Meniu
Cos de cumparaturi


Hrana

Fan pentru rozatoare 400 gr
Stoc epuizat
Fan mix ambalat in pachet de 400g pentru hamsteri, iepuri si porcusori de Guineea...
8,00 Lei
Fără TVA:8,00 Lei
Fanul este imbogatit cu ierburi uscate si flori pentru o nutritie imbunatatita a animalului de colivie...
11,00 Lei
Fără TVA:11,00 Lei
Fantasia vital seminte si fructe uscate 200 g
Stoc epuizat
Mix de seminte si fructe uscate, un desert delicios pentru rozatoare...
8,00 Lei
Fără TVA:8,00 Lei
Furaj iepuri Evialis 5 kg
Nou
CARACTERISTICI SI AVANTAJE Asigura o crestere corepunzatoare a iepurilor tineri si adulti in sistemeletraditionale. Aliment complet destinat furajarii directe a iepurilor Compozitie bogata in lucerna Nivele de proteina si celuloza securizate. Contine coccidiostatic pentru prevenirea coccidiozei. Permite o buna regularizare a tranzitului digestiv al iepurilor.MOD DE UTILIZARESe administreaza la discretie in hrana iepurilor tineri si adulti.Se poate distribui in completarea furajelor de volu..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Furaj ingrasare iepuriCompozitie : Șrot de floarea soarelui, făină de lucernă, tărâțe de grâu, faină furajeră de grâu, coajă de floarea soarelui, CArbonat de calciu, premix 3 %, Coxiril 0,2%, Parametrii garantatiSubstanță uscată 89.31%Proteină brută 16,90%Grăsime brută 2,89%Celulosă brută         17,00%Cenușă brută 7,57%Metionină 0.30%Lizină 0,65%Sodiu 0,16%Fosfor 0,77%Calciu 1,00%Vitamina E 45 mg/kgDiclazuril 1 mg/kg..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First muesli Furaj complementar pentru iepuri cu legume, lucerna, formulă fără OMG, fara arome artificiale, coloranti sau conservanți.Compoziția :Porumb. Fulgi de porumb. Grâu. Ovăz. Roșcove. Semințe de floarea soarelui. Mazăre. Fulgi de grâu. Gluten de porumb. Iarbă. Fulgi de palmier. Melasă din trestie de zahăr. Porumb expandat. Morcov deshidratat. Pulpă de sfeclă. Făină de soia. Carbonat de calciu. Seminte de in. Sare. Orz. Ulei de soia Ulei de floarea soarelui. Ulei..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First granola este un aliment cu materii prime de înaltă calitate și gustoase. Acest aliment, împreună cu fânul, furnizează toți nutrienții pentru nevoile nutriționale complete . La acest amestec bogat s-au adăugat și legume. Pentru o digestie optimă s-au adăugat fibre alimentare sub formă de Lucerna Bogat în legume, formula fără OMG, fara arome artificiale, coloranti sau conservanti adaugatiCompoziție:Lucerna, porumb, fulgi de mazăre, făină de semințe de floarea soarel..
50,00 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First ingrasare cuni 4 pellet Furaj complet pentru iepuri cu coccidiostatic.Compoziția: Porumb. Grâu. Semințe de floarea soarelui. Șrot de floarea soarelui. Semințe de soia. Șrot de soia. Semințe de iarbă. Făină de lucernă. Gluten de porumb. Ulei de in. Ovăz. Pulpă de sfeclă. Alune. Melasă. SareFosfat monocalcic. Carbonat de calciu. Premix vitamino - mineral. Parametrii nutriționali: Proteina bruta 16,50 %. Grăsime bruta 3,40%. Cenușă bruta 7,70%. Celuloza bruta 6,50%. ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Hrana pentru iepuri Hobby First rabbit mix Furaj complementar pentru iepuri, echilibrat natural cu legume, lucerna, formula fără OMG, fara arome artificiale, coloranti sau conservanti adaugati.Compoziție: grâu, lucernă 11%, orz, porumb, roșcove, semințe de floarea soarelui extrase, miez de grâu, gluten de porumb, fulgi de porumb, sorg, ovăz, făină de iarbă, fulgi de mazăre 2,0%, semințe de floarea soarelui, pulpă de sfeclă, trestie de calciu carbonat, mazăre ruptă 1,5%, porumb umflat, grâu umfla..
36,00 Lei
Fără TVA:36,00 Lei
Hrana mix pentru iepurasi, contine granule presate de lucerna, patrunjel, orz, grau, seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac si fulgi de mazare...
9,00 Lei
Fără TVA:9,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)