Meniu
Cos de cumparaturi


Peleti

Hrana crap scufundabila 6 mm 30 kg
Nou
Hrana crap scufundabila 6 mm- Descrierea Produsului : cereale, resurse proteice vegetale, făină de pește, grăsime de pasăre, premixuri vitamino-minerale, antioxidanți și antimicotici. Ideala ca nada de pescuit !!!Avantajele cheie ale unei hrăniri cu furaje extrudata - digestibilitate mărită a elementelor nutritive- mai puțin furaje pierdute și deci și costuri mai mici datorate stabilității granulelor în apă- calitatea apei este mai bună, deoarece granulele nu se descompun usor în apă P..
285,00 Lei
Fără TVA:285,00 Lei
Hrana crap scufundabila rosie 6 mm
Nou
Hrana crap scufundabila rosie 6 mmIngrediente : cereale, resurse proteice vegetale, făină de pește, grăsime de pasăre, premixuri vitamino-minerale, antioxidanți și antimicotici. Ideala ca nada de pescuit !!! Avantajele cheie ale unei hrăniri cu furaje extrudate digestibilitate mărită a elementelor nutritive mai puțin furaje pierdute și deci și costuri mai mici datorate stabilității granulelor în apă calitatea apei este mai bună, deoarece granulele nu se compun usor în apă Parametrii: P..
285,00 Lei
Fără TVA:285,00 Lei
Hrana plutitoare crap 20 kg
Nou
Ingrediente: cereale, resurse proteice vegetale, făină de pește, grăsime de pasăre, premixuri vitamino-minerale, antioxidanți și antimicotici.Avantajele cheie ale unei hrăniri cu furaje extrudatedigestibilitate mărită a elementelor nutritivemai puține furaje pierdute și deci și costuri mai mici datorate stabilității granulei în apăcalitatea apei este mai bună, întrucât granulele nu se descompun în apădatorită flotabilității granulelor se poate monitoriza comportamentul și starea de sănătate a pe..
190,00 Lei
Fără TVA:190,00 Lei
Hrana plutitoare pastrav 20 kg
Nou
Descriere: hrană uscată pentru păstrăv, realizată prin extrudare, ușor de digerat, datorită tehnologiei de fabricație și a materiilor prime de calitate superioară. Raportul energo-proteic optim asigură creșterea și dezvoltarea armonioasă, precum și o bună stare de sănătate.Beneficii:digestibilitate marită a elementelor nutritivemai puține furaje pierdute și deci costuri mai mici datorate stabilității granulei în apăcalitatea apei este mai bună, întrucât granulele nu se descompun în apădator..
240,00 Lei
Fără TVA:240,00 Lei
Hrana scufundabila crap 6 mm 30 kg
Nou
ngrediente : cereale, resurse proteice vegetale, făină de pește, grăsime de pasăre, premixuri vitamino-minerale, antioxidanți și antimicotici.Ideala ca nada de pescuit !!!Avantajele cheie ale unei hrăniri cu furaje extrudatedigestibilitate mărită a elementelor nutritivemai puțin furaje pierdute și deci și costuri mai mici datorate stabilității granulelor în apăcalitatea apei este mai bună, deoarece granulele nu se descompun usor în apăParametrii: Proteina bruta 23 - 25%, grasime bruta 12%, ..
285,00 Lei
Fără TVA:285,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)