Meniu
Cos de cumparaturi

Antiparazitare ecologice

ERADI-MITE este un supliment 100% natural, bazat pe plante aromatice pentru porumbei de curse, care previne problemele cu acarieni, păduchi, și purici. Nu conține nici o otravă sau alte substanțe chimice. Acarianul roșu poate provocastres crescutperformanță slabărăspândirea infecțieiUtilizați ERADI-MITE pentru a preveni aceste probleme în special în timpul lunilor mai calde.Cercetarile s-au facut pentru acarianul roșu, dar este considerat eficient împotriva si altor paraziți externi.Ușor de..
62,50 Lei
Fără TVA:62,50 Lei
Rohnfried Aparasit, 750 mlOmoară rapid şi eficient acarieni, căpuşe, purici, păduchi şi alte insecte. Spray-ul este uşor de utilizat şi este ideal pentru tratamentul cuiburilor şi echipamentelor.Administrare:Feriţi capul, ciocul şi ochii porumbeilor de spray. Nu folosiţi spray-ul pe: mâncare, ouă, apa de băut. Cei mai mulţi paraziţi trăiesc aproape de porumbei.Astfel cuiburile, locurile unde stau porumbeii şi împrejurimile apropiate trebuiesc pulverizate bine. Pulverizarea împotriva paraziţilor ..
83,30 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Rohnfried Mitex, 500 ml- Mitex conține substanța naturală a plantei de piretru, piretrina extrem de eficientă, ca insecticide. Această combinație are un efect de durată foarte lungă. Distruge în mod fiabil insectele zburătoare și târâtoare, acarienii (inclusiv acarianul roșu), puricii, păduchii, precum și toți dăunătorii, cum ar fi muștele, țânțarii și gândacii.- Se amestecă 100ml Mitex cu 2 litri de apă (în caz de infestare severă, cu acarieni de sânge, vă recomandăm o soluție de 1 parte Mitex ..
70,21 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)