Meniu
Cos de cumparaturi


Cinteze, Zebrute

Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 250 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina , special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar păsăr..
96,00 Lei
Fără TVA:96,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 1000 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina D3, special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar pă..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Aviform Fetura 12  250 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 250 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Aviform Fetura 12  500 ml Aviform Fetura 12  500 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 500 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină mai ..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Aviform prolyte C  250 g Aviform prolyte C  250 g
Pre și Probiotice
Suplimente pentru porumbei Aviform Prolyte C .Formula probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală.Formula Prolyte conține acum singura formula probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei. Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apa potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform).De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte ?. Porumbelul du..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Aliment suplimentar cu seminte si fructe uscate (seminte de floarea soarelui, mei, grau, ovaz, orz, fructe exotice, miere), recomandata ca hrana zilnica pentru pasari de colivie si rozatoare...
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Bile din seu Panzi pentru pasari salbatice 10 buc.Peletele destinate păsărilor sălbatice furnizează pe deplin păsărilor care trăiesc liber nutrienții de bază pe care nu le-ar putea obține în cantități suficiente în perioada de iarnă. O hrană bogată în nutriție preparată special în funcție de nevoile unor astfel de păsări..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Hrana pentru cinteze.Compozitie: mei, spelta, seminte de mohor, ovaz, samanta neagra, sorg rosu..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Hrana pentru cinteze zebrute Hobby First tropical finch 20 kg Hrana pentru cinteze zebrute Hobby First tropical finch 20 kg
Stoc epuizat
Hrana pentru cinteze zebrute Hobby First tropical finchAmestecul de bază pentru toate tipurile de cinteze, zebrute etc.Contine Semințe de Panis galben - 50%. Semințe de mei galben - 24%.Semințe de mei roșu - 2%.Semințe de Panis roșu - 6%.Semințe albe - 24%.Semințe de niger - 2%..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Hrana pentru pasari indigene cinteze zebrute Hobby First siskin - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!SISKIN este un  amestec pentru toate tipurile de cinteze și zebruțe Conținut: Semințe de Niger - 40%. Semințe albe -12%. Semințe de iarbă - 10%. Semințe de Perilla albă - 10%. Semințe de salată albă - 10%. Semințe de in galben - 5%. Semințe de susan - 5%. Semințe de ridichi - 1,5%. Semințe de morcov - 1,5%. Semințe de mac albastru - 1,25%. Semințe de c..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Hrana umeda Hobby First colorant rosu - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Alimente complementare pentru canarii roșii și toate celelalte tipuri de păsări ornamentale cu tentă roșie.Datorită structurii sale ușor mai grosiere, King Rearing Food este ușor absorbit de păsări. King Rearing Food conține toate substanțele nutritive necesare ca hrană suplimentară pentru păsările tinere și păsările adulte în timpul perioadelor de odihnă, reproducere și năpârlire: p..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Hrana umeda Hobby First universal patee - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Este o hrană completă pentru toate tipurile de păsări care mănâncă insecte sau fructe.Datorită structurii sale ușor mai grosiere, mâncarea King Universal este ușor absorbită de păsări. King Universal Patee conține toate substanțele nutritive necesare ca hrană completă pentru păsările tinere și adulte în timpul perioadelor de odihnă, reproducere și năpârlire: proteine de origine ani..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Os din calciu recomandat ca supliment alimentar in alimentatia zilnica a pasarilor mari de colivie...
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Hrana pentru pasari indigene cinteze zebruțe Hobby First colormix 20 kg Hrana pentru pasari indigene cinteze zebruțe Hobby First colormix 20 kg
Stoc epuizat
Hrana pentru pasari indigene cinteze zebruțe Hobby First colormix Compozitia: Mei rosu, galben,alb, Iarba canarului, rapita, seminte de niger, ulei de floarea soarelui, biscuiti pentru pasari (galben, verde, rosu, portocaliu).Mod de administrare la discretie.A se pastra in loc uscat pe paleti, ferit de razele solare. Greutate sac 20kg +/- 5%..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Hrana umeda Hobby First colorant galben - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Hobby First King Egg Granules este un aliment suplimentar ușor digerabil, care este foarte potrivit pentru păsările ornamentale tinere și adulte în timpul sezonului de hibernare si reproducere. Hobby First King Egg Granules este un aliment suplimentar pentru păsările ornamentale care poate fi utilizat în mai multe moduri diferite și oferă păsărilor dumneavoastra ajutor pentru a tre..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)