Meniu
Cos de cumparaturi


Fazani, pauni

Hrana pentru bibilici, potarnichi, fazani, pauni, curci

Blocuri de lucerna Hobby First farm Mai ales pentru păsările de curte care nu au un incintă exterioară cu iarbă.Acesta este o hrană suplimentară sănătoasă, bogată în vitamine și minerale. Stimulează comportamentul natural al găinilor și va contracara plictiseala la găini.Puilor care nu au acces la iarbă le place să ciugulească lucerna. Se previne ciupirea penelor și se stimulează comportamentul activ în câmp liber. - 100% natural și sănătos...
67,00 Lei
Fără TVA:67,00 Lei
Furaj pentru pasari Hobby First grani mix 2 pellet GRANI 2 MIX PELLET este o hrană completă care vă va menține puii în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care conține semințe delicioase de floarea-soarelui și spărtură d..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Furaj pentru pasari Hobby First grani mix 3 pellet Găinile tale se bucură de un amestec de cereale gustos ?GRANI 3 MIX PELLET este un hrană completă care vă va menține păsările în perfectă sănătate. La urma urmei, găinile tale trebuie să fie bine hrănite atunci când depun ouă! Datorită peletelor adăugate, acest amestec de cereale va oferi găinilor tale suficiente proteine ​​nu numai pentru a-și menține sănătatea, ci și pentru ouă delicioase. Păsările tale vor adora acest amestec de cereale care ..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Furaj pentru pasari ornamentale Hobby First  parade 2 pellet 20 kg Furaj pentru pasari ornamentale Hobby First  parade 2 pellet 20 kg
Stoc epuizat
Furaj pentru pasari ornamentale Hobby First parade 2 pellet PARADE 2 PELLET este un furaj, hrana completa ce poate fi folosita cu succes in hrana tuturor pasarilor ornamentale : fazani, bibilici, patarnichi, curci, pauni. Are un continut ridicat de proteine, care asigura dezvoltarea armonioase a penajului.Acest furaj granulat conține un plus de vitamine și minerale, astfel încât păsările sa rămână puternice și sănătoase. In special in perioada de iarna, la naparlire sau in timpul ouatului adm..
115,00 Lei
Fără TVA:115,00 Lei
Furaj pentru pasari ornamentale Hobby First starter parade 1Cu parade 1 brizurat poți fi sigur de un start echilibrat și de o dezvoltare perfectă a penajului. Este o hrana ideala pentru fazani, prepelițe, potârnichi, bibilici, bantami, curcani ornamentali și alte păsări ornamentale. Nutrienții din acest furaj sunt ușor asimilați, garantând o creștere optimăContinut : Porumb, grau, srotde floarea soarelui, srotde soia, seminte de rapita, srot de rapita, proteina de cartofi, ulei de palmier, ger..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Hrana pentru pasari bio cu mazare Hobby First produs organic 12,5 Kg
Stoc epuizat
Hrana organica pentru pasari.Cauți un amestec organic cu proteine naturale?Grani Bio Mix & Mazare este un amestec variat cu porumb spart și diverse alte cereale și semințe, dar fără soia sau pelete. Adaosul de mazăre și lupin crește conținutul de proteine într-un mod complet natural și astfel stimulează depunerea ouălor. Semințele de in și nisipul suplimentar oferă omega și calciul necesar, rezultând ouă gustoase și sănătoase. Acest amestec este potrivit atât pentru găini, pui, fazani, curci..
119,00 Lei
Fără TVA:119,00 Lei
Hrana pentru pasari bio Hobby First produs organic 12,5 Kg
2-3 zile
Hrana pentru pasari bio Hobby First produs organic Sunteți în căutarea unuei granule organice complete pentru a susține creșterea și dezvoltarea regulată?  Farm Bio Pellet este compus din seminte si boabe din cultura organica. Aceasta înseamnă - fără utilizarea pesticidelor chimice și fără îngrășăminte artificiale.Datorită formei sale, Farm Bio Pellet garantează un aport ușor atât de către bantams, cât și de rasele mai mari. Are o compoziție echilibrată și oferă puiului energia necesară pe..
126,00 Lei
Fără TVA:126,00 Lei
Minerale pentru pasari Hobby First farm grit anason.Ce efecte are un amestec de scoici și pietriș de gușă asupra păsărilor și porumbeilor dumneavoastră.?Oferiți păsărilor de curte și porumbeilor dumneavoastră FARM GRIT ANASON și le va stimula sănătatea generală. Combinația de nisip (o sursă de calciu) și pietriș stomacal are un efect pozitiv asupra digestiei. În plus, cojile de scoică marine vor oferi păsărilor de curte și porumbeilor dumneavoastră toate mineralele de care au nevoie pentru forma..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Supliment nutritiv pentru dezinfectia apei Hobby First Farm Aqua Control.Asigurarea protecției împotriva paraziților din apa de baut. Are efecte pozitive asupra sanatatii tractusului intestinal datorita modificarii pH-ului si dezinfectia apei de baut.Microorganismele patogene nu se pot dezvolta.Sustine dezvoltarea florei intestinale sanatoase. Compozitia: 9,350 acid citric, 2,475 acid formic, 27,005 mg acid scetic, 12,00 mg ulei de oregano, glicerina, clorura de sodiu. Mod de administrare : 10 ..