Meniu
Cos de cumparaturi

Caini

HranA uscata pentru caini Adulti FitActive Next Five Reds  15 kg
+ CADOU
FitActive NEXT 5 REDS este format din 7 componente principale:  Carne, orez, sorg roșu, legume, fructe, fibre dietetice, plante medicinale.Formula hipoalergenică FitActive NEXT 5 REDS nu conține carne de pui sau de pasăre, nu conține derivați de pui sau de pasăre, nici grăsimi de pasăre, astfel încât produsul poate fi administrat  câinilor cu alergii alimentare la carnea de pasăre.Nu conține  coloranți artificiali, nu se adaugă zahăr, nu există p..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Formula Hipoalergenică, nu conține pui , nu conține derivate din carne de  pui, derivați sau grăsimi de păsări de curte, astfel încât produsul poate fi adăugat la câinii cu alergii dietetice pentru carnea de pasăre.  Produsul nu conține pește, așa că poate fi o alegere excelentă pentru câinii sensibili.Formula noua include, de asemenea glucozamină pentru a proteja articulațiile . Este firesc ca unii dintre antioxidanți să fie furnizați în aproape toate produsele FIT prin adăugare de fr..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Hrana uscata pentru caini Fit Active NEXT, Puppy cu Miel si Peste, 15kg 100% natural - nu contine ingrediente, coloranti, substante de ameliorare a aromei si ingrediente OMG. Contine 70% proteine de origine animală. Hipoalergenic - Componentele principale sunt carnea de  miel si peste (sursa animala), orez si sorg (sursa de plante) - toate hipoalergenice. Deci, cainii care sunt alergici la carnea de pasare si grau pot consuma in siguranta acest produs. Protectie comuna - Ofera nutritie pent..
220,00 Lei
Fără TVA:220,00 Lei
FitActive WhiteDogs 1.5kgFit Active WhiteDogs Lamb&Fish cu Apple &rice este o hrană uscată de înaltă calitate pentru câinii cu păr alb.Datorită unei selecții de ingrediente și ingrediente nutriționale, poate ajuta câinii albi să-și obțină părul în stare perfectă, să mențină părul alb strălucitor și pigmentarea și să întărească firele de păr. Ingredientele de calitate conținute în produs sunt ușor de digerat și nu tensionează sistemul digestiv, astfel încât formula Fit Active WhiteDo..
35,00 Lei
Fără TVA:35,00 Lei
Hrana uscata hipoalergenica pentru cainii adulti cu miel si orez, cu un continut redus de cereale.Ingrediente: carne si materii prime de origine animala (faina de carne: miel 25,00%, peste 5,00%; vita 8,50%),porumb, grau, tarate, orez, mar, morcov, glucosamina, condroitina, F.O.S., extract de yucca...
58,00 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Hrană uscată hipoalergenică pentru câini adulți cu peste si orez, cu un conținut redus de cereale.Ingrediente: carne și materii prime de origine animală (faină de carne: peste 26.00%; vita 9,50%),porumb, tarate, grau, orez, mar, morcov, glucosamina, condroitina, F.O.S., extract de yucca.Compoziție analitică: proteine brute 26,00%, grasimi si uleiuri 14,00%, cenusa bruta 5,50%, fibra bruta 2,60%...
58,00 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Hrana uscata pentru caini Julius K-9 Junior Hypoallergenic Miel & Orez 12 kg
2-3 zile
Hrana uscata pentru caini Julius K-9 Puppy & Junior Hypoallergenic,Miel & Orez, 12KgHrana hipoalergenica uscata pentru  junior cu miel si orez, cu un continut redus de cereale.Ingrediente: carne si materii prime de origine animala (faina de carne: miel 24,00%, peste 5,00%; aluat de vita 8,00%),porumb, grau, tarate, orez, mar, morcov, glucosamina,  condroitina, F.O.S., extract de yucca.Compozitie analitica: proteine brute 26,00%, grasimi si uleiuri 14,00%, cenusa bruta..
61,00 Lei
Fără TVA:61,00 Lei
Hrana uscata pentru caini Julius K-9 Senior & Light Hypoallergenic, Miel & Orez 12 kg
2-3 zile
Hrana uscata pentru caini Julius K-9 Senior & Light Hypoallergenic, Miel & Orez Hrana hipoalergenica uscata pentru cainii varstnici cu miel si orez, cu un continut redus de cereale.Ingrediente: carne si materii prime de origine animala (faina de carne: miel 17,00%, peste 5,00%; albus de vita 3.00%), porumb,grau, tarate, orez, mar, morcov, glucosamina condroitina, F.O.S., extract de yucca schidigera.Compozitie analitica: proteine brute 22,00%, grasimi si uleiuri 9,00%, cenu..
