Meniu
Cos de cumparaturi

Natural Granulated Floor Covering, 20 Kg

Natural Granulated Floor Covering, 20 Kg
Natural Granulated Floor Covering, 20 Kg
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: Natural
60,00 Lei
Fără TVA: 60,00 Lei

Natural Granulated Floor Covering

Anticcidioza pentru o igienă îmbunătățită în pod


Pentru amatorii de porumbei cu doar o cantitate limitată de timp pentru a petrece pe mansarda lor, natural granulat floorcovering este ajutorul ideal.


Pardoseala naturala granulata este un produs natural format din lava extrasa din subsol.


Tratamentul și granularea acestei substanțe deosebit de poroase îi oferă o putere de absorbție excepțională: 1 kg de granule pot absorbi cu ușurință 1 litru de apă.


Datorită acestui fapt, pardoseala naturală granulată garantează o igienă perfectă în pod. Când excrementele porumbelului cad pe granule, se usucă în cel mai scurt timp, ceea ce oprește ciclul de contaminare cu paraziți.


Utilizarea pardoselii naturale granulate oprește practic maturarea oocysts de coccidioză și a ouălor de ascaride. Mai mult decât atât, granulele absorb mirosul excrementelor.


Când păsările mici ejectează excremente lichide, unele granule pot fi presărate în jurul nestbowls pentru a absorbi umiditatea și mirosurile. Pardoseala naturala granulata isi mentine capacitatea de absorbtie pentru o perioada foarte lunga de timp, ceea ce o face economica de utilizat. Acesta poate sta în pod timp de un an, cu condiția ca acesta este raked săptămânal.


În cazul în care granulele și excrementele sunt eliminate din pod ele pot fi folosite ca un îngrășământ excelent în grădină de legume și flori.

Natural Granulat Floorcovering este inofensiv pentru porumbei. Este formula ideală pentru a vă menține mansarda uscată și curată. Păsările tinere adoră să se întindă în natural granulat floorcovering. Excrementele lor se usucă repede și picioarele lor sunt întotdeauna curate.

Natural Granulat Floorcovering - o pungă de 20 kg acoperă 1,5m2


Instrucțiuni de utilizare

Se întinde pardoseala granulată naturală care acoperă în mod egal pe podeaua podului porumbelului.


Detalii Hrană
MarcaNatural

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun