Meniu
Cos de cumparaturi

Tollisan Med. Tollyamin Forte

Tollisan Med. Tollyamin Forte
Tollisan Med. Tollyamin Forte
 • Disponibilitate: In Stoc
 • Model: Tollisan
123,00 Lei
Fără TVA: 123,00 Lei
 • Tollyamin Forte conține aminoacizi cu concentratie mare, electroliți și vitamine din complexul B într-un raport de amestec optim.
 • In baza compoziției puteți administra Med. Tollyamin Forte pe perioada întregului an (perioada concursurilor, reproductie și năpârlire).
 • In perioada creșterii acoperiți cu Med. Tollyamin Forte nevoia crescută a proteinelor la porumbeii tineri. Suplimentar se susține dovedit prin clorura de colină creșterea porumbeilor tineri. Studii din cadrul industriei păsărilor susțin clar această dovadă. Clorura de colină influențează pozitiv schimbul de substanțe și previne grăsimea depusă pe ficat.
 • In perioada năpârlirii, recomandăm administrarea zilnică a produsului Tollyamin Forte în combinație cu Dosto-Oregano lichid 12%. Pentru că penele cresc zilnic și nu doar o dată pe săptămână. Aminoacizii, L-metionină, L-lizină și biotina sunt garanțiile unui penaj nou și matasos. Prin L-metionină, care conține sulf, după câteva ore în apa potabilă se produce miros de sulf. În cazul în care ați cumpărat produse cu aminoacizi care nu miros a sulf, ați cumpărat de fapt multă apă. Nu veți fi deranjați în acest caz de miros, dar nici nu veți beneficia de vreun efect! Sper că înțelegeți ce anume vreau să subliniez.
 • În cazul injecțiilor sau a tratamentelor medicamentoase administrați acestea simultan. Se adaugă Tollyamin Forte în apa potabilă. Astfel evitați efectele secundare prin medicamente sau daune la nivelul penelor. Vitamina B12 susține producerea sângelui și distribuirea celulelor. Acest proces este foarte important pentru un sistem imunitar activ.
 • Pe perioada zborurilor se recomandă administrarea medicamentelor. A nu se renunța la Tollyamin Forte. Glutamina, L-metionină și L-lizină reprezintă în calitate de componente proteice (proteine) o importanță majora pentru o regenerare rapida după zboruri. Pierderea musculaturii și a greutății poate fi simțită de porumbei după zboruri. Cu cât este mai greu un astfel de zbor – cu atât este mai ușor porumbelul. Cu Med. Tollyamin Forte și Immunol administrat porumbeilor, se compensează pierderea musculaturii și a greutății mult mai repede. Refacerea rezervelor de energie privind musculatura este finalizată în două zile. Porumbeii care necesită o astfel de îngrijire specială au un avantaj enorm pe parcursul desfășurării unui sezon lung de zboruri. Cu cât este mai lung și mai greu un sezon de zboruri, cu atât mai mare este avantajul. Glutamina are un rol cheie în multe procese de detoxifiere a ficatului. Ficatul este unul din cele mai importante organe la porumbeii voiajori. Hrana plină de grăsimi înainte de zboruri, arderea grăsimilor și a proteinelor în acest timp, reconstrucția musculaturii după zboruri și administrarea suplimentară a medicamentelor – toate trec prin ficat. Din acest motiv efectul protectiv al medicamentelor Tollyamin Forte pentru ficatul porumbeilor voiajori este extrem de important.
 • De ce este mai bine ca medicamentele să conțină Tollyamin Forte L-metionină și nu, ca în toate celelalte produse doar DL-metionină?
 • Natura cunoaște doar forma L, nu și pe cea D. Din acest motiv corpul poate evalua doar L-metionina și trebuie să respingă D-metionina fără a o utiliza. Astfel 50 % din metionină se pierde. Asta înseamnă: Dacă veți cumpăra un produs cu 1000 mg DL-metionină, din acești aminoacizi prețioși pentru porumbei mai rămân doar 500 mg de metionină.
 • În plus în cazul omului se folosește doar L-metionină. Forma DL nu poate fi administrată.
  L-metionina este cu de 20 de ori mai scumpă decât DL-metionina și bineînețeles cea mai bună formă pentru toate animalele.
 • Secretul substanțelor aromate
  În cadrul medicinii nutriționale intervin din ce în ce mai multe substanțe aromate. Tocmai aceste substanțe aromate reprezintă marele secret al medicamentelor Tollyamin Forte. Substanțele noastre aromate au un efect pozitiv asupra mucoasei din cioc și protejează mucoasa din stomac-intestin. Pentru că o floră intestinală sănătoasă se poate coloniza doar pe o mucoasă intestinală intactă.

 • Pentru fiecare crescător de porumbei ar fi folositor ca măcar o dată să se preocupe intensiv de grupa acestor produse importante, care există pentru porumbeii voiajori – produsele cu aminoacizi. În acest caz s-ar constata foarte repede, că Med. Tollyamin Forte este un produs de excepție sau altfel spus:
 • Dozaj:

 • Concurs:  15ml / 1 litru apă de baut sau pe 1 kg de hrană (3-5 zile/săptămână)
  Năpârlire: 15ml / 1 litru apă de baut sau pe 1 kg de hrană (3-5 zile/săptămână)
  Creștere:  15ml / 1 litru apă de baut sau pe 1 kg de hrană (3-5 zile/săptămână)
 • Ingrediente:

 • Aditivi de câte 1.000ml vitamine și provitamine:
  B1 tiamină (3a820) 445mg, B2 riboflavină 146mg, B3 niacinamide (3a315) 2.600mg, B5 D-pantenol (3a842) 600mg, B6 piridoxine (3a831) 450mg, B7 biotine (3a880) 20mg, B9 foliumzuur (3a316) 25mg, B12 cobalamine 2.000mg, clorură de colină (3a890) 6.500mg, L-carnitină (3a910) 2.500mg
  Aromatizanți:
  Glutamaat 500mg
  Aminoacizi:
  L-metionină (3c305) 5.000mg, L-lizină (3.2.3.) 3.000mg, L-treonină (3c410) 400mg, L-triptophaan (3.4.1.) 200mg
  Compoziție pe 1kg:
  Propyleenglycol 100g, dextroză 25g, fructoză 25g, inositol 6g, clorură de potasiu 2g, clorură de magneziu 2g, clorură de calciu 1,35g, acetat de sodiu 1,30g
  Componente analitice:
  Proteină brută 1%, fibră brută 0%, grăsime brută 0%, cenușă brută 0,5%, lizină 0,3%, metionină 0,5%, sodiu 0,02%, umiditate 82%
 • Ambalare:

 • flacon de 1000ml.
 • Producator:

 • Vet-Schroeder + Tollisan BV, Olanda.
 • Notă:

 • A se închide bine ambalajul după deschidere
Detalii Hrană
Marca Tollisan

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun