Meniu
Cos de cumparaturi


Hrana umeda

Hrana umeda caini

 Pate Julius K9 cu ficat, vita si cartofi 400 gr
Stoc epuizat
Hrana umeda pentru caini adulti Pate Julius K9 cu ficat, vita si cartofiCompoziție: carne și subproduse de origine animală (min 12% ficat, min 8% carne de vită), cereale (4% orez), mineraleAditivi: Vitamine și oligoelemente: Vitamina D 3 (3a671) (colecalciferol) 190 UI / kg, Vitamina E (3a700) (RRR-alfa-tocoferol acetat) 10 UI / kg, zinc (sulfat de zinc monohidrat) 10 mg / kg, mangan (oxid de mangan (II)) 2 mg / kg, cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat) 1,4 mg / kg, iod 0,5 mg / kg...
8,20 Lei
Fără TVA:8,20 Lei
Conserva caini adulti Julius K9 curcan si orez 1240 gr
Stoc epuizat
Hrana umeda pentru caini adulti Julius K9 curcan si orezHrană umedă completă, echilibrată, de calitate superioară, pentru câinii adulți care au un stil de viață normal. Conservele pentru câini Julius-K9 oferă toate ingredientele, inclusiv vitaminele și mineralele esențiale, pentru ca animalul dvs. de companie să ducă o viață sănătoasă și activă.Compoziţie: Carne și derivate de origine animală (curcan 4%), cereale (4% orez), derivate de origine vegetală, minerale, zaharuri.Vitamine și oligoelemen..
12,90 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Conserva caini adulti Julius K9 vita si morcovi 1240 gr
Stoc epuizat
Julius K9 Vită și morcovi O hrană umedă completă, echilibrată, de calitate superioară, pentru câinii adulți care au un stil de viață normal. Conservele pentru câini Julius-K9 oferă toate ingredientele, inclusiv vitaminele și mineralele esențiale, pentru ca animalul dvs. de companie să ducă o viață sănătoasă și activă. Compoziţie: Carne și derivate de origine animală (carne de vită 4%), cereale, legume (4% morcov), derivate de origine vegetală, minerale, zaharuri.Vitamine și oligoelemente: Vitami..
12,00 Lei
Fără TVA:12,00 Lei
Conserve caini adulti Julius K9 cu miel si orez 1240 gr
Stoc epuizat
Hrana umeda pentru caini adulti Julius K9 cu miel si orezHrană umedă completă, echilibrată, de calitate superioară, pentru câinii adulți care au un stil de viață normal. Conservele pentru câini Julius-K9 oferă toate ingredientele, inclusiv vitaminele și mineralele esențiale, pentru ca animalul dvs. de companie să ducă o viață sănătoasă și activă. Compoziţie: Carne și derivate de origine animală (miel 4%), cereale (4% orez), derivate vegetale, zaharuri, minerale.Vitamine și oligoelemente: vitamin..
12,90 Lei
Fără TVA:12,90 Lei
Hrana umeda pentru caini Julius K9 Special Pack cu vita si miel 12 x 100 gr
Stoc epuizat
Hrana umeda pentru caini Julius K9 Special Pack cu vita si mielOferă câinelui tău un impuls pentru activitatea de zi cu zi, permițându - i toți nutrienții , mineralele și vitaminele esențiale . Linia de alimente umede contine diferite portii si ambalaje pentru a gasi ceamai buna alegere pentru prietenul tau in functie de nevoile sale speciale . În sortimentul mic au loc conserve medii si mari .În plus , pungile , alutray - urile și pachetele speciale îmbogățesc gama .PACHET SPECIAL 12 plicuri d..
34,00 Lei
Fără TVA:34,00 Lei
Pate Julius K9 cu miel si dovleac 400 gr
2-3 zile
Hrana umeda pentru caini adulti Pate Julius K9 cu miel si dovleacCaracteristici:Această hrană umedă delicioasă pe bază de miel și orez este perfectă pentru câinii cu sensibilități alimentare. Hrană completă. Carne și derivate de origine animală 60%Ingrediente: carne și subproduse animale (miel 4%), cereale (4% orez), subproduse vegetale, zaharuri minerale.Aditivi: Vitamine și oligoelemente: Vitamina D 3 (3a671) (colecalciferol) 190 UI / kg, Vitamina E (3a700) (RRR-alfa-tocoferil acetat) 10 UI /..
8,20 Lei
Fără TVA:8,20 Lei
Pate Julius K9 mix carne 400 gr
2-3 zile
Hrana umeda pentru caini adulti Pate Julius K9 mix carneCaracteristici:hrană completă carne și derivate de origine animală 60%Ingrediente: Carne și subproduse animale: (min. 15% pui, min 12% carne de porc, min 8% carne de vită), cereale (orez 4%), minerale..
8,20 Lei
Fără TVA:8,20 Lei
Hrana umeda pentru caini Junior FitActive  gasca, iepure si mar 415 gr
Stoc epuizat
Hrana umeda pentru caini Junior FitActive gasca, iepure si marEste esențial ca puii să aibă în fiecare zi o dietă sănătoasă, bogată în vitamine, bogată în nutrienți valoroși. Cu un conținut de carne de 32%, Fit Active oferă valoare nutritivă maximă pentru dezvoltarea animalului. Carnea de gasca si iepure sunt excelente pentru creșterea masei musculare a unui animal, iar merele sunt o sursă de multe minerale, vitamine și fibre.Ingrediente: Carne și derivate ce carne (amestec 24% carne gasca 4%, ..
6,00 Lei
Fără TVA:6,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)