Când hrăniți porumbeii în timpul sezonului de reproducție, e bine sa țineți cont de următoarele:

Singura modalitate de a garanta puii puternici este să vă asigurați că porumbeii de reproducție sunt pregătiți cât mai bine înainte de împerechere și apoi să le oferiți îngrijirea corespunzătoare în timpul sezonului de reproducere. O dietă echilibrată este unul dintre cele mai importante ingrediente pentru a asigura cele mai bune rezultate de la reproducere.

Vă sfătuim să oferiți Natural Finesse Reproductie cu zece zile înainte de împerechere. De asemenea, este indicat din acel moment să se administreze porumbeilor reproducători Naturamine+ alternat cu Kolombavit în apa lor de băut cel puțin  două zile pe săptămână.

Dacă porumbeii reproducători sunt îngrijiți în acest fel, ei vor depune ouă fără probleme și vor transmite cele mai bune calități puilor. În timpul perioadei de reproducere, este important să le oferiți zilnic Vitamineral , Grit și Picking Stone . Finesse Mineral Mix este o alternativă bună și este un pachet total de minerale și vitamine într-un singur produs.

Datorită compoziției foarte variate a Natural Finesse Reproductie și faptul ca ingredientele sunt de mărime mică, acest furaj este digerat perfect. Acest lucru asigură că porumbeii primesc o doză potrivită de proteine ​​necesare reproducerii cu succes.

După ce porumbeii de reproducție au trecut de la laptele de porumbei la hrana cu cereale, iar masculul începe din nou să se intereseze de femelă, amestecați uleiul de usturoi sau uleiul X'tra în Natural Finesse Reproducție și presarati Vitaminor sau NutriPowder + . Așteptați aproximativ o oră înainte de a hrăni porumbeii pentru a permite amestecului să se usuce.

Hrăniți porumbeii tineri cu Finesse Light în combinație cu Natural Finesse Reproducție de la trei săptămâni după înțărcare.

Adăugați până la 33% din granulele de Performance 20 în amestecuri. Acest concentrat este bogat în proteine, vitamine și minerale. Atât porumbeii de reproducție, cât și puii vor beneficia de acest lucru.

Aceste proteine ​​asigură, de asemenea, creșterea optimă a păsărilor tinere. Informații utile: In a 25-a zi de la ecloziune, puii sunt deja de 100 de ori mai grei! Hrăniți cu Natural Finesse Reproducție de la înțărcare până la sfârșitul lunii mai.

Puii sunt supuși unui tip special de stres. Hrana oferită porumbeilor tineri ar trebui să fie schimbată de la Natural Finesse Reproductie la Finesse Tineret de la începutul lunii iunie.

Asigurați-vă că apa potabilă este schimbată zilnic pentru a vă asigura că este de cea mai bună calitate. Acidificând-o ușor, poți evita poluarea bacteriologică și poți stimula flora intestinală a porumbelului. Aqua Care poate fi combinat cu Naturaline fără nicio problemă.