Meniu
Cos de cumparaturi


Hrana Uscata

Hrana uscata pentru pisici

Hrana uscata pentru pisici junior GetWild cu peste 15 kg
Stoc epuizat
Hrana uscata pentru pisici junior GetWild cu peste Este un aliment uscat perfect de înaltă calitate, care nu îngreunează sistemul digestiv. Acest produs conține toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie trăiește o viață sănătoasă și plină. nu este doar ușor de digerat, dar este bogat în acizi grași nesaturați omega-3, omega-6. La pisicile care sunt sensibile la diferite proteine animale, provoacă o reacție alergică doar în cele mai rare cazuri.In..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Hrana pentru pisici adulte Hobby First cu somon 4,5 kg
Stoc epuizat
Hrana pentru pisici adulte Hobby First cu somon Hrana completa pentru pisici de la 1 la 7 ani HobbyFirst Feline este bogat în acizi grași omega 3 și 6 sănătoși și cu adevărat delicios datorită utilizării somonului proaspăt. Îndeplinește cerințele zilnice de proteine, grăsimi, carbohidrați, vitamine și minerale care contribuie la o sănătate bună și o blană strălucitoare.Conține 25% somon și 10% somon proaspăt 34% proteină brută și 14% grăsimi brute.Acesta este un ghid nutrițional; pisicile foart..
117,00 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Hrana uscata pentru pisici adulte Mikan cat mix 20 kg Hrana uscata pentru pisici adulte Mikan cat mix 20 kg
Stoc epuizat
Hrana uscata pentru pisici adulte Mikan cat mixFiecare pisică alege hrana în funcţie de gust, dimensiunea bucăţelelor şi textură. Granulele dry food MIKAN CAT MIX conţin carne şi derivate din carne, derivate de origine vegetală, cereale, grăsimi, uleiuri şi minerale care înregistrează indici ridicaţi de palatabilitate şi contribuie la dezvoltarea armonioasă a pisicii.Hrana uscată cu atracţie aromatică satisface şi cele mai exigente pisici si ajută la menţinerea greutăţii ideale; Conţinutul calor..
184,00 Lei
Fără TVA:184,00 Lei
Hrana uscata pentru pisici Club 4 Paws cu Iepure 14 kg
Stoc epuizat
Hrana premium uscată conține, în primul rând în compoziție, ingrediente din carne, inclusiv carnea de iepure (26%). Granule crocante din carne de iepure sunt excelente pentru pisicile adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 menține pielea sănătoasă și blana strălucitoare. Hrana este îmbogățită cu INTEGRAMIX pentru susținerea generală a sănătății și imunității animalului de companie.BENEFICII:    • 32/15 - formula echilibrată pentru hrănirea zilnică ..
199,00 Lei
Fără TVA:199,00 Lei
Hrana uscata pentru pisici Club 4 Paws eliminarea ghemotoacelor 14 kg
Stoc epuizat
Hrana pisici Club 4 Paws Premium control in eliminarea ghemotoacelorNutriția uscată premium conține fibre insolubile (celuloză microcristalină), care îndepărtează ghemotoacele de păr din tractul digestiv și stimulează motilitatea intestinală datorită structurii fibroase brute. Hrana conține carne de pui într-un procent de 24%, care are un procent de digerabilitate ridicat.Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 mențin pielea sănătoasă și blana strălucitoare.Rația este îmbogățită cu..
199,00 Lei
Fără TVA:199,00 Lei
Hrana uscata pentru pisici Panzi cat mix cu pui 10 kg.Ambalare: 10 kgPANZI-Mix este o hrana uscata pentru pisici facută dupa o rețeta speciala pentru pisici. Datorită conținutului său, poate fi consumat atât de pisicile de interior, cât și de exterior. Are o valoare maximă, deoarece ingredientele din acesta oferă animalului dumneavoastră nutriția potrivită și vitaminele necesare. Mineralele, vitaminele și taurina atent ajustată din PANZI-Mix au grijă de sănătatea pisoiului tău.Compoziție analiti..
94,00 Lei
Fără TVA:94,00 Lei
Hrana uscata pentru pisici Panzi cat mix cu vita 10 kg.Ambalare: 10 kgPANZI-Mix este o hrana uscata pentru pisici făcută dupa o rețeta speciala pentru pisici. Datorită conținutului său, poate fi consumat atât de pisicile de interior, cât și de exterior. Are o valoare maximă, deoarece ingredientele din acesta oferă animalului dumneavoastră nutriția potrivită și vitaminele necesare. Mineralele, vitaminele și taurina atent ajustată din PANZI-Mix au grijă de sănătatea pisoiului tău.Compoziție analit..
94,00 Lei
Fără TVA:94,00 Lei
FitActive Adult Cat Sterile 3in1 Chicken Fish - Hrana completa pentru animale de companie pentru pisici adulte sterilizate cu probleme ale tractului urinar.Pentru o viață de zi cu zi armonioasă, pisicile au nevoie de hrană gustoasă, de înaltă calitate, pe care FitActive Cat Adult 3in1 le oferă pe deplin.Datorită compoziției sale, previne și reduce formarea nodurilor de păr în stomacul pisicii noastre, menține sănătatea sistemului urinar și previne formarea pietrelor la rinichi!Este realizat din ..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Hrana uscata pisici Club 4 Paws cu somon 14 kg
Stoc epuizat
CLUB 4 PAWS Premium "Cu somon". Hrană uscată completă pentru pisicile adulte.Hrana premium uscată conține, în primul rând în compoziție, ingrediente din carne si peste (27%). Granule crocante din carne de somon sunt excelente pentru pisicile adulte. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 menține pielea sănătoasă și blana strălucitoare. Hrana este îmbogățită cu INTEGRAMIX pentru susținerea generală a sănătății și imunității animalului de companie.BENEFICII:    •..
208,00 Lei
Fără TVA:208,00 Lei
Hrana uscata pisici Club 4 Paws sterile 14 kg
Stoc epuizat
CLUB 4 PAWS PREMIUM "PISICI STERILIZATE". HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE STERILIZATE.Hrana uscată premium este elaborata pentru a satisface nevoile animalului după sterilizare sau castrare. Conține, în primul rând, în compoziție ingrediente din carne, din care 24% este pui, care are un coeficient ridicat de digestibilitate. Componenta  echilibrata de proteine ​​și grăsimi (32/15), precum și calorii reduse, contribuie la menținerea greutății optime a pisicii. DL-metionina este ..
209,00 Lei
Fără TVA:209,00 Lei
Hrana uscata pisici Club 4 Paws Urinary Health 14 kg
Stoc epuizat
CLUB 4 PAWS PREMIUM « URINARY HEALTH». HRANĂ USCATĂ COMPLETĂ PENTRU PISICILE ADULTE. MENȚINEREA SĂNĂTĂȚII TRACTULUI URINAR.Hrana uscată premium este destinată pisicilor adulte predispuse la boli ale tractului urinar. Complexul echilibrat de Ca, P și Mg asigură prevenirea urolitiazei datorită reducerii cristalelor de sare in urină. Hrana conține 22% carne  de pui, care are un coeficient ridicat de digestibilitate. Complexul de acizi grași nesaturați Omega 3 + Omega 6 menține pielea sănătoasă..
203,00 Lei
Fără TVA:203,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)