Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT începând de la 9 RON până la 20 kg !!

Pisici

Este esențial ca puii să aibă în fiecare zi o dietă sănătoasă, bogată în vitamine, bogată în nutrienți valoroși. Cu un conținut de carne de 32%, Fit Active Cat Junior Lamb & Beef oferă valoare nutritivă maximă pentru dezvoltarea animalului. Carnea de vită și mielul sunt excelente pentru creșterea masei musculare a unui animal, iar merele sunt o sursă de multe minerale, vitamine și fibre.Ingrediente: Carne și derivate ce carne (carne de miel 28%, carne de vită de 4% ), fructe (Măr 4%), cereal..
5,00 Lei
Fără TVA:5,00 Lei
PANZI GET WILD CAT JUNIOR FISH este un aliment uscat perfect de înaltă calitate, care nu îngreunează sistemul digestiv. Acest produs conține toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie trăiește o viață sănătoasă și plină. nu este doar ușor de digerat, dar este bogat în acizi grași nesaturați omega-3, omega-6. La pisicile care sunt sensibile la diferite proteine ​​animale, provoacă o reacție alergică doar în cele mai rare cazuri.Ingrediente: Ca..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Conservă pisici cu morcov, gâscă, curcan, rață - FitActive 415 gr
Nou
Fit Active Meat-Mix este o conservă completă pentru pisici cu carne și morcov. O alimentație umedă și delicioasă de calitate superioară pentru pisici adulte. Produsul este alcătuit din 32% proteine animale obținute din diferite tipuri de carne, inclusiv pui, gâscă, curcan și rață.Ingrediente: Carne și derivate animale (amestec 16%, pui 4%, gâscă 4%, curcan 4%, rață 4%), legume (4% morcovi), cereale integrale, minerale.Aditivi / kg: Vitamina A 3000 UI Vitamina D3 150 UI, vitamina E 20 m..
4,00 Lei
Fără TVA:4,00 Lei
Conserve pisici gâscă, iepure și morcovi - FitActive 415 gr
Nou
Fit Active Goose & Rabbit este o conservă completă pentru pisici cu carne de gâscă și iepure. O alimentație umedă și delicioasă de calitate superioară pentru pisici adulte. Produsul este alcătuit din 32% proteine animale obținute din gâscă și iepure. Gâsca este bogată în fier, care este o componentă cheie a celulelor roșii din sânge. Morcovii fac un tratament excelent pentru felina dvs. iubită și sunt o mare sursă de beta-caroten care îmbunătățesc sănătatea ochilor. Conținutul de umiditate p..
4,00 Lei
Fără TVA:4,00 Lei
Hrana pisici adulte cu somon 4,5 kg.
Nou
HobbyFirst Feline Adult | SomonHrana completa pentru pisici de la 1 la 7 aniHobbyFirst Feline este bogat în acizi grași omega 3 și 6 sănătoși și cu adevărat delicios datorită utilizării somonului proaspăt. Îndeplinește cerințele zilnice de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale care contribuie la o sănătate bună și o blană strălucitoare.Conține 25% somon și 10% somon proaspăt 34% proteină brută și 14% grăsimi bruteAcesta este un ghid nutrițional; pisicile foarte active pot a..
117,00 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Hrana umeda completa pentru pisici  MY LOVE - curcan in sos delicat, set 24 buc x 100g.Compozitie: carne si subproduse de origine animala (nu mai putin de 76% carne si subproduse de origine animala in fiecare bucata), inclusiv nu mai putin de 4% curcan, cereale (grau 6,45%), extracte de proteine ​​vegetale, minerale, derivati de origine vegetala (patrunjel) 0,001%.Constituenti analitici: proteina bruta - 7%, grasime bruta - 4,5%, cenusa bruta - 2..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisicile adulte „Cu ficat în sos delicat”Ingrediente: carne și produse derivate de origine  animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 76 %), inclusiv de ficat cel puţin 4 %, cereale (grâu 6,45 %), extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 7 %, grăsimi brute - 4,5 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză brută -..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
Hrana umeda completa pentru pisici  MY LOVE - iepure in sos delicat, set 24 buc x 100g.Compozitie: carne si subproduse de origine animala (nu mai putin de 76% carne si subproduse de origine animala in fiecare bucata), inclusiv nu mai putin de 4% iepure, cereale (grau 6,45%), extracte de proteine ​​vegetale, minerale, derivati de origine vegetala (patrunjel) 0,001%.Constituenti analitici: proteina bruta - 7%, grasime bruta - 4,5%, cenusa brut..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisicile adulte „Tocana cu iepure şi curcan”Ingrediente: carne și produse derivate de origine animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 76 %), inclusiv carne de iepure cel puţin 4 %, carne de curcă cel puţin 4 %, cereale (grâu 6,45 %), extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 7 %, grăsimi brute - 4,5 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză bru..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU MACROU IN SOS, 24x100gHrana  Premium contine 76% ingrediente din carne si peste in fiecare bucata, precum si un sos delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD:&..