Meniu
Cos de cumparaturi

Aviform Force 13, 1000 ml

Aviform Force 13, 1000 ml
Aviform Force 13, 1000 ml
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: Aviform
129,99 Lei
Fără TVA: 129,99 Lei

Noua formulă ultra Force 13 conține niveluri ridicate de aminoacid l-Carnitină, un ingredient care a fost cercetat pe larg în porumbeii de curse și dovedit că promovează performanțe și recuperări mai mari.

Forța 13 conține, de asemenea, vitamina B12, printre cei mai importanți nutrienți din sportul porumbelului de curse. Dar nu folosim doar vitamina B12 standard (cianocobalamină) așa cum se găsește în aproape toate celelalte produse, folosim metilcobalamină, forma de coenzimă extrem de bio-disponibilă a vitaminei B12, care nu oferă pierderi de activitate și utilizare aproape completă (spre deosebire de standard ingredient).

Pentru a completa formularea Force 13 este DMG (cunoscut și sub numele de Vitamina B15), un ingredient natural excelent pentru a gestiona stresul, a optimiza performanța și a îmbunătăți rezistența. Aviform a fost prima companie din Marea Britanie care a introdus DMG pentru porumbeii de curse la începutul anilor 1980.

Potrivit atât pentru curse de păsări bătrâne, cât și de păsări tinere, Force 13 poate fi utilizat ca produs de sine stătător sau combinat cu Aviform Ultimate 11 în 1 ca parte a noului nostru plan simplificat de aplicare a produsului. Credem că acesta este cel mai complet „Racing Pigeon Performance Product” disponibil în prezent.

ULTRA FORMULA FORCE 13 AVANTAJE CHEIE

Promovează conversia acizilor grași cu lanț lung în energie pentru mușchii 

Asigură o aprovizionare susținută de energie

Ajută la prevenirea oboselii musculare și a crampelor

Mai puțin acid lactic se formează în timpul muncii musculare, deoarece acizii grași, mai degrabă decât carbohidrații, sunt transformați în energie

Reduce conținutul de acizi grași din sânge, promovând conversia lor în energie

Reduce deteriorarea țesutului muscular și ajută la protejarea mușchilor împotriva leziunilor

Promovează utilizarea crescută a oxigenului

Îmbunătățește metabolismul proteinelor, grăsimilor și carbohidraților

Îmbunătățește foarte mult rezistența și rezistența

Recuperare mult mai rapidă după cursă

Mod de administrare:

10 ml/1 l apă. Pentru porumbeii bătrâni se administrează 5 zile pe săptămână. Pentru porumbeii tineri se administrează 3 zile pe săptămână.
Detalii Hrană
MarcaAviform

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Aviform Force 13 , 1000 ml , Aviform ,