Meniu
Cos de cumparaturi


Gaini

Furaj si hrana pentru găini

Furaj pentru gaini ouatoare Hobby First farm 3 pelletOferiți păsărilor dumneavoastră o granulă completă.Ți-ar plăcea să tratezi găinile tale ouătoare cu niște pelete gustoase? FARM 3 PELLET este un produs de înaltă calitate pe bază de porumb. Prin consumul acestor granule vă asigurați că cerințele energetice ale găinilor dumneavoastră pentru depunerea zilnică a ouălor sunt pe deplin satisfăcute. Adăugarea de vitamine, minerale și uleiuri bogate în acizi grași Omega 3 va menține găinile ouătoar..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 250 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina , special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar păsăr..
96,00 Lei
Fără TVA:96,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 1000 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina D3, special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar pă..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Aviform Eradi Mite concentrat pentru paduchi si acarieni 100 ml Aviform Eradi Mite concentrat pentru paduchi si acarieni 100 ml
Nou
Supliment pentru porumbei Aviform eradi mite.ERADI-MITE este un supliment 100% natural, bazat pe plante aromatice pentru porumbei de curse, care previne problemele cu acarieni, păduchii, și puricii. Nu conține  alte substanțe chimice.Acarianul roșu poate provoca stres crescut performanță slabă răspândirea infecției. Utilizați ERADI-MITE pentru a preveni aceste probleme în special în timpul lunilor mai calde.Cercetările s-au făcut pentru acarianul roșu, dar este considerat eficient împotriva..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Aviform Fetura 12  250 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 250 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Aviform Fetura 12  500 ml Aviform Fetura 12  500 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 500 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină mai ..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Aviform prolyte C  250 g Aviform prolyte C  250 g
Pre și Probiotice
Suplimente pentru porumbei Aviform Prolyte C .Formula probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală.Formula Prolyte conține acum singura formula probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei. Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apa potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform).De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte ?. Porumbelul du..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
AVIFORM ULTIMATE 11 IN 1 Aviform Ultimate 11in1 oferă 13 vitamine cu potență ridicată pentru a asigura sănătatea, condiția și performanța maximă. Aceasta include HY D – un metabolit puternic al vitaminei D pentru a sprijini absorbția eficientă a calciului pentru calitatea ouălor și proprietățile de rezistență. S-a adăugat DMG pentru rezistență și recuperare îmbunătățite, uleiuri esențiale pentru o stare perfectă a penelor și o digestie îmbunătățită. Contine prebiotice.Pigeonguard, care este..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Blocuri de lucerna Hobby First farm Mai ales pentru păsările de curte care nu au un incintă exterioară cu iarbă.Acesta este o hrană suplimentară sănătoasă, bogată în vitamine și minerale. Stimulează comportamentul natural al găinilor și va contracara plictiseala la găini.Puilor care nu au acces la iarbă le place să ciugulească lucerna. Se previne ciupirea penelor și se stimulează comportamentul activ în câmp liber. - 100% natural și sănătos...
67,00 Lei
Fără TVA:67,00 Lei
Concentrat pentru gaini ovo protect 25 %Compoziția: Șrot de soia, șrot de floarea soarelui, porumb, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, metionină, lizină, premix de vitamine și minerale, sare.Parametrii : Proteină brută 38,30%Grăsime brută 2,23%Energie 6,50%, Calciu 19,20%, Fosfor 0,76%, Metionină 0,85% Vitamina A 39.960,00 UI/kg, Vitamina D3 8.880,00 UI/kg, Vitamina E 210,00 mg/kgPRODUS NATURAL..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Furaj Evialis gaini ouatoare 5-10 kgCARACTERISTICI SI AVANTAJE :  Nivele nutritionale optime adaptate speciei si categoriei.  Compozitie bogata in sroturi proteice, minerale, aminoacizi si vitamine. Permite obtinerea unor performante de productie ridicate (oua).    Nu contine fainuri de origine animala. Continut ridicat in calciu.  Fitazele imbunatatesc digestibilitatea fosforului fitic din furaj.  MOD DE UTILIZARE Se ad..
