Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT începând de la 9 Ron pentru coletul de până la 20 Kg. !! 

Urmăriți produsele cu etichete galbene - TRANSPORT GRATUIT !

Suplimente

Suplimente minerale, vitamine, grituri pentru porumbei

Biotics 600g - Cest Pharma conține bacterii pro și pre biotice necesare florei intestinale,rezistente la mai multe tipuri de antibiotice, ce creează un mediu anaerob,care favorizeză înmulțirea bacteriilor benefice și reduce astfel riscul dezvoltării germenilor infecțioși. În acest mod este susținută imunitatea intestinală, ceea ce conduce la absorbția optimă a nutrienților esențiali necesari menținerii sănătății și obținerii performanțelor sportive. Produsul conține elemente hepato-protectoare,..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Amino ForteSupliment alimentar pentru porumbei, AMINO FORTE, conține un amestec optim de aminoacizi, carbohidrați, electroliți și vitamine B, la o doză suficient de mare pentru a satisface cerințele unui porumbel. Aromele stimulează flora intestinală și susțin sistemul imunitar. L-Metionina și L-Lizina sunt surse de proteine, de înaltă calitate, și sunt necesare pentru construirea și recuperarea mușchilor după o cursă. AMINO FORTE poate fi administrat pe tot parcursul anului, în perioada de cre..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Aviform Advance 500 ml
Nou TRANSPORT GRATUIT !
Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Calciform 250 ml Aviform Calciform 250 ml
Nou TRANSPORT GRATUIT !
Aviform Calciform HiD3 250 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina D3, special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar păs..
96,00 Lei
Fără TVA:96,00 Lei
Aviform Calciform HiD3  1000 ml Aviform Calciform HiD3  1000 ml
Nou TRANSPORT GRATUIT !
Aviform Calciform HiD3 1000 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina D3, special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar pă..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Aviform Fetura 12  250 ml
Nou TRANSPORT GRATUIT !
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 250 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Fetura 12  500 ml Aviform Fetura 12  500 ml
Nou TRANSPORT GRATUIT !
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 500 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină mai ..
149,00 Lei
Fără TVA:149,00 Lei
Aviform prolyte C  250 g Aviform prolyte C  250 g
TRANSPORT GRATUIT !
Suplimente pentru porumbei Aviform Prolyte C .Formula probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală.Formula Prolyte conține acum singura formula probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei. Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apa potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform).De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte ?. Porumbelul du..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Aviform ultimate 11 in 1 1000 ml Aviform ultimate 11 in 1 1000 ml
TRANSPORT GRATUIT !
AVIFORM ULTIMATE 11 IN 1 Aviform Ultimate 11in1 oferă 13 vitamine cu potență ridicată pentru a asigura sănătatea, condiția și performanța maximă. Aceasta include HY D – un metabolit puternic al vitaminei D pentru a sprijini absorbția eficientă a calciului pentru calitatea ouălor și proprietățile de rezistență. S-a adăugat DMG pentru rezistență și recuperare îmbunătățite, uleiuri esențiale pentru o stare perfectă a penelor și o digestie îmbunătățită. Contine prebiotice.Pigeonguard, care este..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
AvisanaSupliment nutritiv cu o compoziţie echilibrată de vitamine şi aminoacizi, esenţiale pentru porumbei. Produsul se recomandă pentru prevenirea carenţelor de vitamine şi aminoacizi, ȋn situaţii de stres (cauzate de vaccinări, ȋmbolnăviri, transport, umiditate sau temperaturi excesive) şi imbunătăţeşte rata de conversie a hranei.Compoziție per ml : Vitamina A, retinol-palmitat 3333,33 IU, Vitamina D3, cholecalciferol 1000 IU, Vitamina E, a-tocopherol acetate 10 mg, Vitamina B1 (clorhidrat de ..
