Meniu
Cos de cumparaturi


Blog RSS Feed

13 Feb CALCIUL SI VITAMINA D3
0 106
Calciul este un mineral extrem de necesar sănătății organismului. Pe lângă faptul că ajută la construcția  oaselor și a penajului calciul permite sângelui să se coaguleze, mușchilor să se contracte și inimii să bată. Aproximativ 99% din calciul din corp se află în oase.În fiecare zi, se pierde calci..
03 Feb Aviform
0 152
Din luna februarie 2023 am început colaborarea cu prestigioasa firma Aviform. Procesul de licențiere nu a fost unul ușor însă a meritat efortul. Diferența importantă este vizibilă de la prima atingere a ambalajului. Unele produse sunt trase suplimentar in folie pentru a conferi o mai mare siguranță ..
09 Oct Reproductia la porumbei
0 674
Când hrăniți porumbeii în timpul sezonului de reproducție, e bine sa țineți cont de următoarele:Singura modalitate de a garanta puii puternici este să vă asigurați că porumbeii de reproducție sunt pregătiți cât mai bine înainte de împerechere și apoi să le oferiți îngrijirea corespunzătoare în timp..
04 Oct Digestie sanatoasa sau administrare de medicamente
0 287
In orice moment al anului pot apărea probleme digestive ce pot fi categorizate ca fiind de natura mecanica, sau biologica. Amândouă vor crea disconfort pentru păsări dar si o mica panică pentru crescători.Cauzele apariției complicațiilor digestive sunt multiple și în general cunoscute de crescători...
07 Jun Naparlirea si Odihna la porumbei
0 1028
Luați în considerare următoarele atunci când hrăniți porumbeii în timpul sezonului de năpârlire și odihnă:Naparlirea este o perioada dificila pentru porumbei. După eforturile neîntrerupte ale sezonului de curse, corpul porumbelului are nevoie să se odihnească, dar porumbeii își înlocuiesc toate pene..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)