Meniu
Cos de cumparaturi

Porumbei

9 Uleiuri, 250 mlConține 9 tipuri de ulei de mare energie pentru a oferi porumbeilor energie suplimentară– crește rezistența și fertilitatea– oferă un penaj lucios– stimulează digestia- conținut ridicat de vitaminele A și ECompoziția:— ulei din semințe de struguri– ulei de germeni de grâu– ulei de semințe de cânepă- ulei de semințe de in– ulei de soia– ulei de rapiță- ulei de floarea soarelui- ulei de usturoi– ulei de germeni de porumbDozare: 5-10 ml / amestecat în 1 kg de hrană pentru animale, ..
28,00 Lei
Fără TVA:28,00 Lei
Astra Ulei de Usturoi, 400 ml
2-3 Zile
Aviform Eradi-Mite
Nou
ERADI-MITE este un supilment 100% natural, bazat pe plante aromatice pentru porumbei de curse, care previne problemele cu acarieni, păduchi, și purici. Nu conține nici o otravă sau alte substanțe chimice. Acarianul roșu poate provocastres crescutperformanță slabărăspândirea infecțieiUtilizați ERADI-MITE pentru a preveni aceste probleme în special în timpul lunilor mai calde.Cercetarile s-au facut pentru acarianul roșu, dar considerat eficient împotriva altor paraziți externi.Ușor de adminis..
62,50 Lei
Fără TVA:62,50 Lei
Produs excelent pentru administrare înainte de concurs.Conține coenzima vitaminei B12,  metil-cobalamina și dimetil-glicina, se absoarbe in procent de 100%Cel mai eficient rapel cu Vitamina B12, administrat înainte de cursa.Creste de 3 ori performantele vitaminei B12 standardAre utilizare aproape completa ( spre deosebire de Vitamina B12 standard care descompune în procent de 60-70% )Îmbunătățește performantele și recuperareaPromovează creșterea utilizării oxigenului din sângeÎmbunătățește ..
125,00 Lei
Fără TVA:125,00 Lei
Noua formulă ultra Force 13 conține niveluri ridicate de aminoacid l-Carnitină, un ingredient care a fost cercetat pe larg în porumbeii de curse și dovedit că promovează performanțe și recuperări mai mari.Forța 13 conține, de asemenea, vitamina B12, printre cei mai importanți nutrienți din sportul porumbelului de curse. Dar nu folosim doar vitamina B12 standard (cianocobalamină) așa cum se găsește în aproape toate celelalte produse, folosim metilcobalamină, forma de coenzimă extrem de bio-dispon..
129,99 Lei
Fără TVA:129,99 Lei
Aviform MYCOFORM-T
Nou
Aviform MYCOFORM-T Formula respiratorie nutritivă de mare potență, care este una dintre cele mai economice și eficiente suplimente de porumbel disponibile în prezent.Acest supliment reduce pierderea, mai ales în timpul curselor de păsări tinereInfecțiile respiratorii sunt o cauză majoră a rezistenței și performanței reduse la porumbei, în special în timpul cursei de păsări tinere. Mycoform-T este un ajutor de neprețuit pentru performanță de vârf și condiție.Chiar și păsările sănătoase vor a..
91,50 Lei
Fără TVA:91,50 Lei
Aviform PROLYTE-C
Nou
Aviform PROLYTE-C    Formularea probiotică și electrolită solubilă pentru recuperare rapidă după curse sau boală. Noua Formula Prolyte conține acum singura probiotică cu aprobarea UE pentru porumbei. Credem că acest lucru face ca produsul să fie cel mai bun produs de recuperare a porumbeilor disponibil. Pur și simplu adăugați în apă potabilă (poate fi combinată cu toate celelalte produse de porumbei aviform). De ce să alegeți suplimentul nostru Prolyte?&nb..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
DE CE ALEGEM SUPLIMENTUL NOSTRU DE ULEI DE GRÂU?Porumbelul dvs. de curse trebuie să se afle la sănătatea sa optimă pentru beneficii maxime în timpul năpârlirii, reproducerii și cursei.Uleiul Aviform Wheatgerm este mai bogat în vitamina E decât orice alt ulei vegetal.Produsele mai ieftine care conțin seleniu pot utiliza, de asemenea, o bază de transport, reducând prețul, dar nu folosim niciodată suporturi sau materiale de umplutură în produsele noastre. Seleniul poate îmbunătăți consumul de vitam..
