Meniu
Cos de cumparaturi


Oi si Miei

Furaje si hrana pentru miei si oi mame

Furaj miei crestere finisare Evialis 25 kg
Nou Stoc epuizat
Furaj miei crestere finisare EvialisCARACTERISTICI SI AVANTAJE Produs destinat furajarii mieilor pe paracursul perioadelor de tranzit de la ocategorie la alta sau pe parcursul transportului, in conditiile cele mai bune desiguranta. Special elaborat pentru a permite hranirea mieilor pe parcursul transportuluifara restrictionare cantitativa. Aportul de amidon controlat si nivelul de celuloza ridicat securizeaza ratia. Compozitia nutritionala echilibrata, asigura o buna stare de intretinere aan..
67,00 Lei
Fără TVA:67,00 Lei
Furaj pentru oi si miei Hobby First 20 Kg Furaj pentru oi si miei Hobby First 20 Kg
Stoc epuizat
Furaj pentru oi si miei Hobby First Un produs special conceput pentru hrănirea zilnică a mieilor, precum și a oilor gestante sau care alăptează.Cu OVI 4 puteți oferi o granulă suplimentară adecvată atât pentru creșterea mieilor, cât și pentru întreținerea oilor dumneavoastră. Materiile prime ușor digerabile fac din aceasta un furaj suplimentar foarte potrivit în toate anotimpurile. Mai mult, aceste granule nu contin cupru, iar acest furaj reduce riscul aparitiei pietrelor la rinichi. Oile sunt..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Furaj pentru oi si miei Hobby First muesli 15 Kg Furaj pentru oi si miei Hobby First muesli 15 Kg
Stoc epuizat
Furaj pentru oi si miei Hobby First muesli.Ați auzit de fulgii noștri: de înaltă calitate, gustoși și bogati în vitamine atât pentru miei, cât și pentru oi. Suplimentul de lucerna va pune la dispozitia organismului proteinele de care acesta ere mare nevoie. Furajul stimuleaza cresterea numarului de bacterii ruminale, acestea digerand hrana vor pune la dispozitia organismului aminoacizii esentiali de care au nevoie. Adaosul de vitamine este benefic in special in periada de iarna atunci cand oile ..
79,00 Lei
Fără TVA:79,00 Lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)