Meniu
Cos de cumparaturi

Pisici

Este esențial ca puii să aibă în fiecare zi o dietă sănătoasă, bogată în vitamine, bogată în nutrienți valoroși. Cu un conținut de carne de 32%, Fit Active Cat Junior Lamb & Beef oferă valoare nutritivă maximă pentru dezvoltarea animalului. Carnea de vită și mielul sunt excelente pentru creșterea masei musculare a unui animal, iar merele sunt o sursă de multe minerale, vitamine și fibre.Ingrediente: Carne și derivate ce carne (carne de miel 28%, carne de vită de 4% ), fructe (Măr 4%), cereal..
4,00 Lei
Fără TVA:4,00 Lei
PANZI GET WILD CAT JUNIOR FISH este un aliment uscat perfect de înaltă calitate, care nu îngreunează sistemul digestiv. Acest produs conține toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie trăiește o viață sănătoasă și plină. nu este doar ușor de digerat, dar este bogat în acizi grași nesaturați omega-3, omega-6. La pisicile care sunt sensibile la diferite proteine ​​animale, provoacă o reacție alergică doar în cele mai rare cazuri.Ingrediente: Ca..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU IEPURE IN JELEU, 24x100gHrana umeda Premium contine 77% carne in fiecare bucata. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD: gherghinul uscat – ajuta la normalizarea tens..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI STERILIZATE, 24x80gHrana Premium, complet echilibrata, pentru pisici sterilizate. Contine ingrediente din carne de calitate superioart, imbogatite cu toate vitaminele si mineralele necesare, complexul Omega 3 + Omega 6, pentru o piele sanatoasa si o blana straucitoare, formula ІNTEGRAMIX pentru un aspect frumos si sanatos al pisicii.Un raport echilibrat de proteine ​​si grasimi, precum si o valoare calorica redusa, ajuta la mentinerea greutat..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU MACROU IN SOS, 24x100gHrana  Premium contine 76% ingrediente din carne si peste in fiecare bucata, precum si un sos delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD:&..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU CARNE DE MIEL IN SOS, 24x100gHrana premium umeda contine 77% carne si ingrediente din carne in fiecare bucata, precum si un sos delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM "CU RATA IN SOS". HRANA COMPLETA CONSERVATA PENTRU PISICI ADULTE, set 24x100g Hrana Premium contine 79% carne si ingrediente din carne in fiecare bucata, precum si un sos delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.BENEFICII:    • 8,5/5 - formula echilibrata pentru hranirea zilni..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU CARNE DE SOMON IN JELEU, 24x100gHrana premium contine 77% ingrediente din carne si peste in fiecare bucata, precum si  jeleu delicios. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu formula unica INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NO..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
CLUB 4 PAWS PREMIUM PENTRU PISICI ADULTE, CU CARNE DE VITA IN SOS, 24x100gHrana umeda Premium contine 78% carne in bucati si un sos delicios pe care il adora pisicile adulte. Complexul de acizi grasi Omega 3 + Omega 6 mentine pielea sanatoasa si blana stralucitoare. Hrana este imbogatita cu INTEGRAMIX pentru sustinerea generala a sanatatii si imunitatii animalului de companie.INTEGRAMIX este o formula unica ce contine 4 ingrediente din 4 colturi ale lumii:DIN NORD: gherghinul usca..
