Meniu
Cos de cumparaturi

Minerale, Grituri, Sare de baie

Gerard Koopman Variamix este o combinație de materii prime pe care Gerard le livrează de mulți ani porumbei săi.Compoziția conține multe ingrediente de înaltă calitate, care sunt aliniate împreună cu precizie și expertiză.În plus față de arahide măcinate fără toxine, există și nuci măcinate și nuci pecan.Aceste produse sunt remarcabil de bogate în vitamine și sunt, de asemenea, bogate în tiamină și acizi grași esențiali.Semințele de chia sunt, de asemenea, unul dintre aditivii notabili; această ..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
DHP Mix este o compoziție de minerale cu o valoare nutrițională excelentă pentru porumbei. Compoziția este atent selecționată, având pe lângă minerale și microelementele de care au nevoie porumbeii,multe materii prime importante pentru starea generală de sănătate. DHP Mix este unic în compoziție, conținând mai mult de 48 de materii prime, cum ar fi pietriș, piatră de var, coral, silex,scoici ..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Minerale porumbei DHP Multiminerale, 10 Kg OreganoEste un supliment mineral complet ce contine oligoelemente pentru porumbei.Acest amestec conține o combinație echilibrată de minerale, ierburi, granule de corali, pietricele, argilă, alge marine, var și acizi lactici. Indispensabil pentru hrănirea zilnică a porumbeilor dumneavoastra, deoarece acoperă nevoile zilnice de minerale și oligoelemente ale porumbeilor poate fi administrat  în orice  anotimp. Pentru perioadele de reproducere, zb..
134,00 Lei
Fără TVA:134,00 Lei
Minerale porumbei DHP Multilith, 10 KgUn amestec de minerale cu lactobacili (probiotice) pentru stomac și intestine. Suplimentul stimulează și îmbunătățește digestia alimentelor. Compilația constă din mai mult de 48 de tipuri de pietriș, granulatie, diferite tipuri de midii, alge, calciu, fosfor, magneziu, fier, seleniu, mangan, cupru, vit. A, E, K, C, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, semințe de buruieni și lactobacili.Instrucțiuni de utilizare: Dați o mână la 12 porumbei zilnic.Compoziție: Coj..
134,00 Lei
Fără TVA:134,00 Lei
Minerale porumbei Hungaria MineralAmestec cu o compozitie bogata in minerale, esentiale pentru porumbei.Scoici, piatră roșie, zeolit, sare de mare.Optimizează digestiaDozaj:  La discretia  de porumbeilor...
26,00 Lei
Fără TVA:26,00 Lei
Paloma Multi-Power MixUn nou dezvoltat și 100% natural și puternic supliment de hrană pentru porumbei. O compoziție foarte bogată de minerale, amestec de pietriș și oligoelemente vă ține porumbeii departe de câmpuri și asigură o digestie mai bună. Multi-Power Glucovita C20, bioenzima, semințele germinative speciale și o variație de substanțe energetice vor oferi porumbeilor impulsul necesar pentru a obține cele mai bune rezultate de-a lungul sezonului de zbor.Categoria sau speciile de animale: P..
95,00 Lei
Fără TVA:95,00 Lei
Hrană minerală (hrană simplă) pentru porumbei sportiviPerformanța zboruluiAjutor digestivStimularea metabolismuluiPremium Mineral Reise de la Röhnfried este un produs natural pur cu oregano și ierburi de formula Herba-San. Echipat cu toate mineralele vitale, precum și substanțe active. Stimulează digestia și stimulează metabolismul.Instrucțiuni de utilizare: Alimentați zilnic câte o ceașcă de măsurare (aprox. 140 g) pentru 75 de porumbei . Ajustați cantitatea la nevoile porumbeilor, servind doar..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Rohnfried Standard Mineral, 10 KgProdusul 100% naturalconține minerale vitale, oligoelemente și ingrediente active valoroaseCompoziție:calcar, carbonat de calciu,piatră roșie, cuarț, grâu, mousse, carbon vegetal Doza: 1/2 – 1 cană de măsurare/ 80 porumbei pe zi, împrăștiate într-un alimentator..
97,00 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
Natural Badzout, 650 g este sare de baie de la Natural  care face penajul moale și neted si inlatura matreata de pe piele, fara a o irita. Este un produs fara coloranti chimici...
41,65 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Natural Hi-Calcium GritAmestec de piatră roșie, scoici marine, pietriș de stridii și piatrăNatural Hi-Calciu Grit + Anason este un amestec de piatră roșie, scoici marine, stridii pietriș și piatră. Nu conține substanțe care să-ți sporească pofta de mâncare...
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Piatra Rosie NaturalaBogat în minerale și oligoelementePiatra Roșie Naturală este bogată în minerale și oligoelemente, iar porumbeilor le place să se ia de ea.Piatra Roșie Naturală este făcută din lut tras la temperaturi foarte ridicate (peste 1.000°C) într-un cuptor special, înainte de a fi măcinat.Piatra Roșie Naturală este, de asemenea, unul dintre ingredientele natural hi-calciu grit, care constă din scoici de stridii, silex și piatră roșie. Înainte și după găini ouătoare sunt în nevoie urge..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Natural Vitamineral 2.5 kgNatural Vitamineral a câștigat încrederea iubitorilor de porumbei belgieni în cel mai scurt timp, deoarece a însemnat o descoperire în obiceiurile de hrănire ale porumbelului de curse. Granen natural a îmbunătățit în mod constant compoziția Vitamineral natural. Vitamineral natural conține toate mineralele necesare pentru o dietă echilibrată.În plus față de mineralele esențiale, Natural Vitamineral conține vitaminele A, D și E, care sunt necesare pentru asimilarea acesto..
45,50 Lei
Fără TVA:45,50 Lei
Rohnfried Badesalz, 800gSarea de baie de la firma natural este special concepută pentru porumbei, aceasta nu conține coloranți precum sarea de baie umană care ar putea influența culoarea porumbelului atât de importantă în expoziții.Este creată din extracte naturale de pin care ajută la menținerea luciului penelor și este extrem de eficientă în timpul năpârlirii sau după concursuri pentru a ajuta la relaxarea mușchilor porumbelulului.Indicații:- Oferă un luciu natural și sănătos penelor- Dezinfec..
60,69 Lei
Fără TVA:51,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)