20,00 Lei
Fără TVA:20,00 Lei
Furaj intensiv starter pui 20 kg
Nou Stoc epuizat
Furaj Intensiv starter puiCompozitia:GMO soia 46%, Porumb, srot de floarea-soarelui, făină de porumb, CGF faina de grâu+Enzim,,MCP, Premix 1%, tarate de rapita, sare , carbonat de calciuParametrii garantatiSubstanță uscată 88,80 %Proteină brută        21,60 %Grăsime brută        2,27%Cenușă brută 5,91 %Metionină 0,34 %Lizină 1,00 %Fosfor 0,70 %Calciu 1,21 %Vitamina A 8.000 UIVitamina D3 4000Vitamina E 28,8 mg/kgPerioada de așteptare 0 zile..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Furaj pentru pasari Hobby First  grani mix 2 pellet 20 kg Furaj pentru pasari Hobby First  grani mix 2 pellet 20 kg
Stoc epuizat
Furaj pentru pasari Hobby First grani mix 2 pellet GRANI 2 MIX PELLET este o hrană completă care vă va menține puii în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de floarea-soarelui și spărtură d..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Furaj pentru pasari Hobby First grani 4Găinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 4 este un hrană completă care vă va menține păsările în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de floarea soarelui și ma..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
Furaj pentru pasari Hobby First grani mix 3 pellet Găinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 3 MIX PELLET este un hrană completă care vă va menține păsările în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Furaj prestarter pui 25 kg
Nou Stoc epuizat
GALINETTE TOP Furaj complet PUI CARNE PRESTARTERCARACTERISTICI SI AVANTAJE: Nivele nutritionale optime adaptate speciei si categoriei. Compozitie bogata in sroturi proteice, minerale, aminoacizi si vitamine. Permite obtinerea unor performante de productie ridicate (SMZ, IC). Nu contine fainuri de origine animala. Contine coccidiostatic pentru prevenirea aparitiei coccidiozei. Fitazele imbunatatesc digestibilitatea fosforului fitic din furaj. Enzimele imbunatatesc digestibilitate..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Furaj starter pui brizurat 20 kg
Nou
 Furaj Nadudvar starter puiCompozitia:GMO soia 46%, Porumb, floarea-soarelui, făină de porumb, CGF grâu + Enzime,MCP, Premix 4%Parametrii garantatiSubstanță uscată 88,80 %Proteină brută               20,40 %Grăsime brută                2,75 %Celulosă brută         6,30 %Cenușă brută                5,91 %Metionină 0.,33 %Lizină     &nbs..
80,00 Lei
Fără TVA:80,00 Lei
Hrana organica pentru pasari.Cauți un amestec organic cu proteine naturale?Grani Bio Mix & Mazare este un amestec variat cu porumb spart și diverse alte cereale și semințe, dar fără soia sau pelete. Adaosul de mazăre și lupin crește conținutul de proteine într-un mod complet natural și astfel stimulează depunerea ouălor. Semințele de in și nisipul suplimentar oferă omega și calciul necesar, rezultând ouă gustoase și sănătoase. Acest amestec este potrivit atât pentru găini, pui, fazani, curci..
119,00 Lei
Fără TVA:119,00 Lei
Hrana pentru pasari bio Hobby First produs organic Sunteți în căutarea unuei granule organice complete pentru a susține creșterea și dezvoltarea regulată?  Farm Bio Pellet este compus din seminte si boabe din cultura organica. Aceasta înseamnă - fără utilizarea pesticidelor chimice și fără îngrășăminte artificiale.Datorită formei sale, Farm Bio Pellet garantează un aport ușor atât de către bantams, cât și de rasele mai mari. Are o compoziție echilibrată și oferă puiului energia necesară pe..