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU CARNE DE MIEL IN SOS, 24x100gHrana premium umeda contine 77% carne si ingrediente din carne in fiecare bucata, precum si un sos delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisicile adulte „Сu pește în sos delicat”Ingrediente: carne și produse derivate de origine animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 76 %), cereale (grâu 6,45 %), inclusiv în proporţie de 4 %, extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 7 %, grăsimi brute - 4,5 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză brută - 0,3 %, umeditate - 82 %, calciu – 0,35..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU RATA IN SOS". HRANA COMPLETA CONSERVATA PENTRU PISICI ADULTE, set 24x100g Hrana Premium contine 79% carne si ingrediente din carne in fiecare bucata, precum si un sos delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.BENEFICII:    • 8,5/5 - formula echilibrata pentru hranirea zilni..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU CARNE DE SOMON IN JELEU, 24x100gHrana premium contine 77% ingrediente din carne si peste in fiecare bucata, precum si  jeleu delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NO..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
Hrana umeda completa pentru pisici  MY LOVE - vita in sos delicat, set 24*100g.Compozitie: carne si subproduse de origine animala (nu mai putin de 76% carne si subproduse de origine animala in fiecare bucata), inclusiv nu mai putin de 4% vita, cereale (grau 6,45%), extracte de proteine ​​vegetale, minerale, derivati de origine vegetala (patrunjel) 0,001%.Constituenti analitici: proteina bruta - 7%, grasime bruta - 4,5%, cenusa bruta - 2..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU CARNE DE VITA IN SOS, 24x100gHrana umeda Premium contine 78% carne in bucati si un sos delicios pe care il adora pisicile adulte. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD: gherghinul usca..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU IEPURE IN JELEU, 24x100gHrana umeda Premium contine 77% carne in fiecare bucata. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD: gherghinul uscat – ajuta la normalizarea tens..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisoi, 80gIngrediente: carne și produse derivate de origine animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 77 %), inclusiv carne de găină cel puţin 8 %, cereale (grâu 6 %), extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 8 %, grăsimi brute - 5,2 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză brută - 0,3 %, umeditate - 80 %, calciu - 0,35 %, f..
1,80 Lei
Fără TVA:1,80 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI STERILIZATE, 24x80gHrana Premium, complet echilibrata, pentru pisici sterilizate. Contine ingrediente din carne de calitate superioart, imbogatite cu toate vitaminele si mineralele necesare, complexul Omega 3 + Omega 6, pentru o piele sanatoasa si o blana straucitoare, formula ІNTEGRAMIX pentru un aspect frumos si sanatos al pisicii.Un raport echilibrat de proteine ​​si grasimi, precum si o valoare calorica redusa, ajuta la mentinerea greutat..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
Hrana uscată pisici adulte cu pui 4,5 Kg
Nou
HobbyFirst Feline Adult | Pui Hrana completa pentru pisici de la 1 la 7 aniHobbyFirst Feline pentru o pisică în formă și plină de viață, are un gust și mai delicios datorită utilizării de pui proaspăt. Îndeplinește cerințele zilnice de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale care contribuie la o sănătate bună și previne cariile dentare.Conține 30% pui și 10% pui proaspăt34% proteină brută și 14% grăsimi bruteAcesta este un ghid nutrițional; pisicile foarte active pot avea..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Hrana uscată Pisici adulte Urinary 4,5 kg.
Nou
HobbyFirst Urinare sensibile pentru feline | PuiHobbyFirst Feline Sensitive Urinary este special dezvoltat pentru pisicile care suferă de afecțiuni ale rinichilor sau ale tractului urinar | incepand cu 1 anHobbyFirst Feline este special dezvoltat pentru pisicile care suferă de afecțiuni ale rinichilor sau ale tractului urinar. Oferă un echilibru de minerale, merișoare pentru a calma rinichii și îndeplinește cerințele zilnice de proteine, grăsimi, carbohidrați și vitamine care contribui..
117,00 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Hrana uscata pentru pisici , Kirby Cat, pui, curcan si legume, 12 Kg Hrana uscata completa pentru pisici adulte Kirby Cat cu Pui, Curcan si Legume, 12KgDescriereO zi normala din viata oricarei pisici sanatoase incepe cu o alimentatie corecta. Cu o experienta de peste 10 ani in hranirea a milioane de pisici din Romania, Kirby Cat a castigat, prin calitatea retetelor, increderea tot mai multor stapani. Noul Kirby Cat propune un meniu cu mai multe ingrediente pe gustul pisicilor si cu mai mult..
97,00 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
Salam Panzi Regular duo câine-pisică Ambalare: 800gHrana completa pentru caini si pisici, cu aroma de pui si vitaHranire: Datele din tabel sunt doar orientative Nevoile zilnice ale cainelui sunt determinate de varsta, activitate si mediu.Recomandat pentru caini si pisici adulte de toate marimile si rasele.Compozitie: carne si derivate de origine animala (pui) 89%, cereale, marinata, agent antiaglomerant, minerale, aroma de vita (0,03%)Timp de producție/Își păstrează calitatea: Nedeschis (zi..
5,00 Lei
Fără TVA:5,00 Lei
Afişare 1 - 23 din 23 (1 pagini)