Meniu
Cos de cumparaturi


Suplimente pasari

Suplimente pentru pasari

Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
99,00 Lei
Fără TVA:99,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 250 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina , special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar păsăr..
96,00 Lei
Fără TVA:96,00 Lei
Aviform Calciform HiD3 1000 ml Calciu complet solubil în apă și cu niveluri ridicate de Vitamina D3, special conceput pentru toate păsările de cușcă și volieră atunci când poate fi suspectată deficiența de calciu sau în timpul reproducerii.Noua formulă CALCIFORM HiD3 va dura de 8 ori mai mult decât produsul vechi, necesitând de la doar 2,5 ml (anterior 20 ml) per 2,5 litri de apă de băut.DE CE SA ALEGI SUPLIMENTUL NOSTRU CALCIFORM HiD3? Calciul este cel mai important mineral necesar pă..
175,00 Lei
Fără TVA:175,00 Lei
Aviform Eradi Mite concentrat pentru paduchi si acarieni 100 ml Aviform Eradi Mite concentrat pentru paduchi si acarieni 100 ml
Nou
Supliment pentru porumbei Aviform eradi mite.ERADI-MITE este un supliment 100% natural, bazat pe plante aromatice pentru porumbei de curse, care previne problemele cu acarieni, păduchii, și puricii. Nu conține  alte substanțe chimice.Acarianul roșu poate provoca stres crescut performanță slabă răspândirea infecției. Utilizați ERADI-MITE pentru a preveni aceste probleme în special în timpul lunilor mai calde.Cercetările s-au făcut pentru acarianul roșu, dar este considerat eficient împotriva..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Aviform Fetura 12  250 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 250 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină..
150,00 Lei
Fără TVA:150,00 Lei
Aviform Fetura 12  500 ml Aviform Fetura 12  500 ml
Pre și Probiotice
Aviform Fetura 12 reproductie si imunitate 500 mlÎmbogățit cu Vitamina E, Vitamina B12, împreună cu aminoacidul L-carnitină și Postbiotice (următorul nivel de la Pre sau Probiotice). Beneficii cheie :       Vitamina EÎndeplinește un rol excelent la păsări, inclusiv producția de ouă, fertilitatea ouălor, ecloziunea, motilitatea spermatozoizilor, rata de concepție și creșterea postnatală.Antioxidant cheie. Vitamina B12:Esențial pentru ca embrionii puilor tăi să obțină mai ..
180,00 Lei
Fără TVA:180,00 Lei
Aviform prolyte C  250 g Aviform prolyte C  250 g
Pre și Probiotice
Suplimente pentru porumbei Aviform Prolyte C .Formula probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală.Formula Prolyte conține acum singura formula probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei. Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apa potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform).De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte ?. Porumbelul du..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Aviform Rapide 1000 ml Aviform Rapide 1000 ml
Nou
Aviform Rapide  pentru concurs - noul Ultimate 13De ce să alegeți New Rapide?L-Carnitina – Noul RAPIDE conține niveluri ridicate de aminoacid l-Carnitină, un ingredient care a fost cercetat pe larg la porumbeii voiajori și s-a dovedit că promovează o performanță și o recuperare mai mari.Vitamina B12 + DMG – Pentru un efect sinergic, RAPIDE conține și vitamina B12, printre cei mai importanți nutrienți din sportul porumbeilor voiajori și DMG (cunoscut și sub denumirea de Vitamina B15), un ing..
250,00 Lei
Fără TVA:250,00 Lei
Aviform ulei de germeni de grauDE CE SA ALEGEM SUPLIMENTUL NOSTRU DE ULEI DE GRÂU? Porumbelul dvs. de curse trebuie să se afle la sănătatea sa optimă pentru beneficii maxime în timpul năpârlirii, reproducerii și cursei.Uleiul Aviform Wheatgerm este mai bogat în vitamina E decât orice alt ulei vegetal.Produsele mai ieftine care conțin seleniu utilizeaza acesta ca baza de transport, reducând prețul, dar nu folosim niciodată suporturi sau materiale de umplutură în produsele noastre. Seleniul poate ..
90,00 Lei
Fără TVA:90,00 Lei
AVIFORM ULTIMATE 11 IN 1 Aviform Ultimate 11in1 oferă 13 vitamine cu potență ridicată pentru a asigura sănătatea, condiția și performanța maximă. Aceasta include HY D – un metabolit puternic al vitaminei D pentru a sprijini absorbția eficientă a calciului pentru calitatea ouălor și proprietățile de rezistență. S-a adăugat DMG pentru rezistență și recuperare îmbunătățite, uleiuri esențiale pentru o stare perfectă a penelor și o digestie îmbunătățită. Contine prebiotice.Pigeonguard, care este..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Bile din seu Panzi pentru pasari salbatice 10 buc.Peletele destinate păsărilor sălbatice furnizează pe deplin păsărilor care trăiesc liber nutrienții de bază pe care nu le-ar putea obține în cantități suficiente în perioada de iarnă. O hrană bogată în nutriție preparată special în funcție de nevoile unor astfel de păsări..
15,00 Lei
Fără TVA:15,00 Lei
Hrana umeda Hobby First colorant rosu - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Alimente complementare pentru canarii roșii și toate celelalte tipuri de păsări ornamentale cu tentă roșie.Datorită structurii sale ușor mai grosiere, King Rearing Food este ușor absorbit de păsări. King Rearing Food conține toate substanțele nutritive necesare ca hrană suplimentară pentru păsările tinere și păsările adulte în timpul perioadelor de odihnă, reproducere și năpârlire: p..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Hrana umeda Hobby First universal patee - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Este o hrană completă pentru toate tipurile de păsări care mănâncă insecte sau fructe.Datorită structurii sale ușor mai grosiere, mâncarea King Universal este ușor absorbită de păsări. King Universal Patee conține toate substanțele nutritive necesare ca hrană completă pentru păsările tinere și adulte în timpul perioadelor de odihnă, reproducere și năpârlire: proteine de origine ani..
200,00 Lei
Fără TVA:200,00 Lei
Os din calciu recomandat ca supliment alimentar in alimentatia zilnica a pasarilor mari de colivie...
24,00 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Hrana umeda Hobby First colorant galben - PRETUL ESTE PE KG, SE POATE CUMPĂRA UN SAC INTREG SAU SUBDIVIZIUNI !!Hobby First King Egg Granules este un aliment suplimentar ușor digerabil, care este foarte potrivit pentru păsările ornamentale tinere și adulte în timpul sezonului de hibernare si reproducere. Hobby First King Egg Granules este un aliment suplimentar pentru păsările ornamentale care poate fi utilizat în mai multe moduri diferite și oferă păsărilor dumneavoastra ajutor pentru a tre..
210,00 Lei
Fără TVA:210,00 Lei
Suplimente pentru pasari de colivie Aviform avigold advance.AVIGOLD ADVANCE este cu adevărat următoarea generație „All-in-One Super Tonic” pentru adăugarea zilnică la apa de băut a tuturor păsărilor de cușcă și volieră, pentru o sănătate și o stare perfectă.AVIGOLD ADVANCE combină multivitamine, uleiuri esențiale, electroliți si minerale, aminoacizi, prebiotice, nucleotide și Aviaryguard ca un produs unic.DE CE SA ALEGI NOUL SUPER TONIC ALL-IN-ONE AVIGOLD ADVANCE ?Avigold este un produs favorit..
170,00 Lei
Fără TVA:170,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)