Meniu
Cos de cumparaturi

Cai

Furaj pentru cai Condition Cube 20 kg
Nou
Condition Cube este un furaj pentru cai si ponei de munca normala. Aceasta granula conține multe fibre, dar are un conținut scăzut de zahăr și amidon. Produsul conține toate vitaminele, mineralele si oligoelementele necesare, oferă o soluție perfectă pentru o calitate bună echilibrată și sănătoasă.Acest amestec de fulgi conține ingrediente de cea mai bună calitate.Cojile de ovăz sunt bogate în fibre. Acest lucru contribuie la o digestie bună.Premix cu Vitamine, minerale și oligoelemente de înalt..
100,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Furaj pentru cai Condition Mix musli fara ovaz 20 kg
Nou
Condition Mix este un amestec de fulgi pentru cai si ponei pentru munca normala. Acest amestec formează o combinație perfectă de energie ușor digerabilă, proteine ​​​​și fibre. Acest produs conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele necesare și oferă o soluție perfectă pentru o calitate bună echilibrată și sănătoasă.Cerealele sub formă de fulgi sunt foarte digerabile după gătirea și rularea lor.Zaharuri cu eliberare lenta - Equi Sweet este un sirop de zahăr sănătos care asigură livr..
110,00 Lei
Fără TVA:110,00 Lei
Furaj pentru cai de sport fara ovaz Vital Cube Furaj pentru cai de sport fara ovaz Vital Cube
Nou
Vital Cube este un pelete fara ovaz, special dezvoltat pentru caii si poneii de sport. Acest pelete conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele necesare și oferă soluția perfectă pentru ca să-și facă munca normal până la grea.Cojile de ovăz sunt bogate în fibre. Acest lucru contribuie la o digestie bună.Seminte de inSemințele de in sunt o sursă de acizi grași omega-3 care este foarte benefic pentru sănătatea generală a calului.PremixVitamine, minerale și oligoelemente de înaltă calit..
105,00 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Furaj pentru cai de sport Vital Mix musli  20 kg Furaj pentru cai de sport Vital Mix musli  20 kg
Nou
Vital Mix este un amestec de fulgi bogat în fibre pentru cai de sport . Produsul este îmbogățit cu Linamix® și combină perfect diverse surse de energie, proteine ​​​​și fibre. Acest amestec  conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele necesare și este amestec ideal pentru caii cu o sarcină normală până la grea.Acest amestec conține ingrediente de cea mai înaltă calitate:• Linamix®. Extrudare pe bază de semințe de in (omega-3), cicoare cu inulină (probiotic), zaharuri cu eliberar..
120,00 Lei
Fără TVA:120,00 Lei
Furaj pentru crestere cai Growing Cube 20 kg
Nou
Furaj complet pentru tineret cabalin.Compoziție : Seminte de rapita, , grau fara gluten, porumb fara gluten, melasa,  srot de soia, grau, srot de seminte de in, carbonat de calciu, seminte de in, Fosfatmonocalic, ulei de soia, premix vitaminomineral.Parametrii nutritiviProteina bruta 16,00 %, Grăsime bruta 3,80%, Cenușă bruta 9,00%, Celuloza bruta 8,00%, zahar 6,5%, Calciu 1,40%, Fosfor 0,60%, Sodiu 0,45%, Lysina 0,70%, Metionina 0,40%, Vitamina A 20.000 UI, D3 1875 UI, E 400 mg, Sulfat de ..
130,00 Lei
Fără TVA:130,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)