Meniu
Cos de cumparaturi

Inainte de zbor, vitamine

Produs excelent pentru administrare înainte de concurs.Conține coenzima vitaminei B12,  metil-cobalamina și dimetil-glicina, se absoarbe in procent de 100%. Cel mai eficient rapel cu Vitamina B12, administrat înainte de cursa.Creste de 3 ori performantele vitaminei B12 standardAre utilizare aproape completa ( spre deosebire de Vitamina B12 standard care descompune în procent de 60-70% )Îmbunătățește performantele și recuperarea.Promovează creșterea utilizării oxigenului din sânge.Îmbun..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Noua formulă ultra Force 13 conține niveluri ridicate de aminoacid l-Carnitină, un ingredient care a fost cercetat pe larg la porumbeii de curse și dovedit că promovează performanțe și recuperări mai mari.Forța 13 conține, de asemenea, vitamina B12, printre cei mai importanți nutrienți in zborul porumbelului de curse. Dar nu folosim doar vitamina B12 standard (cianocobalamină) așa cum se găsește în aproape toate celelalte produse, folosim metilcobalamină, forma de coenzimă extrem de bio-disponib..
129,99 Lei
Fără TVA:129,99 Lei
FlyVet D3 Calcium, 100 mlSursa de vitamina D3, calciu și minerale necesare pentru dezvoltarea corectă.Recomandat: Ca supliment de hrană pentru animale pe tot parcursul sezonului, în timpul sezonului de creștereCompoziție: Clorură de calciu, clorură de magneziu, vitamina D3, zinc, acid ortofosforic, aditivi tehnologiciConține: D3, Zn, Ca, Mg Dozare: 1 ml / 1 l apă...
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Produs pentru protecția și regenerarea hepatică.Conține Scorbit, Vitana B1, B2, B12, niacina, d-pantenol, K3, betaină L-carnitin, taurină, propilenglicol, glicerină.Administrare : 1 ml/1 l apă După administrarea de antibiotice, 2-3 zile.La tineret incepand de la 3 săptămâni se poate administra de 1-2 ori pe săptămână...
23,00 Lei
Fără TVA:23,00 Lei
FlyVet Mineral Complex, 100 ml: Recomandat pentru utilizarea în creșterea porumbelului cel mai intens, precum și în timpul bolilor și tratamentelor cu antibioticeCompoziție: Clorură de calciu, clorură de magneziu, acid ortofosforic, clorură de zinc, clorură de mangan, clorură de cupru, clorură de fier.Administrare : 1 ml / 1L apa...
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
FlyVet Multiacid 500mlPreparat acidifiant, care reduce conținutul de ph al furajelor.Compoziţia:Clorură de sodiu,clorură de potasiu,-vitamina C,-acid ortofosforic,-acid formic,-acid propionic,-acid citric,-acid malic,-lignosulfonat de sodiu,amestec de substanțe aromatice.Recomandat:Atunci când se schimbă hrănirea, precum și după tratamentele cu antibiotice, previne perturbarea echilibrului intestinului și promovează reconstrucția florei bacteriene. În caz de excreție apoasa sau pierderea poftei ..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
FlyVet Urin C, 100 mlCompoziție: clorură de sodiu, clorură de potasiu, propilen glicol, citrat de sodiu, citrat de potasiu,acid citric, propionat de amoniu, vitamina C, amestec de arome, aditivi tehnologici.Mod de administrare: - 1 ml / 1 L apă după utilizarea antibioticelor: 2-3 zile dimineața și seara - după zboruri dificile și lungi: o dată pe zi pentru porumbei ținuți în voliere timp de 2 zile.- pentru prevenire, o dată pe săptămână pentru porumbeii tineri.- de la vârsta ..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Hemavit E + Seleniu, 100 gVitamina E este o vitamina liposolubilă cu efect antioxidant, previne formarea de peroxizi, protejează membrana celulară. Are un efect benefic asupra proceselor de reproducere.– seleniul este un oligoelement vital, care formează centrul activ al glutation peroxidazei, o enzimă responsabilă pentru reproducere.– seleniu și vitamina E consolidează efectele reciproce pentru a proteja celulele de efectele nocive ale peroxizilor.Se recomandă pentru:prevenirea și tratamentul b..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Paloma Glucovit 300 gr, (Natural 100% - Sursa de energie) pentru porumbeii de concursINDICATII:- Usor digerabil cu acțiune rapidă.- Acesta oferă organismului o doză suplimentară de energie.- Excelent pentru recuperare dupa concurs.- Creste viteza de recuperare și elimină efectele psihologice ale oboselii.INSTRUCȚIUNI:- 1-2 linguri la un litru de apă de băut.- Recomandam utilizarea sa, mai ales în sezonul de curse.- În timpul creșterii și năpârlire este foarte benefic...