126,00 Lei
Fără TVA:126,00 Lei
Minerale pentru pasari Hobby First farm grit anason.Ce efecte are un amestec de scoici și pietriș de gușă asupra păsărilor și porumbeilor dumneavoastră.?Oferiți păsărilor de curte și porumbeilor dumneavoastră FARM GRIT ANASON și le va stimula sănătatea generală. Combinația de nisip (o sursă de calciu) și pietriș stomacal are un efect pozitiv asupra digestiei. În plus, cojile de scoică marine vor oferi păsărilor de curte și porumbeilor dumneavoastră toate mineralele de care au nevoie pentru forma..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Supliment nutritiv pentru dezinfectia apei Hobby First Farm Aqua Control.Asigurarea protecției împotriva paraziților din apa de baut. Are efecte pozitive asupra sanatatii tractusului intestinal datorita modificarii pH-ului si dezinfectia apei de baut.Microorganismele patogene nu se pot dezvolta.Sustine dezvoltarea florei intestinale sanatoase. Compozitia: 9,350 acid citric, 2,475 acid formic, 27,005 mg acid scetic, 12,00 mg ulei de oregano, glicerina, clorura de sodiu. Mod de administrare : 10 ..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Supliment nutritiv pentru naparlire la pasari Hobby First Farm Fit Control. Ajuta pasarile in perioada de naparlire anuala. Contine un amestec de 6 aminoacizi esentiali. Previne ruperea penajului, ajuta la formarea tecii penii, sustine metabolismul in perioada de naparlire.Mod de administrare : 10 ml / L apa. Contine vitamine, aminoacizi, dextroza, glicerina.Vitamina A 1.000.000 UI, Vitamina D3 20.000 IE, vitamina E 210 mg, B1 200 mg, B2 750 mg, B6 200 mg, C 1,468 mg, L tirosina 1.500 mg,..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Suplimente pentru gaini Fobby First egg control.Controlul ouălor din fermă. Pentru o bună și lungă perioada de ouat.Cu un plus de germeni de grâu și ulei de in pentru un echilibru bun de Omega 6/3.Cu minerale ușor de absorbit pentru formarea fermă a cochiliei.Instructiuni:Dozare: 10 ml per litru de apa de baut. Se administrează zilnic în timpul perioadei de ouat. De 2 până la 3 ori pe săptămână pe tot parcursul anului...
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Suplimente pentru porumbei Rohnfried mitex.MITEX conține substanța naturală a plantei piretru, piretrina, extrem de eficientă, și insecticide cu efect deosebit de sinergetic. Această combinaţie are un efect de foarte lungă durată. Elimină eficient insectele zburatoare si târâtoare, cum ar fi acarienii (acarienii roşii de păsări) puricii, păduchii, păduchii de păsări și orice dăunători, cum ar fi muștele, țânțarii și gândacii.Combinația specială îmbunătăţită de substanţe în MITEX (..
59,00 Lei
Fără TVA:59,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Grani Sea Mix Gammarus.Hobby First Grani Sea Mix este un răsfăț delicios pentru puii tăi și toate celelalte tipuri de păsări de curte. Acest amestec de cereale conține gammarus care stimulează instinctele naturale ale pasarilor. Puilor le place să meargă în căutarea insectelor mici. În plus, acest amestec conține suficiente proteine ​​pentru a susține starea generală a puiului și a ouălor. Previne canibalismul.Ingrediente:Grâu, spărtură de porumb, so..
48,00 Lei
Fără TVA:48,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Pecking Block.O piatră minerală numită și bloc pentru pui HOBBY FIRST Farm Picking Block. Produsul este folosit pentru a stimula ciugulitul natural al găinilor, ajuta la uzarea naturala a ciocului și contracarează comportamentele nedorite. ( canibalismul ) Farm Picking Block conține coji și semințe gustoase, conținutul de calciu asigură coji de ouă puternice. O piatră este suficientă pentru 3-5 găini. Este hrana minerala pentru pasari adulte si pui. ..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Afişare 1 - 27 din 32 (2 pagini)