49,00 Lei
Fără TVA:49,00 Lei
Mancare completa pentru caini adulti, cu pui si orez, cu un continut redus de cereale.Ingrediente: carne si materii prime de origine animala (faina de carne: pasari de curte 17,50%din care pui min.4,00%, carne de vita 15,00%), porumb, tarate, orez, F.O.S.Compozitie analitica: proteine ​​brute 25,00%, grasimi si uleiuri 14,00%, cenusa bruta 9,00%, fibra bruta 3,00%...
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Hrana caini Julius K-9 SP Adult, Iepure si Rozmarin     JULIUS K9® Race Dog este o formulă ce conține iepure care este o sursă de carne bogată în proteine și în vitamina B12,  este esențială pentru creșterea și regenerarea celulelor. Rozmarinul este o plantă mediteraneană care are proprietăți de combatere a bacteriilor, antiinflamatoare și antioxidante, în afară de faptul căpoate ajuta la întărirea inimii și la digestie...
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
JULIUS-K9® Utility Dog Wild Boar & Berry constă într-un amestec de proteine ​premium derivate din surse hipoalergenice: mistreț, carne de vită, miel și pește. Merișoarele oferă antioxidanții și substanțele nutritivenecesare pentru a sprijini sistemul imunitar al câinelui dvs, ajută la îmbunătățirea sănătății vezicii urinare, reduc creșterea tartrului și a plăcii bacteriene și pot ajuta la prevenirea anumitor tipuri de cancer. Combinația optimă de vitamine, ierburi și proteine ​din carne roși..
69,99 Lei
Fără TVA:69,99 Lei
JULIUS K9® Utility Dog Lamb & Herbals conține miel, o sursăde carne hipoalergenică, potrivită pentru câinii alergici la pui.Mielul este, de asemenea, ambalat cu aminoacizi esențiali,vitamine și minerale care susțin dezvoltarea musculară șisusțin energia. Un cocktail suplimentar de plante ajută lagestionarea inflamației și durerilor articulare, oferăantioxidanți și susține tractul digestiv.Proprietarii lor depind de ei pentru a-și îndeplini în mod eficient sarcinile care includ paza , tragere..
69,00 Lei
Fără TVA:69,00 Lei
PANZI GET WILD ACTIVE PLUS - Lamb & Chicken with Fish & Apple (Miel, Pui cu Peste si Măr) Hrana uscata completa pentru caini adulți activi si sportivi .PANZI GET WILD ACTIVE PLUS este o hrană uscată de calitate superioară, perfect echilibrată pentru câinii activi și sportivi. Conține alimente de înaltă calitate, cu cantități atent selectate de grăsimi și carbohidrați din carne ușor digerabilă.Conține toate ingredientele necesare - minerale, vitamine - care asigură faptul că animalul tău ..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Panzi GetWild Puppy Chicken & Fish with Apple este o hrana uscata completa perfecta si echilibrata pentru caței si cainii tineri. Alimente realizate din ingrediente asortate cu cantitatea potrivită de grăsimi și carbohidrați din carne ușor digerabilă. Conține toate ingredientele - minerale, vitamine - care asigură animalului tău de companie o viață sănătoasă și plină.Pe lângă carnea de pui ușor digerabilă, Panzi GetWild Puppy Chicken & Fish with Applea conține și PEȘTE pentru a oferi aci..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
PANZI GET WILD PUPPY SENSITIVE LAMB - Miel cu Mar - Hrana uscata completa pentru caței si caini tineri.PANZI GET WILD PUPPY SENSITIVE LAMB este o hrana uscată de inaltă calitate, chiar si pentru caței si cainii tineri cu stomac sensibil, care nu îngreunează sistemul digestiv. Acest produs conține toate ingredientele - minerale, vitamine - pentru a vă asigura că animalul dumneavoastră de companie trăiește o viață sănătoasă și plină. MIELUL este una dintre cele mai bogate surse de proteine ​​usor ..
155,00 Lei
Fără TVA:155,00 Lei
Panzi GetWild Hipoalergenic cu Miel și Orez pentru  pentru caini adulți cu alergii.O sursa echilibrata de proteine ​​realizata din ingrediente naturale pentru cainii adulti cu activitate moderata si/sau alergie la pui. Conține  carne de miel si peste usor digerabila bogata in acizi grasi nesaturati Omega3 si Omega 6.Ingrediente: Carne și derivate de origine animală (miel min 18%, pește min 5%)*, porumb, grâu, grăsime animală, tărâțe, orez, morcovi,  mere, omega-3, omega-6, condroi..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Panzi GetWild Sensitive Lamb, măr Hrană uscată pentru adulți (miel, măr) Panzi GetWild Sensitive Lamb este o hrană uscată completă perfectă și echilibrată pentru câinii cu stomac sensibil și predispuși la probleme ale pielii și/sau părului. Hrană realizată din ingrediente atent asortate cu cantitatea potrivită de grăsimi și carbohidrați din carne ușor digerabilă. Conține toate ingredientele - minerale, vitamine - care asigură câinelui tău o viață sănătoasă și plină.Pe lângă carne de MIEL, P..
