Meniu
Cos de cumparaturi

Probac 1000, 500 g

Probac 1000, 500 g
Probac 1000, 500 g
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: Probac
165,00 Lei
Fără TVA: 165,00 Lei

Probac 1000, 500 g

Electrolit și probiotice pentru regenerarea florei intestinale

  • după administrarea antibioticelor
  • după vaccinare
  • ca electrolit după zborul de concurs
  • după expoziții

Digestia perturbată este un precursor pentru o serie de microorganisme dăunătoare (agenți patogeni) și endoparaziți. Indigestia poate apărea mai ales în situații stresante, ar fi deplasarea, reproducerea care se pot manifesta, în cazuri extreme, sub formă de dizenterie.

Probac 1000 conține o combinație specială de microorganisme specifice diferite în formă microencapsulată, precum și o combinație unică de carbohidrați de reglare intestinală. Diferitele culturi de bacterii susțin reciproc capacitatea de a popula activ intestinul subțire al porumbelului. Ele ajută astfel cu procesele digestive, generează nutrienți esențiali, stabilizează flora intestinală naturală și întăresc sistemul imunitar. Ele suprimă bacteriile care cauzează boli, ar fi coccidian, hexamit, E. coli, candida și salmonella și, astfel, pentru a preveni în mod eficient boli intestinale. Flora intestinală naturală este astfel regenerată rapid și ușor.

Administrarea regulată a Probac 1000 crește puterea naturala de rezistență, îmbunătățește utilizarea furajelor, promovează dorința de a hrăni și promovează astfel creșterea performanței. Porumbeii au mai multă energie disponibilă în timpul concursului de zbor.

Pe baza compoziției sale specifice, Probac 1000 este electrolitul ideal după competiția de zbor. Faza de regenerare este redusă semnificativ. Excrementele sunt deja ferm legate din nou în dimineața următoare și muea în jos a repornit deja. Bacteriile dăunătoare sunt eliminate rapid și natural din mucoasa și vilele intestinale și nu au nicio șansă să se încorporeze.

Doza recomandată:

5 g Probac 1000 la 1 litru apă sau 1 kg furaje pentru 25 de porumbei pe zi; 2 x săptămânal

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Probac 1000 , Probac , DR. BROCKAMP ,