Meniu
Cos de cumparaturi

Uleiuri

Conține 9 tipuri de ulei , care oferă porumbeilor energie suplimentară,crește rezistența și fertilitatea, oferă un penaj strălucitor, stimulează digestia.  bogat în vitaminele A și E.Compoziţie:Ulei din semințe de struguri- ulei de germeni de grau- ulei din semințe de cânepă- uleiul de in- ulei de soia- ulei de rapita- ulei de floarea soarelui- ulei de usturoi- ulei de germeni de porumbDozare: 5-10 ml / 1 kg amestecat cu furaje de două ori pe săptămână..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
DE CE SA ALEGEM SUPLIMENTUL NOSTRU DE ULEI DE GRÂU?Porumbelul dvs. de curse trebuie să se afle la sănătatea sa optimă pentru beneficii maxime în timpul năpârlirii, reproducerii și cursei.Uleiul Aviform Wheatgerm este mai bogat în vitamina E decât orice alt ulei vegetal.Produsele mai ieftine care conțin seleniu utilizeaza acesta ca baza de transport, reducând prețul, dar nu folosim niciodată suporturi sau materiale de umplutură în produsele noastre. Seleniul poate îmbunătăți consumul de vita..
56,99 Lei
Fără TVA:56,99 Lei
DE CE ALEGEM SUPLIMENTUL NOSTRU ULEI DE ENERGIEPorumbelul dvs. de curse trebuie să se afle la sănătatea sa optimă pentru beneficii maxime în timpul năpârlirii, reproducerii și cursei.Uleiul energetic MCT Aviform va oferi porumbelului un plus de energie atunci când este necesar în timpul sezonului de curse.Beneficii :Oferă de două ori mai multă energie din carbohidrați sau proteine.Metabolism rapid (utilizat eficient de corpul păsării).Nu va interfera cu glucoza / carbohidrații sau alte metaboliz..
59,99 Lei
Fără TVA:59,99 Lei
Natural Ulei de Usturoi, 200 mlUsturoiul este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani din cauza proprietatilor sale curative. Usturoiul stimuleaza secretiile gastrice impiedicand fermentarea si alte probleme ale digestiei. Acesta faciliteaza o mai buna circulatie a sangelui, asigura protectie cailor respiratorii si impotriva viermisorilor. Marea majoritate a columbofililor cunosc proprietatile usturoiului si numerosi sunt aceia care vor sa-l administreze porumbeilor lor. Pentru aceasta, uni..
57,00 Lei
Fără TVA:57,00 Lei
Energie-Ol este un produs natural, ce are in compozitie sa un amestec de uleiuri complementare, de inalta calitate, presate la rece ce ofera porumbeilor un supliment de energie. Uleiul de pește furnizează organismului acizi grași nesaturați și lecitină, asigurand astfel buna funcționare a proceselor metabolice. Deasemenea uleiul din germeni de orez ajuta la dezvoltarea musculaturii.Administrare:În timpul zborurilor de 1-2 ori pe saptamana, 5 ml (= 1 capac) per 1 kg de mancare. Pentru un efect ma..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)