56,99 Lei
Fără TVA:56,99 Lei
DE CE ALEGEM SUPLIMENTUL NOSTRU ULEI DE ENERGIEPorumbelul dvs. de curse trebuie să se afle la sănătatea sa optimă pentru beneficii maxime în timpul năpârlirii, reproducerii și cursei.Uleiul energetic MCT Aviform va oferi porumbelului un plus de energie atunci când este necesar în timpul sezonului de curse.MCT ENERGY ULEI BENEFICII CHEIEOferă de două ori mai multă energie din carbohidrați sau proteineMetabolism rapid (utilizat eficient de corpul păsării)Nu va interfera cu glucoza / carbohidrații ..
59,99 Lei
Fără TVA:59,99 Lei
Aviform Ultimate 11 in 1, 1000 ml
Nou
Sănătate optimăStare de topRezistență îmbunătățităPerformanță sporităRecuperare mai rapidă după curseImunitate naturală îmbunătățită (paramyxo, boală Yb, excremente libere)Ajută la prevenirea protozoarelor și a paraziților interni (viermi)Susține fertilitateaAntioxidanții puternici stimulează apărarea naturală a păsărilorUtilizarea crescută a nutriențilorAmeliorarea îmbunătățită cu o stare mai bună a penelorSprijin imunitar crescutAjută sănătatea intestinală și reduce riscul de infecțieAsistă în..
146,00 Lei
Fără TVA:146,00 Lei
Belgasol, 500 ml este o combinatie unica de electroliti, vitamine, minerale si aminoacizi. Acest produs  imbunatateste hidratarea marindu-i viteza. Efectele sunt mai bune si mai rapide decat cu electrolitii normaliIn timpul sezonului de reproductie pentru puterea, buna crestere a tinerilor mai mari de 1 saptamana:5 zile consecutive 1-2linguri/1 litru apaPentru cresterea conditiei fizice a porumbelului:A se folosi impotriva setei si a epuizarii. Cu o zi inainte si in ziua imbarcarii&nbs..
107,00 Lei
Fără TVA:107,00 Lei
Ekodiar Plusz, 100 ml - extract din plante medicinale.Recomandat : pentru  protecția organismului împotriva bacteriilor , viermilor si a ciupercilor intestinale. Întărește imunitatea organismului, sporește digestia alimentelor, crește protecția la îmbolnăvire.Mod de administrare : preventiv 1,5 ml / 10 l apa, curativ 3 ml/10 l apă...
38,00 Lei
Fără TVA:38,00 Lei
FlyVet D3 Calcium, 100 mlSursa de vitamina D3, calciu și minerale necesare pentru dezvoltarea corectă.Recomandat: Ca supliment de hrană pentru animale pe tot parcursul sezonului, în timpul sezonului de creștereCompoziție: Clorură de calciu, clorură de magneziu, vitamina D3, zinc, acid ortofosforic, aditivi tehnologiciConține: D3, Zn, Ca, Mg Dozare: 1 ml / 1 l apă..
21,00 Lei
Fără TVA:21,00 Lei
Produs pentru protecția și regenerarea hepatică.Conține Scorbit, Vitana B1, B2, B12, niacina, d-pantenol, K3, betaină L-carnitin, taurină, propilenglicol, glicerinăAdministrare : 1 ml/1 l apă După administrarea de antibiotice, 2-3 zile.La tineret incepand de la 3 săptămâni se poate administra de 1-2 ori pe săptămână...