2,30 Lei
Fără TVA:2,30 Lei
Hrana umeda completa pentru pisici  MY LOVE - curcan in sos delicat, set 24 buc x 100g.Compozitie: carne si subproduse de origine animala (nu mai putin de 76% carne si subproduse de origine animala in fiecare bucata), inclusiv nu mai putin de 4% curcan, cereale (grau 6,45%), extracte de proteine ​​vegetale, minerale, derivati de origine vegetala (patrunjel) 0,001%.Constituenti analitici: proteina bruta - 7%, grasime bruta - 4,5%, cenusa bruta - 2..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisicile adulte „Cu ficat în sos delicat”Ingrediente: carne și produse derivate de origine  animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 76 %), inclusiv de ficat cel puţin 4 %, cereale (grâu 6,45 %), extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 7 %, grăsimi brute - 4,5 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză brută -..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
Hrana umeda completa pentru pisici  MY LOVE - iepure in sos delicat, set 24 buc x 100g.Compozitie: carne si subproduse de origine animala (nu mai putin de 76% carne si subproduse de origine animala in fiecare bucata), inclusiv nu mai putin de 4% iepure, cereale (grau 6,45%), extracte de proteine ​​vegetale, minerale, derivati de origine vegetala (patrunjel) 0,001%.Constituenti analitici: proteina bruta - 7%, grasime bruta - 4,5%, cenusa brut..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisicile adulte „Сu pește în sos delicat”Ingrediente: carne și produse derivate de origine animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 76 %), cereale (grâu 6,45 %), inclusiv în proporţie de 4 %, extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 7 %, grăsimi brute - 4,5 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză brută - 0,3 %, umeditate - 82 %, calciu – 0,35..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
Hrana umeda completa pentru pisici  MY LOVE - vita in sos delicat, set 24*100g.Compozitie: carne si subproduse de origine animala (nu mai putin de 76% carne si subproduse de origine animala in fiecare bucata), inclusiv nu mai putin de 4% vita, cereale (grau 6,45%), extracte de proteine ​​vegetale, minerale, derivati de origine vegetala (patrunjel) 0,001%.Constituenti analitici: proteina bruta - 7%, grasime bruta - 4,5%, cenusa bruta - 2..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisoi, 80gIngrediente: carne și produse derivate de origine animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 77 %), inclusiv carne de găină cel puţin 8 %, cereale (grâu 6 %), extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 8 %, grăsimi brute - 5,2 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză brută - 0,3 %, umeditate - 80 %, calciu - 0,35 %, f..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
My Love Hrana completă conservată pentru pisicile adulte „Tocana cu iepure şi curcan”Ingrediente: carne și produse derivate de origine animală (bucăţele în proporţie de cel puţin 76 %), inclusiv carne de iepure cel puţin 4 %, carne de curcă cel puţin 4 %, cereale (grâu 6,45 %), extracte de proteine vegetale, substanțe minerale, produse derivate de origine vegetală (patrunjel) 0,001 %.Constituenţi analitici: proteine brute - 7 %, grăsimi brute - 4,5 %, cenuşă brută - 2,5 %, celuloză bru..
1,50 Lei
Fără TVA:1,50 Lei
Hrana umeda pisici Kirby Cat cu Somon, 400 G
2-3 zile
Hrana pisici Kirby Cat cu Somon, 400 GHrana umeda completa pentru pisici adulte, usor digerabila ce asigura o dieta echilibrata.Bucatile de care, sunt gatite in cuptor in loc de aburi si sunt bine taiate, nu sunt grase, au o culoare de carne prajita, nu prea intunecata, au o textura moale, dar ferma. Sosul are un aspect gelatinos, maro si lucios, nu prea apos.  Aroma este placuta si tipic carnii gatite in cuptor.Sterilizare la aprox. 123 ° pentru 60 de minute, procedura care asigura o ..
2,70 Lei
Fără TVA:2,70 Lei
Hrana umeda pisici Kirby Cat cu Vita, 415 G
2-3 zile
Hrana pisici Kirby Cat cu Vita, 415 G Hrana umeda completa pentru pisici adulte, usor digerabila ce asigura o dieta echilibrata. Bucatile de care, sunt gatite in cuptor in loc de aburi si sunt bine taiate, nu sunt grase, au o culoare de carne prajita, nu prea intunecata, au o textura moale, dar ferma. Sosul are un aspect gelatinos, maro si lucios, nu prea apos. Aroma este placuta si tipic carnii gatite in cuptor.   Sterilizare la aprox. 123 ° pentru 60 de minute, procedura care asigu..
4,00 Lei
Fără TVA:4,00 Lei
Hrana pisici Club 4 Paws Premium control in eliminarea ghemotoacelorNutriția uscată premium conține fibre insolubile (celuloză microcristalină), care îndepărteazăghemotoacele de păr din tractul digestiv și stimulează motilitatea intestinală datorită structurii fibroasebrute. Hrana conține carne de pui într-un procent de 24%, care are un procent de digerabilitate ridicat.Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 mențin pielea sănătoasă și blana strălucitoare.Rația este îmbogățită cu f..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)