140,00 Lei
Fără TVA:140,00 Lei
Dacă alegeți să utilizați Panzi Adult Dog hrana pentru câini,  asigurați o stare de sănătate buna precum și o dezvoltare armonioasă a corpului, datorita faptului ca hrana este extrudata precum si a  valorii biologice ridicate a produselor alimentare ușor și perfect digerabile. Ingrediente :cereale, produse derivate din carne , uleiuri și grăsimi, minerale, conservanți și aditivi.Nutriție garantat: Substanță uscata 90%,proteină brută 20%, grăsime brută 10,8%, fibră brută 3%,cenușă ..
60,00 Lei
Fără TVA:60,00 Lei
Panzi Regular Adult (carne de vită) hrana uscată pentru câini (10 kg)Hrana pentru câini Panzi a fost dezvoltată pentru hrănirea regulată a câinilor cu activitate medie,  câinilor de uz casnic și de hobby. Proporția stabilită în mod optim din punct de vedere fiziologic include toate substanțele nutritive, minerale și vitaminele necesare pentru dezvoltarea armonioasă a câinilor.Compoziţie : Cereale, carne și derivați din carne, uleiuri și grăsimi, minerale, conservanți și aditivi.Valori de in..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Panzi Regular Dog Junior Dog Miel cu orezDescriere produs: Hrană integrală pentru Puppy, cățelele gestante și lactate.Compoziție: cereale, orez, carne și derivate de carne , grăsimi animale, minerale și vitamine, antioxidanți, aromă de miel. Mâncarea de câine junior are un conținut proteic ridicat compilat în funcție de nevoile nutriționale speciale ale puilor,  a cățelelor gestante și care alăptează.Digestibilitatea ridicată a componentelor din plante naturale, concentrația corespunzătoare..
65,00 Lei
Fără TVA:65,00 Lei
Hrana caini Club 4 Paws Premium    Fiecare bucată de hrană uscată premium pentru căței de toate rasele are carnea ca ingredientul principalalături de o formulă specială de creștere bogată în pui (30%) care facilitează creșterea în primele 12luni de viață. Rația este îmbogățită cu complex Omega 3 + Omega 6 pentru a asigura o piele sănătoasăși o blană strălucitoare, conține de asemenea formula ІNTEGRAMIX care susține sănătatea generală șiimunitatea animalului de companie.AVANTA..
165,00 Lei
Fără TVA:165,00 Lei
Hrana caini Club 4 Paws Premium caini talie micaHrana uscată premium are carnea ca ingredientul principal alături de o formulă bine echilibrată cu unconținut de pui ridicat (29%) și are un gust excelent pentru câini de talie mică cu o greutate de până la10 kg și cu vârsta de peste 1 an. Rația este îmbogățită cu complex Omega 3 + Omega 6 pentru aasigura o piele sănătoasă și o blană strălucitoare, conține de asemenea formula ІNTEGRAMIX caresusține sănătatea generală și imunitatea animalului de com..
145,00 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Hrana caini Club 4 Paws Premium caini adulti LightNutriția uscată premium ajută la gestionarea greutății prin conținutul redus de grăsimi (8%) esteconceput pentru câini sedentari obezogeni și bătrâni. Rația are carnea ca primul ingredient și L-carnitină, care menține inima sănătoasă și transformă grăsimile în energie.AVANTAJE:24/8 - o formulă bine echilibrată pentru hrana de zi cu ziIngrediente din carne №1 în compozițiePernițe optime pentru câini de toate raseleUn amestec de tocoferoli care au ..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Hrana caini Club 4 Paws Premium caini talie mica miel si orez    Nutriția premium conține o formulă hipoalergenică bazată pe carne dietetică de miel și orez careelimină cele mai multe cauze ale reacțiilor alergice. Rația nu conține porumb, grâu, arome saucoloranți artificiali, prin urmare, este ideală pentru câinii de talie mică, cu greutatea de până la 10 kg șicu vârsta de peste 1 an - care suferă de alergii.Rația este preventivă și NU curativă! Proprietarilor de animale cu ..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Afişare 1 - 27 din 48 (2 pagini)