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Supliment nutritiv pentru naparlire la pasari Hobby First Farm Fit Control. Ajuta pasarile in perioada de naparlire anuala. Contine un amestec de 6 aminoacizi esentiali. Previne ruperea penajului, ajuta la formarea tecii penii, sustine metabolismul in perioada de naparlire.Mod de administrare : 10 ml / L apa. Contine vitamine, aminoacizi, dextroza, glicerina.Vitamina A 1.000.000 UI, Vitamina D3 20.000 IE, vitamina E 210 mg, B1 200 mg, B2 750 mg, B6 200 mg, C 1,468 mg, L tirosina 1.500 mg,..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Furaj pentru pasari ornamentale Hobby First reproductie parade 3 pellet.Cu PARADE 3 PELLET, păsările tale primesc cantitatea necesară de proteine ​​și energie, pentru a le păstra într-o forma superioara.Acest furaj peletizat este optim pentru fazani, prepelițe, bibilici, potârnichi, curcani, bantami și alte păsări ornamentale.• Se administrează cu o lună înainte de perioada de ouat• Se administrează în timpul sezonului de ouat. PorumbProteina fruta - 17 %Grau. Grasime bruta - 5,7 %Seminte de ..
135,00 Lei
Fără TVA:135,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Grani Sea Mix Gammarus.Hobby First Grani Sea Mix este un răsfăț delicios pentru puii tăi și toate celelalte tipuri de păsări de curte. Acest amestec de cereale conține gammarus care stimulează instinctele naturale ale pasarilor. Puilor le place să meargă în căutarea insectelor mici. În plus, acest amestec conține suficiente proteine ​​pentru a susține starea generală a puiului și a ouălor. Previne canibalismul.Ingrediente:Grâu, spărtură de porumb, so..
52,00 Lei
Fără TVA:52,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Pecking Block.O piatră minerală numită și bloc pentru pui HOBBY FIRST Farm Picking Block. Produsul este folosit pentru a stimula ciugulitul natural al găinilor, ajuta la uzarea naturala a ciocului și contracarează comportamentele nedorite. ( canibalismul ) Farm Picking Block conține coji și semințe gustoase, conținutul de calciu asigură coji de ouă puternice. O piatră este suficientă pentru 3-5 găini. Este hrana minerala pentru pasari adulte si pui. ..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Intestinal Control Hobby First.Pentru imunitate și o sănătate intestinală echilibrată. Plantele aromatice ajută la problemele intestinale și fecale cauzate de paraziții interni. O floră intestinală sănătoasă creează baza pentru o bună imunitate și vitalitate. Puii sănătoși și vitali se mențin în formă și depun ouă sănătoase. Mod de utilizare: 10 ml pe litru de apa de baut. Incepe prima săptămână cu o administrare zilnică. După aceea, o dată pe săptămână este suf..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Supliment nutritiv pentru stimularea ouatului la pasari Hobby First Egg Control.Pentru oua sanatoase. Un supliment sănătos pentru gaini, care susține organismul în timpul perioadei lungi de ouat. Prin folosirea acestui produs veti adăuga la hrana zilnica extract din germeni de grâu și ulei de in pentru o cantitate optimă de Omega3, precum și minerale ușor absorbabile care ajută la formarea de coji de ou solide si la vitalizarea embrionului in cazul oualor de incubatie.Dozare: 10 ml per litri..
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Supliment anti paduchi si capuse la pasari Hobby First Lice Control.Controlul păduchilor de fermă îmbunătățește rezistența găinilor. Ierburile aromatice creează un tampon împotriva infestării păduchilor și acarienilor. Acest lucru face, de asemenea, puii mai puțin atractivi pentru astfel de ectoparaziti. În acest fel, puii rămân fără stres, iritații și probleme de sănătate...
55,00 Lei
Fără TVA:55,00 Lei
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Farm Mix Vitamine si Minerale 5 kg
Stoc epuizat
Supliment nutritiv pentru pasari Hobby First Farm Mix Vitamine si Minerale.Un suport eficient pentru păsările de curte sănătoase și vitale. STOP CIUPITUL !!! Farm Mineral & Vitamin Mix este îmbogățit cu vitamine și minerale pentru un pui sănătos. Acest supliment oferă atât un schelet puternic, cât și ouă ferme. Datorită boabelor gustoase, este stimulat comportamentul natural în câmp liber. Cojile și pietrisul atent selectionat contribuie la o bună digestie motiv care duce la prevenirea sau s..
66,00 Lei
Fără TVA:66,00 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)