Meniu
Cos de cumparaturi


Canari

Hrana pentru canari

Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 250 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina , special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar păsăr..
96,00 Lei
Fără TVA:96,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 1000 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina D3, special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar pă..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Aviform Fetura 12  250 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 250 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Aviform Fetura 12  500 ml Aviform Fetura 12  500 ml
Pre și Probiotice Stoc epuizat
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 500 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină mai ..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Aviform prolyte C  250 g Aviform prolyte C  250 g
Pre și Probiotice
Suplimente pentru porumbei Aviform Prolyte C .Formula probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală.Formula Prolyte conține acum singura formula probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei. Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apa potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform).De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte ?. Porumbelul du..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Aliment suplimentar cu seminte si fructe uscate (seminte de floarea soarelui, mei, grau, ovaz, orz, fructe exotice, miere), recomandata ca hrana zilnica pentru pasari de colivie si rozatoare...
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Bile din seu Panzi pentru pasari salbatice 10 buc.Peletele destinate păsărilor sălbatice furnizează pe deplin păsărilor care trăiesc liber nutrienții de bază pe care nu le-ar putea obține în cantități suficiente în perioada de iarnă. O hrană bogată în nutriție preparată special în funcție de nevoile unor astfel de păsări..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Hrana pentru canari Hobby First - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Gama de bază de amestecuri King pentru canari este compusă din semințe de cea mai bună calitate, care satisfac nevoile nutriționale esențiale ale canarilor.Compoziția :Semințe de iarba canarului - 62%,Rapiță - 20%,Ovăz decojit - 8%,Semințe de niger - 4%,Semințe de in - 3%..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Hrana pentru canari Hobby First fara rapita - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Gama de bază de amestecuri Hobby First pentru canari este formată din 4 amestecuri diferite, compuse din semințe de cea mai bună calitate, care răspund nevoilor nutriționale esențiale ale canarilor.Continut : Semințe de iarba canarului - 68,5%, Ovăz decojit - 10%, Semințe de Niger - 10%, Semințe de in - 7,5%, Semințe de cânepă - 4,5%, Proteină brută - 17,9%, Grăsime brută ..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Hrana pentru canari Hobby First reproductie fara rapita luxury 20 kg Hrana pentru canari Hobby First reproductie fara rapita luxury 20 kg
Stoc epuizat
Hrana pentru canari Hobby First reproductie fara rapita luxury - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Acest amestec este formulat pe baza sfatului generațiilor de crescători de canari de succes. Acest amestec este formulat cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, spre marea satisfacție chiar și a celor mai critici crescători de păsări.Continut : Semințe de canar - 50,5 %, Semințe de niger - 16 %, Semințe de In - 7,5 %, Ovăz decojit - 7,5 %, Semințe de mei -..
240,00 Lei
Fără TVA:240,00 Lei
Hrana pentru canari Hobby First reproducție luxury Hrana Canari reproducție - amestec de semințe special conceput pentru reproducție.Compoziție:Semințe albe - 56%,Semințe de rapiță - 18%,Orz decojit 8%,Semințe de niger - 8%,Semințe Bucket - 3%Semințe de in - 3%,Perilla albă - 2%Semințe de mac albastru - 1%Semințe de salată 1 %..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Hrana pentru canari Hobby First seminte pentru germinat 20 kg Hrana pentru canari Hobby First seminte pentru germinat 20 kg
Stoc epuizat
Hrana pentru canari Hobby First seminte pentru germinat - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Conținut : Semințe de ciuperci - 5%. Semințe de rapiță - 68%. Fasole mungo - 10%. Semințe de mei - 5%. Sămânță de salată albă - 5%. Sorg alb - 5%. Sămânță de Niger - 2%.CUM SĂ PREGATITI SEMINȚELE: Mai întâi clătiți semințele și boabele sub jet de apă și puneți-le sub apă timp de 12 ore la temperatura camerei (21°). În această perioadă, împrospătați apa în..
240,00 Lei
Fără TVA:240,00 Lei
Hrana pentru canar Natura Bird.Hrana compusa din seminte atent selectionate, curate, fara praf.Se poate adminstra tot timpul anului.Compoziție: seminte de rapiță, ovăz, semințe de in, mei, semințe de cânepă, semințe negreDepozitare: la loc uscat, racoros.Ambalare: 20 kg / sac..
160,00 Lei
Fără TVA:160,00 Lei
Hrana pentru canari Panzi.Produsele din familia de produse PANZI țin cont de nevoile nutriționale ale animalelor noastre de companie și, în consecință, asigură o nutriție completă și echilibrată. In cazul produselor PANZI sunt bine alese, nu este nevoie de alimente suplimentare. Hrana pentru canari PANZI este un amestec special preparat pentru pasari canari, care, datorita continutului de nutrienti, asigura dezvoltarea, mentinerea unei stari corespunzatoare, penaj bogat, oase sănătoase si putern..
12,00 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
Hrana pentru papagali Hobby First bogata in energie Formula echilibrata bogata in nutrienti care ajuta puii sa creasca mai repede, sa se intarce maio usor si sa dezvolte un penaj mai puternic si mai stralucitor. Hrana King Hand Rearing se bazeaza pe ingrediente atent selectionate si foarte digerabile. Conține probiotice și acizi organici care ajută la menținerea unei populații sănătoase de microorganisme intestinale și a unui mediu de cultură ideal. De asemenea, conține enzime digestive pentru d..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Hrana umeda Hobby First colorant rosu - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Alimente complementare pentru canarii roșii și toate celelalte tipuri de păsări ornamentale cu tentă roșie.Datorită structurii sale ușor mai grosiere, King Rearing Food este ușor absorbit de păsări. King Rearing Food conține toate substanțele nutritive necesare ca hrană suplimentară pentru păsările tinere și păsările adulte în timpul perioadelor de odihnă, reproducere și năpârlire: p..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Hrana umeda Hobby First universal patee - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Este o hrană completă pentru toate tipurile de păsări care mănâncă insecte sau fructe.Datorită structurii sale ușor mai grosiere, mâncarea King Universal este ușor absorbită de păsări. King Universal Patee conține toate substanțele nutritive necesare ca hrană completă pentru păsările tinere și adulte în timpul perioadelor de odihnă, reproducere și năpârlire: proteine de origine ani..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Os din calciu recomandat ca supliment alimentar in alimentatia zilnica a pasarilor mari de colivie...
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Hrana pentru papagali Hobby First bogata in proteine Formula echilibrata bogata in nutrienti care ajuta puii sa creasca mai repede sa dezvolte un penaj mai puternic si mai stralucitor.Hrana King Hand Rearing se bazeaza pe ingrediente atent selectionate si foarte digerabile. Conține probiotice și acizi organici care ajută la menținerea unei populații sănătoase de microorganisme intestinale și a unui mediu de cultură ideal. De asemenea, conține enzime digestive pentru digestia corectă a carb..
70,00 Lei
Fără TVA:70,00 Lei
Hrana umeda Hobby First colorant galben - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Hobby First King Egg Granules este un aliment suplimentar ușor digerabil, care este foarte potrivit pentru păsările ornamentale tinere și adulte în timpul sezonului de hibernare si reproducere. Hobby First King Egg Granules este un aliment suplimentar pentru păsările ornamentale care poate fi utilizat în mai multe moduri diferite și oferă păsărilor dumneavoastra ajutor pentru a tre..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)