14,00 Lei
Fără TVA:14,00 Lei
Vitamine, Aminoacizi,AnasonPastilele Blitz-Maxi-Kraft sunt o combinație de aminoacizi naturali, polen și anason. Importanța Blitz-Maxi-Kraft constă în procesarea specială, deoarece combinația este eliberată până la câteva ore după administrare.Distanta scurta: 2 pastile înainte de zborDistanta de mijloc: 2 pastile înainte de zborDistanta lunga : 2 pastile pe zi înainte de zbor și 2 pastile in ziua zborului..
44,00 Lei
Fără TVA:44,00 Lei
Rohnfried BT-Amin Forte, 1 LUn super produs care contine aminoacizii esentiali pentru organismul porumbeilor, electroliti, glucoza si vitaminele din complexul B.Esential inainte de concurs pentru rezultate mai bune.Poate fi folosit si in perioada  la reproductiei si la năpârlire.Supliment alimentar pentru porumbei• Aminoacizi• Vitamine B• Electroliți Bt-Amin forte conține aminoacizi, electroliți și vitamina B într-o compoziție definită.Aminoacizii esenţiali sunt după tratamentul cu medicame..
98,00 Lei
Fără TVA:98,00 Lei
Carni-Speed - supliment nutritiv, L-carnitina, pentru porumbei.Este dovedit ştiinţific că administrarea regulata cu carnitină, creşte semnificativ metabolismul organismului. Rezultatul este o  condiţie fizica mai bună şi performanţe mărite. Formarea acidului lactic în muşchi, dăunător în timpul zborului, este limitat prin folosirea de CARNI-SPEED.Compozitie: propilenglicol, apa, clorura de magneziu.Continut: proteina bruta-4,95%, grasime bruta-0,29%, fibra bruta-0,0%, cenusa ..
106,00 Lei
Fără TVA:106,00 Lei
FLUGFIT TABLETEVitamine, aminoaczi, oligo-elemente, glutamină şi lecitină, într-o formă specială. Unicitatea produsului constă în faptul că ingredientele sunt eliberate la mai multe ore după administrare, în special când corpul porumbelului începe să lucreze ( să zboare). Eliberarea substanţelor în organism fac porumbelul capabil la mai mult efort şi îi cresc viteza şi capacitatea de orientare.60 tablete..
73,00 Lei
Fără TVA:73,00 Lei
Mumm creşte rezervele de energie în corpul porumbeilor, previne oboseala din timpul zborului şi sprijinǎ rezistenţa.Conţine maltodextrin şi glucozǎ cu o combinaţie de zaharide care creşte provizii de energie pe termen lung.Creşte rezervele de energie în corpul porumbeilor, previne oboseala din timpul zborului şi sprijinǎ rezistenţa.Conţine vitamine, potasiu, magneziu. Mod de administrare:Se aministreazǎ în perioada concursurilor: 2-3 zile înainte de angajare pentru creşterea energiei şi a g..
74,00 Lei
Fără TVA:74,00 Lei
Rohnfried Ro 200 Ready, 600gCEL MAI BUN CONDIŢIONATOR LA CONCURSURIConţine: probiotice, electroliti, aminoacizi, substante energizante, minerale,  polivitamine, absolut tot ce are nevoie porumbelul pentru a fi la concurs bine pregătit.Administrare: 20 g/750 g boabe sau 1 litru apă.1 zi la viteză, 2 la demifond şi 3 la fond şi maraton împreună cu Oregnao Schaffett.Folosirea lui la reproducţie şi la năpârlire a adus de asemnea rezultate excepţionale prin administrarea 2- 3 ori pe săptămână...
81,00 Lei
Fără TVA:81,00 Lei
Tollyamin Forte conține aminoacizi cu concentratie mare, electroliți și vitamine din complexul B într-un raport de amestec optim. In baza compoziției puteți administra Med. Tollyamin Forte pe perioada întregului an (perioada concursurilor, reproductie și năpârlire).In perioada creșterii acoperiți cu Med. Tollyamin Forte nevoia crescută a proteinelor la porumbeii tineri. Suplimentar se susține dovedit prin clorura de colină creșterea porumbeilor tineri. Studii din cadrul industriei păsărilor susț..
123,00 Lei
Fără TVA:123,00 Lei
Afişare 1 - 16 din 16 (1 pagini)