Meniu
Cos de cumparaturi


Aviform ulei de germeni de grau 250 ml

Aviform ulei de germeni de grau 250 ml
Aviform ulei de germeni de grau 250 ml
Aviform ulei de germeni de grau 250 ml
Aviform ulei de germeni de grau 250 ml
Aviform ulei de germeni de grau 250 ml
  • Disponibilitate: In Stoc
  • Model: Aviform
90,00 Lei
Fără TVA: 90,00 Lei

Aviform ulei de germeni de grau

DE CE SA ALEGEM SUPLIMENTUL NOSTRU DE ULEI DE GRÂU?

Porumbelul dvs. de curse trebuie să se afle la sănătatea sa optimă pentru beneficii maxime în timpul năpârlirii, reproducerii și cursei.Uleiul Aviform Wheatgerm este mai bogat în vitamina E decât orice alt ulei vegetal.

Produsele mai ieftine care conțin seleniu utilizeaza acesta ca baza de transport, reducând prețul, dar nu folosim niciodată suporturi sau materiale de umplutură în produsele noastre. Seleniul poate îmbunătăți consumul de vitamina E, cu toate acestea, este toxic în doze mai mari. Este un mineral care apare în mod natural în mediu , astfel încât suplimentarea ar putea deveni toxic. Dozele mari de seleniu la păsările ouătoare pot ajunge in ouă provocând deformări ale embrionilor și moarte, afectând reproducerea.

BENEFICIILE CHEIE ALE ULEIULUI DE GRÂU Bogat în vitamine din complexul B, vitamina A, vitamina D, proteine ​​și lecitină.Conține Octacosanol care întărește sistemul muscular și nervos, favorizează stocarea glicogenului în mușchi, crește coordonarea musculară, îmbunătățește creșterea musculară, ameliorează spasmul muscular.

Conține policosanol, care crește nivelul colesterolului bun și reduce colesterolul rău. Este un antioxidant care îmbunătățește sistemul imunitar restabilind sănătatea generală.Îmbunătățește rezistența, îngrijește mușchiul inimii și protejează celulele sănătoase și țesutul nervos. Îmbunătățește fertilitatea.

Previne oxidarea acizilor grași polinesaturați și previne deteriorarea structurilor celulare prin descompunerea radicalilor liberiI NGREDIENTE Ulei de germeni de grâu 100% pur rafinat

Reproductie: Adăugați 2,5 ml pe 1 kg de porumb de 4-5 ori pe săptămână.

Odihna: Adăugați 2,5 ml pe 1 kg de porumb de 2 ori pe săptămână.

Creștere: Adăugați 2,5 ml per 1 kg de porumb, de 4 - 5 ori pe săptămână.

Detalii Hrană
Producător Aviform

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Reproductie , crestere , Aviform , ,