Meniu
Cos de cumparaturi


Vaci si Vitei

Concentrat tineret bovin Evialis 25% 20 kg
Nou
CARACTERISTICI SI AVANTAJE Concentrat (furaj complementar) destinat utilizarii in amestec cu cereale, in hranatineretului bovin Nivelele ridicate de proteina si minerale permit reconstituirea unui furaj de varsta a-II-aechilibrat prin utilizarea in amestec a unei cantitati mai mari de cereale. Sursele de celuloza cu digestibilitate ridicata asigura o fermentatie ruminala securizatasi eficienta. Contine arome pentru stimularea consumului de furaj. Aportul de minerale, vitamine si oligoelemen..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Concentrat vaci de lapte Evialis 25% 20 kg
Nou
 Compozitie bogata in sroturi proteice, minerale si vitamine. Furajele obtinute cu acest concentrat (furaj complementar) permit obtinereaunor performate de productie ridicate. Acest produs permite reconstituirea facila a furajului final utilizand numaicereale (grau, porumb, orz, tarate de grau, etc). Utilizarea acestui produs permite valorificarea superioara a cerealelor de caredispune in stoc fermierul. Contine drojdii vii care determina cresterea productiei de lapte, imbunatatireafertilit..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Caracteristicile produselorCaracteristicile produsului Meggi 35®Făină de napolitane, promovează dezvoltarea rumenului Concentrat proteic de soia cu digestibilitate crescutăSeminţe de in, protejează intestinul, pentru viţei sănătoşi Drojdie de bere apetisantă, stimulează pofta de mâncare şi consumul de furaj Grad ridicat de ingrediente din lapte, îmbunătăţesc creştereaCombinaţie de vitamine şi substanţe active pentru îmbunătăţirea imunităţii  şi pentru a îmbunăt..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Furaj Evialis vaci de lapte 20 kgCARACTERISTICI SI AVANTAJE Furaj complementar ce compenseza deficitului de furaje. Favorizeaza rumegarea si asigura o mai buna securitate a ratiei. Este o formula ce contine diferite surse de celuloza pentru ameliorarea functionalitatii rumenului, favrorizarea rumegarii si salivatiei si incetinirea tranzitului.   Compozitie bogata in fibre securizeaza ratia printr-un mai bun echilibru al fermentatiei. ..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Furaj Evialis vitei la ingrasat 20 kg CARACTERISTICI SI AVANTAJE   Nivele nutritionale optime adaptate speciei si categoriei.   Compozitia nutritionala este adaptata atat raselor cu potential ridicat de crestere cat si celor rustice sau metisilor.   Nivel de energie ridicat cu interes in faza de finisare.   Co..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Inlocuitor de lapte pentru vitei 25 kg
Nou Stoc epuizat
AVANTAJESIGURANTA: NEWEAN Pro conține 66% produse lactate deînalta calitate si surse de proteina cu digestibilitate ridicata.Produsul este elaborat pentru a acoperii in mod optimcerințele nutriționale ale vițeilor in creștere.NEWEAN Pro conține probiotic Enterococcus faeciumNCIMB 10415 (1,5x109 CFU/g).VITALITATE: NEWEAN Pro conține nivele ridicate devitamina E si seleniu organic. (66 % seleniu in formaorganica).USOR DE UTILIZAT: NEWEAN Pro beneficiază de otehnologie de fabricație moderna, datori..
450,00 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)