Meniu
Cos de cumparaturi

TRANSPORT începând de la 9 Ron pentru coletul de până la 20 Kg. !! 

Urmăriți produsele cu etichete galbene - TRANSPORT GRATUIT !

Rate

Furaje si hrana pentru rate si gaste

Furaj pentru rate Hobby First starter duck 1, 20 kg
Stoc epuizat
Furaj pentru rate Hobby First starter duck 1Dă-le rățuștelor tale DUCK 1 CRUMBLE, un amestec atent selectat, pentru toți puii de păsări de apă. Această hrană va oferi puiilor tăi cel mai bun start în viață, deoarece are ingrediente bogate în proteine, vitamine și minerale. Hrana este ușor de digerat și asimilat de animalele tinere.Compoziție : Porumb, germeni de porumb, proteina de cartofi, grau, srot de soia, boabe de soia, carbonat de calciu, seminte de floarea soarelui, ulei de soia, ulei de..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Furaj pentru rate Hobby First crestere duck 2 pellet 20 kg
Stoc epuizat
Furaj pentru rate Hobby First crestere duck 2 pellet  Furaj complet pentru pasarile de apa ( rate, gaste etc.) de la 3 la 12 saptamani. Compoziție : Porumb, germeni de porumb,, grau, faina de lucerna, alune, melasa, srot de soia, boabe de soia, carbonat de calciu, seminte de floarea soarelui, ulei de in, faina de alge marine, srot de rapita, fosfatmonocalcic, clorura de sodiu, premix vitamina mineral, adaos de substanțe aromate.Parametrii nutritiviProteina bruta 17.00 %, Grăsime bruta 4,00%..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Furaj pentru rate Hobby First duck 3 pellet Doriți să vă păstrați păsările de apă în formă și sănătoase în timpul perioadei de ouat?Cu DUCK 3 GRANULE dai granule ușor digerabile compuse din ingrediente gustoase. În plus, aceste boabe sunt completate cu calciu suplimentar pentru a asigura o producție bună de ouă pentru rațe, gâște și alte păsări de apă. Prin hrănirea DUCK 3 GRANULE vă asigurați menținerea unei stări bune.Compoziția :Porumb, Grâu, Șrot de soia, Boabe de soia, Semințe de floarea so..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Farm Mix Vitamine si Minerale.Un suport eficient pentru păsările de curte sănătoase și vitale. STOP CIUPITUL !!! Farm Mineral & Vitamin Mix este îmbogățit cu vitamine și minerale pentru un pui sănătos. Acest supliment oferă atât un schelet puternic, cât și ouă ferme. Datorită boabelor gustoase, este stimulat comportamentul natural în câmp liber. Cojile și pietrisul atent selectionat contribuie la o bună digestie motiv care duce la prevenirea sau s..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)