilor aproape inaccesibile. Se usucă rapid și lasă o ceață albă ușoară.

O infestare a acarienilor roșii de la păsări este cel mai bine combatută printr-o bună igienă a porumbelului, pe de o parte, și o utilizare combinată atât a suplimentelor alimentare, cât și a pesticidelor, pe de altă parte. Insecticid recunoscut. 

DOZAJ SI ADMINISTRARE

  • A se pulveriza pe zonele de dormit și cuibărit, sub jgheaburi etc. și în colțurile, crăpăturile și crăpăturile porumbelului unde se pot ascunde acarienii în timpul zilei. 
  • Efect rezidual până la 7 săptămâni 
  • De repetat, dacă este necesar 
  • Randament: 40 g/m² (9 m² per recipient sau 55,6 ml/m²)
Detalii Hrană
Producător Natural Granen
Tip Hrană Deparazitare

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Natural , Itec , Special , Mite , 500 ml , ,