Meniu
Cos de cumparaturi


Despre Noi

            Societatea noastră a fost a luat ființă în anul 2005, la începuturi ne ocupam cu importul si distribuirea unor categorii de furaje și concentrate pentru animale, in special pentru magazinele de profil. Câțiva ani mai târziu, ne-am extins activitatea prin creșterea numărului de produse, astfel au apărut în portofoliul nostru și puii de o zi, ca mai apoi să ne ocupăm și cu distribuția de Petfood
            Din anul 2010 distribuim o gamă largă de produse pentru câini și pisici, atât hrană uscată cât și umedă. Începând cu anul 2018 am achiziționat o autospecială pentru transport pui de o zi cu o capacitate de 20.000 pui. Din anul 2019 am lansat produsele sub marcă proprie din gama NATURAL pentru animalele de fermă.
Anul 2020 a fost un nou început pentru consolidarea poziției  societății  pe piața noastră, astfel am devenit distribuitori a unor firme importante ce produc hrana si suplimente pentru porumbei. 
            In urma evoluției pandemiei determinate de SarsCov 2 am decis ca este important sa punem la dispoziția cumpărătorilor noștri o gamă cât mai completa de produse pentru porumbei acesta este și motivul pentru care am lansat și acest magazin online, prin intermediul căruia sa putem interacționa cât mai ușor. De asemenea anunțăm că asigurăm transportul cu mașinile proprii, astfel putem transporta până la 4 tone. In cazul in care comenzile vor fi mai mici, vom apela la firmele de curierat.
            Vă mulțumim că aveți amabilitatea de a ne vizita și vă asigurăm că depunem tot efortul pentru a fi la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Cu stimă, Ing. Mureșan Adrian Florin