58,00 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Belgasol 1000 ml
Nou
Belgasol 1000 ml este o combinatie unica de electroliti, vitamine, minerale si aminoacizi.Acest produs îmbunătățește hidratarea marindu-i viteza de absorbție. Efectele sunt mai bune si mai rapide decat cu electrolitii normaliMOD DE ADMINISTRARE: In timpul sezonului de reproductie pentru buna crestere a puilor mai mari de 1 saptamana:5 zile consecutive 1-2l inguri/1 litru apa.Pentru cresterea conditiei fizice a porumbelului:A se folosi impotriva setei si a epuizarii.Cu o zi inainte si in ziu..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Belgasol 500 ml este o combinatie unica de electroliti, vitamine, minerale si aminoacizi. Acest produs îmbunătățește hidratarea marindu-i viteza de absorbție. Efectele sunt mai bune si mai rapide decat cu electrolitii normaliMOD DE ADMINISTRARE: In timpul sezonului de reproductie pentru buna crestere a puilor mai mari de 1 saptamana:5 zile consecutive 1-2l inguri/1 litru apa.Pentru cresterea conditiei fizice a porumbelului:A se folosi impotriva setei si a epuizarii. Cu o zi inainte si in ziua ..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
BLUE SALT NDICAȚII: Sare de baie de calitate superioara, cu extracte de plante cu efect anti-parazitat si cu magneziu pentru relaxarea muschilor.COMPOZIȚIE: Sare, Sulfat de Magneziu, Tinctura Naturala Antiparazitara, Anason, Colorant AlimentarAdministrare20g / 10l apă..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Detox 600g - Cest Pharma îmbunătățește digestia prin creșterea absorbției elementelor nutritive, detoxifică organismul, ajută la eliminarea paraziților, protejează împotriva contaminării cu micotoxine (cum ar fi aflatoxina) prezente în boabele cerealiere. De asemenea, se recomandă în infecții respiratorii, deoarece are un efect de uscare asupra membranelor mucoase și este un expectorant natural. Bogat în minerale și oligoelemente, precum: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, cobalt, s..
97,00 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
Electrolit 600g - Cest PharmaPudră rehidratantă cu electroliți și glucoză pentru porumbei.Indicații: pentru restabilirea echilibrului electrolitic și a nivelului de pH din sânge, prevenirea deshidratării și accelerarea recuperării după concurs.Conține: glucoză, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu, clorură de potasiu.Administrare: 5g/1 litru apă, 2 zile înainte de concurs și 2 zile după concurs...
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
GARLIC OIL este un supliment alimentar, care promovează starea generală bună, asigură o mai bună circulație a sângelui și îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv. Se recomandă ca porumbeii să primească GARLIC OIL de două până la de trei ori pe săptămână,pe tot parcursul anului.Administrare :5ml la 2kg boabe, de 2-4 ori pe săptămână 5ml la 1 litru de apă de 2-4 ori pe săptămână..
72,00 Lei
Fără TVA:72,00 Lei
Gluca Cest 600g - Cest PharmaTonic general si recuperator dupa concursuri. Glucoza este un carbohidrat cu absorbtie rapida care asigura o foarte buna recuperare dupa concursuri iar vitamina c un puternic antioxidant care inlatura starea de oboseala.Administrare: 10 g (o lingura de supa rasa) la 2 l de apa..
43,00 Lei
Fără TVA:43,00 Lei
HEALTHY OIL este un mix unic de 10 uleiuri diferite, care accelerează conversia grăsimilor în energie, asigurând un aport caloric dublu faţă de cel furnizat de carbohidraţi. Îmbunătăţeşte funcţia respiratorie şi circulaţia sangvină în timpul efortului, ceea ce optimizează oxigenarea ţesuturilor şi eliminarea dioxidului de carbon. Este protector hepatic. Susţine procesele metabolice din organism, contribuie la menţinerea sănătăţii florei intestinale şi întăreşte sistemul imunitar, conducând la sc..
