Meniu
Cos de cumparaturi

Recuperare, Electroliti

Aviform PROLYTE-C    Formularea probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală.Noua Formula Prolyte conține acum singura formula probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei.Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apa potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform).De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte?Porumbelul dvs. de..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
AVIFORM ULTIMATE 11 IN 1Sănătate optimă.Stare de top.Rezistență îmbunătățită.Performanță sporită.Recuperare mai rapidă după curse.Imunitate naturală îmbunătățită (paramyxo, boală Yb, excremente libere)Ajută la prevenirea dezvoltării protozoarelor și a paraziților interni (viermi).Susține fertilitatea.Antioxidanții puternici stimulează apărarea naturală a păsărilor.Utilizarea crescută a nutrienților.Ameliorarea îmbunătățită și o stare mai bună a penajului.Sprijin imunitar crescut.Ajută sănătatea ..
146,00 Lei
Fără TVA:146,00 Lei
Probac 1000, 500 gElectrolit și probiotice pentru regenerarea florei intestinaledupă administrarea antibioticelordupă vaccinareca electrolit după zborul de concursdupă expozițiiDigestia perturbată este un precursor pentru o serie de microorganisme dăunătoare (agenți patogeni) și endoparaziți. Indigestia poate apărea mai ales în situații stresante, ar fi deplasarea, reproducerea care se pot manifesta, în cazuri extreme, sub formă de dizenterie.Probac 1000 conține o combinație specială de microorg..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Rohnfried Avipharm, 1000 mlUn metabolism activ este indispensabil pentru regenerarea rapidă și consolidarea competițiilor. O mutare optimă și o creștere viguroasă a porumbeilor tineri sunt cruciale pentru cursele de porumbei. Crescătorii folosesc în mod specific Avipharm pentru o hidratare suplimentară după curse și pentru a satisface cererea crescută de microelemente după tratamentul cu antibiotice și periodic în timpul reproducerii, creșterii și mutării.Recomandări de hrănireÎn perioadsa ..
89,00 Lei
Fără TVA:89,00 Lei
Rohnfried BT-Amin, 1000 mlMetabolismul foarte activ este necesar pentru regenerarea rapidă și întărirea după zbor.În același timp, este foarte important să detoxifierea organismului, care provoacă o muncă fără cusur a ficatului.• Regenerare•Ameliorarea ficatului • Compensarea deficiențelor de vitamine..
76,00 Lei
Fără TVA:76,00 Lei
Rohnfried Elektrolyt 3Plus, 600 gELECTROLIŢI – în cantitate optimă, – ELEMENTE ESENŢIALE – ca magneziu şi potasiu absolut necesare în metabolismulm muscular şi – ENERGIE – o sursă ridicată de energie pentru o recuperare imediată.Se recomandă folosirea după concursuri, dar şi în cazuri de diaree, intoxicaţii şi după administrarea de anitibiotice pentru regularizarea circulaţiei fluidelor.Dozare: 10g la 1 litru apa..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
K+K GOLD DRAGEE conține proteine animale și vegetale. Această proteină este extrasă din plasmă sanguină de cea mai bună calitate. Conține, deasemenea, metionină, lecitină și magneziu, care asigură o refacere rapidă a porumbeilor voiajori. Tabletele sunt foarte potrivite pentru alimentația individuală a porumbeilor, care ajung acasă mai târziu de la concurs sau pentru porumbeii epuizați.- regim individual de hrănire- masă musculară- recuperare / regenerare..
62,00 Lei
Fără TVA:62,00 Lei
Produsul oferă o regenerare mai bună după un zbor competitiv. Electroliții oferă posibilitatea unei regenerări mai rapide a porumbeilor, și astfel forma porumbeilor se menține.Dozaj:1 măsură la 1,5 litri de apă. A se administra în ziua sosirii si în cea a plecării.Compoziție:Glucoză, maltodextrină, sodiu-clorură, potasiu-clorură, sodiu-bicarbonat, magneziu-aspertat, calciu-gluconatAditivi și vitamine pe kg:Vitamina B2 150mg, vitamina C 750mg, acid folic 3,75mgComponente analitice:Cenușă brută 3,..
77,00 Lei
Fără TVA:77,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)