Meniu
Cos de cumparaturi


Furaje Porci

Furaje si Hrana pentru porci.

Concentrat Hepato-Protect Porci 25 %Protejează funcțiile ficatului, echilibrează pH-ul intestinal. • Ajută la detoxifierea ficatului. • Susține dezvoltarea structurii osoase. • Crește digestibilitatea furajului. • Spor mediu zilnic ridicat.Conține produse certificate ecologic.Compoziție : Șrot de soia, srot de floarea soarelui, sare, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, premix vitamio-mineral, arome, fixatori micotoxine, produse pebază de zeolit activat purificat , drojdie furajeră.Conțin..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Concentrat pentru purcei digesto  protect 25%Avantaje: • Protejează funcțiile ficatului. • Stimulează procesul de detoxifiere hepatică. • Susține dezvoltarea sistemului osos. • Crește digestibilitatea furajului. • Ajută la dezvoltarea corectă a raportului carne grăsime din organism.Compoziție : Șrot de soia, șrot de floarea soarelui, , sare, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, premix vitamino-mineral, arome, fixatori micotoxine, produse pe bază de zeolit activat purificat , drojdie furaj..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Concentrat pentru scroafe gesto protect 25 %Previne slăbirea scroafelor după fătare. • Detoxifiant. • Crește calitatea laptelui. • Previne șchiopăturilor și pierderea calciului din organism. • Crește calitatea purceilor înțărcați.Contine produse certificate ecologic.Conținut : Șrot de soia, șrot de floarea soarelui, tarâțe de grâu, uruială de porumb, sare, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, premix vitamino-mineral, arome, fixatori micotoxine, Zecamag, Z200.Conține: Proteină brută 34,64%..
30,00 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Caracteristicile produsului Protamino PremiumAromiSan pentru apetit constantAminoacizi optim proportionati si proteina vegetala din cea mai fina pentru evitarea supra-proteinizariiVitamina E pentru stimularea cresterii si fortificarea musculaturii cordului (previne stopul cardiac)Componente minerale usor digerabile cu capacitate redusa de legare a acizilorFitaza pentru o valorificare superioara a fosforului, calciului si oligoelementelor din furaj si pentru reducerea capacitatii de legare a aciz..
185,00 Lei
Fără TVA:185,00 Lei
Concentrat purcei Sano Protamino Piggi Caracteristicile produsuluiAromiSan pentru pofta permanenta de mancareAminograma ideala cu proteine superioare si aminoacizi precum lizina, metionina si treonina pentru o calitate optima si pentru evitarea supra-proteinizariiCapacitate redusa de legare a acizilor prin prezenta necesarului de calciu si fosfor si o sursa importanta de calciu si fosforO combinatie de vitamine si oligoelemente selectate pentru stimularea metabolismului si pentru amplificar..
199,00 Lei
Fără TVA:199,00 Lei
Concentrat scroafe Sano Matra 25 kg Concentrat scroafe Sano Matra 25 kg
2-3 zile
Concentrat scroafe Sano Matra 25 kgCaracteristicile produselorAromiSan pentru apetit constantAminoacizi (lizina, metionina, treonina) bine proportionati si proteina vegetala extrem de fina pentru evitarea supra-proteinizariiSulful protejeaza aminoacizii metionina/cistina care contin sulf si stimuleaza astfel lactatiaUn amestec valoros de vitamine si substante active pentru cresterea rezistentei si stimularea proceselor metabolice din organismVitamina A, vitamina E si biotina pentru stimularea fe..
195,00 Lei
Fără TVA:195,00 Lei
Furaj starter purcei granulatFuraj cu palatabilitate ridicata.Beneficiaza de o formulare speciala, cu nivele nutritionala bine echilibrate.Contine fitaze ce imbunatatesc digestibilitatea fosforului.Contine arome pentru imbunatatirea consumuluiAsigura un spor in greutate optimParametrii garantati:Proteină brută 17,00%Grăsime brută 2,50%Celulosă brută     5,00%Cenușă brută        5,00%Metionină 0.35%Lizină        1,10%Sodiu 0,20%Fosfor 0,50..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)