Meniu
Cos de cumparaturi

Cinteze

           AMESTEC CINTEZECompozitia:, Mei rosu, galben,alb, Iarba canarului, rapita, seminte de niger, ulei de floarea soarelui, biscuiti pentru pasari (galben, verde, rosu, portocaliu).Mod de administrare la discretie.A se pastra in loc uscat pe paleti, ferit de razele solare. Greutate sac 20kg +/- 5%..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
          AMESTEC CEREALE CINTEZE    COMPOZITIE :Iarba canarului, mei, seminte de iarba, ovaz, seminte negre, sorg rosu.Umiditate  min 13%. Proteina bruta 20%.Celuloza bruta 7%Energie bruta 13.5 mj/kgMod de administrare la discretie.A sepastra in loc uscat pe paleti, ferit de razele solare. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica reteta.Greutate sac 25kg +/- 5%..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Vitapol Cinteze/Zebrute KarMeo Premium 500g
Nou
Vitapol Karma Complett - Hrana completa pentru cinteze, zebrute (500g).Cu antioxidanți naturali care întăresc sistemul imunitar și sănătatea porcilorcu un amestec de nuci delicioase și sănătoaseconține semințe oleaginoase pentru a susține creșterea muscularăProporția potrivită de ingrediente se potrivește cu dimensiunea cioculuiDozare: 2-3 lingurite pe zi, in functie de pofta pasarii.Ingrediente: mei galben, canar, mei roșu, semințe de Niger, semințe de in, semințe de cânepă, făină de porumb, fă..
13,00 Lei
Fără TVA:13,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)