152,00 Lei
Fără TVA:152,00 Lei
Minerale porumbei Chlorella plante naturale. Contine toate mineralele necesare porumbeilor. Ccoica marina, pietricele, seminte, alge marine Clorella, drojdie de bere. Ideal pentru stimularea digestiei porumbeilor...
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Minerale pentru pasari Hobby First farm grit anason.Ce efecte are un amestec de scoici și pietriș de gușă asupra păsărilor și porumbeilor dumneavoastră.?Oferiți păsărilor de curte și porumbeilor dumneavoastră FARM GRIT ANASON și le va stimula sănătatea generală. Combinația de nisip (o sursă de calciu) și pietriș stomacal are un efect pozitiv asupra digestiei. În plus, cojile de scoică marine vor oferi păsărilor de curte și porumbeilor dumneavoastră toate mineralele de care au nevoie pentru forma..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Minerale porumbei Oregano DHP Compoziția este atent selecționată, având pe lângă minerale și microelementele de care au nevoie porumbeii, multe materii prime importante pentru starea generală de sănătate. DHP Mix este unic în compoziție, conținând mai mult de 48 de materii prime, cum ar fi pietriș, piatră de var, coral, silex, scoici de stridii și piatră roșie. Amestecul este de asemenea, bogat în minerale, oligoelemente, aminoacizi, drojdie de bere, ierburi - oregano, seleniu, biotina, seminț..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Minerale pentru porumbei DHP multimineraleEste un supliment mineral complet ce contine oligoelemente pentru porumbei. Acest amestec conține o combinație echilibrată de minerale, ierburi, granule de corali, pietricele, argilă, alge marine, var și acizi lactici. Indispensabil pentru hrănirea zilnică a porumbeilor dumneavoastra, deoarece acoperă nevoile zilnice de minerale și oligoelemente ale porumbeilor, poate fi administrat în orice anotimp. Pentru perioadele de reproducere, zbor, năpârlire și..
134,00 Lei
Fără TVA:134,00 Lei
Minerale pentru porumbei Duval mineral mixSupliment mineral pentru porumbei cu adaos de seminte si drojdie de bere.Compozitie: scoici marine, piatra rosie, piatra silicoasa, mei galben, ovaz decorticat, zahar, mei, glanz, rapita, orez, in,  drojdie de bere, sare.Continut: Ca-18,65%, Na-0,28%, P-0,04%, lizina-0,02%, metionina-0,02%, argila kaolinitica(E559)-71,93g/kg, Fe(E1)-5475mg/kgAdministrare: Ratia zilnica sa nu depaseasca 13,70% din acest supliment...
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Minerale pentru porumbei Hungaria MineralAmestec cu o compozitie bogata in minerale, esentiale pentru porumbei.Scoici, piatră roșie, zeolit, sare de mare.Optimizează digestia.Dozaj: La discretia de porumbeilor...
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Minerale porumbei Koopmann Variamix Koopman Variamix este o combinație de materii prime pe care Gerard le livrează de mulți ani porumbei săi.Compoziția conține multe ingrediente de înaltă calitate, care sunt aliniate împreună cu precizie și expertiză.În plus față de arahide măcinate fără toxine, există și nuci măcinate și nuci pecan. Aceste produse sunt remarcabil de bogate în vitamine și sunt, de asemenea, bogate în tiamină și acizi grași esențiali. Semințele de chia sunt, de asemenea, unul din..
158,00 Lei
Fără TVA:158,00 Lei
Minerale pentru porumbei Natural finesseEste o hrană minerală pentru porumbei și oferă o „aprovizionare totală” de minerale într-un singur produs.Acest amestec unic de minerale conține un număr mare de ingrediente diferite de origine naturală, suplimentate cu semințe mici, alimente cu ouă și vitamine. Cărbunele purificat îmbunătățește digestia și absoarbe substanțele nedorite în intestine, dacă există...
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Minerale pentru porumbei Ostea , 10 Kg. Cel mai bun amestec mineral cu piatra rosie pentru porumbei...
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Afişare 1 - 27 din 93 (4 pagini)