Meniu
Cos de cumparaturi


Furaje Iepuri

Furaj si hrana pentru iepuri

Adapatoare confectionata din material plastic, prevazut cu picurator metalic, cu bila, pentru un contol mai bun al consumului de apa. Este recomandat pentru rozatoarele de talie mica: hamsteri, porcusori de Guineea, etc...
14,00 Lei
Fără TVA:14,00 Lei
Asternut biodegradabil din rumegus presat in forma de pelete. Nu contine aschii, deci animalutul nu se poate accidenta...
27,00 Lei
Fără TVA:27,00 Lei
Asternut rumegus 900 gr - 15 L
Stoc epuizat
Asternut biodegradabil din rumegus presat in forma de talaj...
12,00 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
Aliment suplimentar cu seminte si fructe uscate (seminte de floarea soarelui, mei, grau, ovaz, orz, fructe exotice, miere), recomandata ca hrana zilnica pentru pasari de colivie si rozatoare...
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Furaj ingrasare iepuriCompozitie : Șrot de floarea soarelui, făină de lucernă, tărâțe de grâu, faină furajeră de grâu, coajă de floarea soarelui, CArbonat de calciu, premix 3 %, Coxiril 0,2%, Parametrii garantatiSubstanță uscată 89.31%Proteină brută 16,90%Grăsime brută 2,89%Celulosă brută         17,00%Cenușă brută 7,57%Metionină 0.30%Lizină 0,65%Sodiu 0,16%Fosfor 0,77%Calciu 1,00%Vitamina E 45 mg/kgDiclazuril 1 mg/kg..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First crestere  cuni 2 pellet 20 kg Hrana pentru iepuri Hobby First crestere  cuni 2 pellet 20 kg
Stoc epuizat
Hrana pentru iepuri Hobby First crestere cuni 2 pellet Compoziția: Porumb. Grâu. Floarea soarelui. Șrot de floarea soarelui. Semințe de soia. Șrot de soia. Semințe de iarbă. Semințe de lucernă. . Fân de lucernă. Gluten de porumb. Ulei de in. Ovăz. Pulpa de sfeclă furajeră. Alune. Premix vitamino - mineral. Carbonat de calciu. Fosfat monocalcic. Sare. Melasă. Parametrii nutritivi :Proteina bruta 15,50 %. Grăsime bruta 3,30%. Cenușă bruta 7,70%. Celuloza bruta 15,50%. Calciu 1,07%. Fosfor 0,52%...
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First muesli Furaj complementar pentru iepuri cu legume, lucerna, formulă fără OMG, fara arome artificiale, coloranti sau conservanți.Compoziția :Porumb. Fulgi de porumb. Grâu. Ovăz. Roșcove. Semințe de floarea soarelui. Mazăre. Fulgi de grâu. Gluten de porumb. Iarbă. Fulgi de palmier. Melasă din trestie de zahăr. Porumb expandat. Morcov deshidratat. Pulpă de sfeclă. Făină de soia. Carbonat de calciu. Seminte de in. Sare. Orz. Ulei de soia Ulei de floarea soarelui. Ulei..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First granola este un aliment cu materii prime de înaltă calitate și gustoase. Acest aliment, împreună cu fânul, furnizează toți nutrienții pentru nevoile nutriționale complete . La acest amestec bogat s-au adăugat și legume. Pentru o digestie optimă s-au adăugat fibre alimentare sub formă de Lucerna Bogat în legume, formula fără OMG, fara arome artificiale, coloranti sau conservanti adaugatiCompoziție:Lucerna, porumb, fulgi de mazăre, făină de semințe de floarea soarel..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First ingrasare cuni 4 pellet Furaj complet pentru iepuri cu coccidiostatic.Compoziția: Porumb. Grâu. Semințe de floarea soarelui. Șrot de floarea soarelui. Semințe de soia. Șrot de soia. Semințe de iarbă. Făină de lucernă. Gluten de porumb. Ulei de in. Ovăz. Pulpă de sfeclă. Alune. Melasă. SareFosfat monocalcic. Carbonat de calciu. Premix vitamino - mineral. Parametrii nutriționali: Proteina bruta 16,50 %. Grăsime bruta 3,40%. Cenușă bruta 7,70%. Celuloza bruta 6,50%. ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First rabbit mix Furaj complementar pentru iepuri, echilibrat natural cu legume, lucerna, formula fără OMG, fara arome artificiale, coloranti sau conservanti adaugati.Compoziție: grâu, lucernă 11%, orz, porumb, roșcove, semințe de floarea soarelui extrase, miez de grâu, gluten de porumb, fulgi de porumb, sorg, ovăz, făină de iarbă, fulgi de mazăre 2,0%, semințe de floarea soarelui, pulpă de sfeclă, trestie de calciu carbonat, mazăre ruptă 1,5%, porumb umflat, grâu umfla..
36,00 Lei
Fără TVA:36,00 Lei
Adress PlusConține acizi cu lanț scurt care scad valoarea pH-ului apei de băut într-o asemenea măsură încât riscul de infecție este și el scăzut. De asemenea, conține minerale, oligoelemente, extracte din plante. Acest amestec împreună cu acizii face metabolismul mai eficient. Iepurii îngrijiți astfel sunt pur și simplu mai sănătoși.Experiențe: Mulți veterinari specializați în creșterea iepurilor confirmă că rareori există dovezi de organisme patogene (tricomonade și bacterii) în ..
82,00 Lei
Fără TVA:82,00 Lei
Suplimente pentru iepuri Rohnfried mitex 500 ml
Stoc epuizat
Suplimente pentru iepuri Rohnfried mitex.Mitex conține substanța naturală a plantei de piretru, piretrina extrem de eficientă, precum și insecticide cu un efect deosebit de sinergic. Această combinație are un efect de lungă durată. Distruge în mod fiabil insectele zburătoare și târâtoare, cum ar fi acarienii (inclusiv acarienul de pasăre roșie), puricii, păduchii, păduchii de pene, precum și toate insectele dăunătoare, cum ar fi muștele, țânțarii și gândacii.Datorită combinației specia..
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Suplimente pentru iepuri Rohnfried vitakanin.Este un concentrat de vitamine adaptat optim nevoilor iepurilor. A fost special formulat pentru a compensa simptomele de deficiență și pentru a sprijini animalele în faze de stres, cum ar fi înainte și după expoziții. Astfel, iepurii sunt aprovizionați în toate fazele vieții cu vitamine speciale care sunt deosebit de importante pentru reproducere, creștere, schimbarea blanii și un sistem imunitar optim.Recomandare de hrănire:Adăugați 1 ml la..
74,00 Lei
Fără TVA:74,00 Lei
Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)