23,00 Lei
Fără TVA:23,00 Lei
FlyVet Mineral Complex, 100 ml: Recomandat pentru utilizarea în creșterea porumbelului cel mai intens, precum și în timpul bolilor și tratamentelor cu antibioticeCompoziție: Clorură de calciu, clorură de magneziu, acid ortofosforic, clorură de zinc, clorură de manganan, clorură de cupru, clorură de fier..
19,00 Lei
Fără TVA:19,00 Lei
FlyVet Multiacid 500ml
Nou
FlyVet Multiacid 500mlPreparat acidifiant, care reduce conținutul de ph al furajelor.Compoziţia:-Clorură de sodiu,clorură de potasiu,-vitamina C,-acid ortofosforic,-acid formic,-acid propionic,-acid citric,-acid malic,-lignosulfonat de sodiu,amestec de substanțe aromatice.Recomandat:Atunci când se schimbă hrănirea, precum și după tratamentele cu antibiotice, previne perturbarea echilibrului intestinului și promovează reconstrucția florei bacteriene. În caz de excreție apoasa sau pierderea poftei..
29,00 Lei
Fără TVA:29,00 Lei
FlyVet Urin C, 100 mlCompoziție: clorură de sodiu, clorură de potasiu, propilen glicol, citrat de sodiu, citrat de potasiu, acid citric, propionat de amoniu, vitamina C, amestec de arome, aditivi tehnologiciConține: CDoza: 1ml / 1 lapă după utilizarea antibioticelor: 2-3 zile– dimineața și seara dupăzboruri dificile și lungi: o dată pe zi pentru porumbei ținuți în case aviare timp de 2 zile: pentru prevenire, o dată pe săptămână pentru porumbeii tineri: de la vârsta de 3 săptămâni, de 1-2 ori pe..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Hemavit E + Seleniu, 100 gVitamina E este o vitamina liposolubila cu efect antioxidant, previne formarea de peroxizi, protejează membrana celulară. Are un efect benefic asupra proceselor de reproducere.– seleniul este un oligoelement vital, care formează centrul activ al glutation peroxidazei, o enzimă responsabilă pentru reproducerea peroxizilor.– seleniu și vitamina E consolida efectele reciproc pentru a proteja celulele de efectele nocive ale peroxizilor.Indicație pentruprevenirea și tratamen..
25,00 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
Hrana porumbei Astra Baza, 25 KgIngriedente / Ingredients: - Porumb- Grâu- Sorg - Mazăre- Floarea Soarelui- Orz- Mei:  Alb, Galben, Rosu- Rapiță- Măzăriche..
63,00 Lei
Fără TVA:63,00 Lei
Hrana porumbei Astra Cioc Scurt, 25 kgCIOC SCURT - ​kurzschnabel Amestec de semințe pentru animale/ Feed for animalIngriedente / Ingredients: - Porumb / Maize : Italian, Francez, Popcorn- Grâu / Wheat- Sorg / Sorghum- Mazăre/ Peas- Mei/ Millet : Alb, Galben, Rosu- Floarea Soarelui / Sunflowerseed - Orz / Barley- Măzăriche / Vetch- Rapiță / Rapeseed- Orez nedecorticat/ Rice- Semințe de șofran / Safflowerseed - Semințe de cânepă/ Hempseed..
76,00 Lei
Fără TVA:76,00 Lei
Hrana porumbei Astra Concurs, 25 KgIngriedente / Ingredients: - Porumb / Maize : Italian, Francez- Grâu/ Wheat- Sorg/ Sorghum- Mazăre / Peas- Floarea Soarelui / Sunflowerseed - Orz/ Barley- Mei/ Millet : Alb, Galben- Semințe de șofran/ Safflowerseed - Măzăriche/ Vetch..
75,00 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Afişare 1 - 27 din 114 (5 pagini)