Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT începând de la 9 Ron pentru coletul de până la 20 Kg. !! 

Urmăriți produsele cu etichete galbene - TRANSPORT GRATUIT !

Blog RSS Feed

03 feb. Aviform
Impex Dalis 0 5
Din luna februarie 2023 am început colaborarea cu prestigioasa firma Aviform. Procesul de licențiere nu a fost unul ușor însă a meritat efortul. Diferența importantă este vizibilă de la prima atingere a ambalajului. Unele produse sunt trase suplimentar in folie pentru a conferi o mai mare siguranță ..
09 oct. Reproductia la porumbei
Impex Dalis 0 120
Când hrăniți porumbeii în timpul sezonului de reproducție, e bine sa țineți cont de următoarele:Singura modalitate de a garanta puii puternici este să vă asigurați că porumbeii de reproducție sunt pregătiți cât mai bine înainte de împerechere și apoi să le oferiți îngrijirea corespunzătoare în timp..
04 oct. Digestie sanatoasa sau administrare de medicamente
Impex Dalis 0 59
In orice moment al anului pot apărea probleme digestive ce pot fi categorizate ca fiind de natura mecanica, sau biologica. Amândouă vor crea disconfort pentru păsări dar si o mica panică pentru crescători.Cauzele apariției complicațiilor digestive sunt multiple și în general cunoscute de crescători...
07 iun. Naparlirea si Odihna la porumbei
Impex Dalis 0 507
Luați în considerare următoarele atunci când hrăniți porumbeii în timpul sezonului de năpârlire și odihnă:Naparlirea este o perioada dificila pentru porumbei. După eforturile neîntrerupte ale sezonului de curse, corpul porumbelului are nevoie să se odihnească, dar porumbeii își înlocuiesc toate pene..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)